icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
6. feb 2011

@jankohrasko - ďakujem moc, zajtra idem ku gynde kvôli bolesti vaječníka, tak jej poviem aj o tej folikulometrii. áááá, už chcem byť v poriadku ☹
no, keďže mám byť bez stresu a v pohode a dovolenka u mňa nehrozí, idem sa obliecť a šup do nitri do obchodov!! možno si kúpim nejakú drobnosť 😀

jankohrasko
6. feb 2011

@raza hlavne zbytocne nestresovat 😎 aj nakupy su relax.
Platime drahe zdravotne poistenie, tak sa treba ozvat 😀 Nedaj sa odbit! Vela stastia

meduela
6. feb 2011

@raza veĎ tak treba, urobiť si radosť, z nejakej drobnosti, a byť šťastná, to ti najviac pomôže k otehu 🙂

maruska22
6. feb 2011

@jankohrasko ty si ma určite nezneistila...to doktorka 😒 som rada ze si mi povedala o tej folikumetrii, vobec som o tom nevedela a fakt je dobre ze je aj takáto moznosť 🙂

jutu07
6. feb 2011

@jankohrasko ahoj, to jsem taky nevěděla, že to doktoři můžou udělat a zjistit ovu. Já to zkusím tento měsíc pomocí bazální teploty a ovu testů. Taky mi doktorka radila ať odjedu na dovolenou,ale což pak to jde? V práci mi dovolenou nedají a ještě by jsme museli sehnat hlídání pro psa.
Zkončila mi mrcha,ale stejně chci zajít k doktorce ať mě prohledne jestli je vše v pořádku, pořád mě pobolívají vaječníky až to semtam píchne a mrcha byla taky slabší, tak aspoň ať mě něco dá na pravidelnost.

jankohrasko
6. feb 2011

@jutu07 ahoj, ani ja som kopu veci nevedela, ale moj gynekolog je super, je sice sukromny, ale tie iste skuzby poskytuju aj statni gynekologovia, ale nepovedia to...
Dovolenka je sice fajn, ale ked mas problem-gynekologický, tak Ti asi dovolenka nepomoze, teda aspon mne nie 😒
Cim skor, tym lepsie je ist podla mna k dokimu, nech zisti pricinu a moze stanovit diagnozu a liecbu.
Ako dlho sa snazite?

@maruska22 je strasne vela moznosti, ja som sa na vsetko pytala a pytala mojho gynekologa 🙂
Folikulometria a bazalna teplota je zaklad 😀

jutu07
6. feb 2011

@jankohrasko no od dubna 2010 jsem po 8letech vysadila HA(hned přišla MS¨) a pak to trvalo 3měsíce než došla další(došla až po dovolené) pak mi dr. dala Utroš,ale nějak jsem to brala špatně, takže jsem si nechtěně prodlužovala cyklus,ale i tak chodil kdy se mu chtělo. v listopadu jsem zkusila gynex(bylinky) a taky byl v prosinci test pozitiní,ale mimi se neudželo a při opožděné MS odešlo no a teď jsem to dostala až po 49DC. Už jsem myslela, že to vyšlo, dokonce jsem měla od asi očekávané MS teploty a bazální taky byla vyšší jen testy byly negatvní, tak já nevím.

janielik87
6. feb 2011

@jankohrasko No neviem neviem, to by nebolo velmi presvedcive. Hlavne my byvame v rodinnom dome na konci mesta a do centra chodim fakt len ak nieco surne potrebujem...a neviem si uz vymysliet , ze co...😀😀 a ten kolac by bol podozrivy, lebo to skor ja chodim domov na nejaky.. 🙂

lianka7
6. feb 2011

Ahojte dievčatá,víkend sme s mm trávili pri jeho rodinke,tak sa hlásim až teraz...mne už dorazili ovulkovské príznaky,tak sa cítim tak všelijako...ale aspoň nádcha zmizla 😉

raza
6. feb 2011

ahojte baby, tak som sa práve vrátila z výletu, kúpila som si celkom pekné tričko s dlhým rukávom 😉 no, ale náladu už je znova na figu, tak sa bojím toho zajtraška, čo mi doktorka povie.... tak dobrú noc, dám potom vedieť..

chaluha
6. feb 2011

ahojte baby,viete mi poradit?okolo 18.2.by som mala dostat mrchu,no ja mam pocit v brusku a krizoch ,ze ju dostanem kazdu chvilu a to nevravim o obcasnych zavratoch??co vy nato??na test je skoro a mooc by sme chceli druhe babo a nechcem byt sklamana ☹ co vy na to 😢 🙄 😕 dakujem

chaluha
6. feb 2011

@chaluha a este som zabudla,zelam peknu dobru nocku 🙂

chaluha
6. feb 2011

@dayanka ajojky no umna nove to,co som pisala,ale az sa tohodeism a zaroen tesim 🙂 a ty?

mysti
7. feb 2011

@anjelicek27 ahoj, tak ako dopadla oslava a Tvoja torta? iste bola super...my sme boli na tom plese...bolo fantasticky, nohy ma bolia este aj dnes a mam poriadnu svalovku, ale bolo naozaj uplne super... 😀 😀 😀
a konci mi MS, tak zachvilku ideme na vec a dufam, ze tento mesiac bude pre nas stastny... 😵

jankohrasko
7. feb 2011

@jutu07 to ma mrzi, skusala si pit aj Alchemilkovy caj?

