2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Dobré ránko dievčatá, má niekto niečo nové?? Ja sa už cítim trošku lepšie... Ale ešte stále som chorá. Manžel mi teraz odišiel na 2 dni, tak hádam keď sa vráti nebude ešte mrcha, aby sme mohli začať pracovať :o)))
Myslíte, že je problém, keď som mala 3-dňové antibiotiká, ktoré sú v tele ešte 7 dní, aby sme začali so snažilkovaním???
@veronika002 Ahoj,a kedy si ich dobrala?
@mysti To by bolo krasne keby vam to vyslo🙂 Ja cakam do 21.2....nekonecne cakanie
@lianka7 dobrala som ich teraz v nedeľu...
@veronika002 ja by som pre istotu pockala min.3 dni,kym maju najvacsie ucinky na organizmus...skor ako vo stvrtok by som neskusala
@anjelicek27 Snád to stihneme ale tak všetko sa dá len sa musi chcieť a nám sa chce 😀 juj a s tymi ovu testami to je ozaj nafigu, mali by tam dať rovno aspon 28 kusov 😅 však nemusi každa žena ovulovať rovno v strede cyklu a potom si nevie typnuť kedy test použiť..mne našťastie poradilo meranie BT, grafik mi stale rapidne klesal a na 13 DC som si povedala že si kupim tie testy, bolo ich 5 v balení, ja som na 13 DC použila prvy a hned ukazal 2 paličky, i ked tu testovaciu o niečo slabšiu a ked som skusila na 14 DC tak už bola testovacia ovela silnejšia ako tá kontrolná 😅 tak sme sa potom večer posnažili a poistili sme to ešte aj na 15DC ráno 😅 ...tak už len čakať 😵
@dayanka každá to má podla ma inak...tam ide o to že ak ti nastane ovulka tak graf prestane mať klesajucu tendenciu a hodnota vstupne aspon o dve desatiny stupna a drží sa na takej urovni alebo stúpa, nesmie klesnuť aspon tri dni.. 😉 a po ovulke nesmie vôbec klesnuť pod hodnotu nameranu cez ovu lebo ak klesne tak to značí že žena nie je tehotna...
@lianka7 ďakujem krásne za info.... :o))) Výborne manžel sa aj vo štvrtok vracia tak spravím na neho neuveriteľný atack :o)))))))
@veronika002 Tak, tak treba🙂 ja to poistim dnes!
@erika3011 uz len dufat,ze klesajuce teplotky neuvidime...
Tak po poslednej skuske. S odratymi usami, ale predsa. Akurat mi aj kramy dosli, tak sa strasne "tesim" a v noci som sa na take krce zobudila, ze som hned musela nasadit ibalgin :(( No asponze uz dosli v 38DC.
@erika3011 ahojcek, drzim ti palce, ale ak sa to nahodou, uplne nahodou nepodari, tak si daj spravit hormonalny profil, stoji ta to par krat odber krvy pocas cyklu a mas to 🙂) ja mam napr. ovulku az 16.17.a 18. den, co pri mojom cykle nie je vobec stred.
@alenka_ela dakujem za radu ale ja som si tymto spôsobom krasne odsledovala ovulku, vyznačila mi ju BT a aj tie ovu testy tak som spokojná 😉 a ak sa nahodu nepodarí ešte nič sa nedeje, snažime sa len druhy mesiac 😀
meranie teploty nie je vobec presne a ani priblizne... dokaze ju ovplyvnit vela okolnosti...inak neviem ako sa to vola, ale ze sa da zistit aj to, ze po ms nejaky pristroj alebo co ukaze kedy budes mat ten cyklus ovulku, kedze neovulujeme stale uplne rovnako ☹ ale to som si nebola dat zisti, zatial nam staci priblizny odhad 🙂)
@erika3011 no jasne, ja som si na zaciatku merala teplotu, ale potom ma to nebavilo a lekar mi urobil ten profil, len bohuzial, darmo mam ovulku, ked manzel neni celkom ok, tak musime verit, ze nam lieciky zaberu a tak ☹
@alenka_ela presne tak treba veriť.. môj bol tiež na spermograme, ale je našťastie v poriadku, k tomu ho dohnala ešte jeho ex 😀 😀 😀 tak ja môžem byť aspon kludna že je ok, a ja tiež kedže už mam jednu babulku.. ono aj psychika vela spraví, počula som že ak žena neotehotnie po 3 mesiaci snaženia už je z toho skoro na dne.... ved uvidíme, my by sme sa velmi potešili už aj teraz drobcovi ale ak sa nezadari do pol roka tak až potom s tym zajdem k dokimu nech mi spravi tie procedúry ktore spomínaš 😅 ..tera ma čaka ešte aj planovanie svadby tak snad trošku "prepnem"myšlienky 😅
@yvetta nedostala som sa k tomu skor, tak az teraz mam chvilu cas...nechcela by som pannu lebo pannu som si odskusala ako partnera, par ako kamaratov, aj sestra je panna aj draheho brat...a hoci tych nasich surodencov mam rada, vsetci ostatni mi velmi nesadli. Je to taka zvolastna povaha a neviem ci by som ako rodic mala na take dieta trpezlivost. Vsetky ostatne znamenia mi problem nerobia 🙂
zienky, vravi sa ze zena vyciti ked je uz tehotna, aj bez testu...tie co to uz mozete porovnat, je to tak? alebo je ta nasa tuzba taka velka, ze si to dokazeme vsugerovat a potom pride sklamanie v podobe mrsky?
@chirabell ale kdeže