@janielik87 podla mna DNP si mozes podat aj tu v BA, nepytala si sa na tuto moznost v SP?

jankohrasko
7. feb 2011

@raza tak aj tricko potesi 😀 daj vediet ako si dopadla u doki, drzim palceky 😉

janielik87
7. feb 2011

@jankohrasko 🙂 no dnes tam idem volat 🙂 tak snad to vyjde 🙂 vsak je to len jeden papier, tak nech s tym nerobia take problemy 🙂

dayanka
7. feb 2011

@janielik87 preco ides k doktorovi? 🙂 🙂 nieco o com neviem? 😀 😝

janielik87
7. feb 2011

@dayanka 🙂 nie k doktorovi, ale do soc.poistovne 🙂 chcela som to DNP si platit, aby mi vysla nejaka materska, kedze som student a planujeme v blizkej buducnosti sa zacat snazit. 🙂 Keby doktor, dam vediet. Ale u doktorky som bola nedavno na prehliadku. Teraz len cakam na "jahodove dni" - to som sa vcera toto pomenovanie niekde docitala 😀 😀...

ejbyk
7. feb 2011

Ahojte kocky...uz niekedy som tu prispievala, len nemam tolko casu aby som tu chodila a pisala...ale aspon si vas precitam.
bola som dnes u zenskej, nech ma pozre...a som aj trocha sklamana. ved bola mila, aj ma riadne prezrela...ale ked som jej povedala ze sa snazime od oktobra a nic, tak sa zatvarila ze co stresujem a povedala ze to je este strasne malo...ved ja viem, ale nepotrebujem to pocuvat este aj od lekarky ktorej mam doverovat a povie to este takym tonom 😒 . tiez sa pytala ci som slobodna, ze tada ci nie sme zobrati, kde pracujeme...no prislo mi to zvlastne...ako keby podvedome vahala ci sme vobec schopni mat dieta...no divne.
mam nejake starosti s MS, ale netvarali sa ze by to malo prekazat pripadne bol to nejaky velky problem...mam len dojst na kontrolu
ale hovorim ze hlavu hore...to bejbosko tak chceme, ze sa nemozeme nechat odradit, nicim!
prajem krasny den a uspesne snazilkovanie a jasne // kazdej 🙂

raza
7. feb 2011

@jankohrasko ahoj, tak som došla od doktorky, ešte aj bola na očerke, tak som musela ísť k zastupujúcemu (chlapovi-brrr, to fakt nemusím). no, pobral mi stery a štvrtok mám volať o výsledky. povedal, že krčok maternice sa mu zdá, že prekonal nejaký zápal, takže budem brať asi ATB, ale musíme počkať až na výsledky. A keď mi videl výsledky z novebmra, bol dosť prekvapený. ja som vtedy mala zápal moč. ciest, dokonca som vtedy cikala krv a výsledky som mala hrozné, pri väčšine kolóniek som vtedy mala namiesto čísla napísané záplava. a pri nejakých baktériách, kde je zlé, keď už máš číslo väčšie ako 3, som mala napísané - viac ako 10.
takže pre istotu som sa rozhodla do štvrtka bez sexu 😠 😠 😠 a po výsledkoch uvidíme, ale nevidím to ružovo....

yvetta
7. feb 2011

@mysti - ahoj no super ste sa mali.... 🙂 my sme mali relax vikend a do prace sa mi vobec nechcelo 😲 kolega ma dovolenku a druhy kolega je tupy ako delo takze musim robit za oboch 😖 😠 uz toho mam niekedy po krk 😝 drzim palce na dalsi mesiac 🙂

raza
7. feb 2011

@ejbyk ahoj, budem držať päste, tak ako všetkým ostatným 😉

yvetta
7. feb 2011

@ejbyk - a ake mas problemy s MS? ja mam tiez od vysadenia HAK to nie je ono 😒 cyklus mam tiez taky nestaly 😔

ejbyk
7. feb 2011

@raza si zlatá dík.
@yvetta HAK som uzivala niekedy davno...uz tusim 6 rokov nic. problem asi taky že mam MS aj dva krat do mesiaca, proste prede v klasicky termin a potom po 10 dnoch opat je trocha ina ale trva ako klasicka...vraj ak sa pri ms celkom nevycistim tak preto moze prist znova..

yvetta
7. feb 2011

@ejbyk - ja mam opacny problem MS mi meska 😖 😲 a nikdy neviem kedy dojde 😒 a mam ju velmi kratku - neviem ci to je dobre, ale hlavne,ze ju mam 😀

cammeronka
7. feb 2011

tak v sobotu došla ms, a na bud. tyzden sa rozhodneme, či zamiesime či nie..mažel je za, ale ja vaham..ešte mam pár dní na rozmyslenie 🙂

dayanka
7. feb 2011

@janielik87 preco jahodove? 😀 😀 😀 ano chapem, poznam to, tiez nad tym rozmyslam... 🙂 🙂

@yvetta a pytala si sa doktora ci je normalne mat taku zvlastnu MS???

dayanka
7. feb 2011

@ejbyk ja ta chapem s tou doktorkou... 😔 ono mnohi su takyto...beru nas zvacsa ako "kusy"...pristup zo strany doktora je vsade rozny, netrap sa tym 😉 😉 😉 😉

janielik87
7. feb 2011

@dayanka No "jahodove" som nasla na nejakom webe v diskusii 😀a ma to pobavilo...asi len podla farby 🙂

@cammeronka 🙂 tak drzim palce, aby si sa spravne rozhodla 🙂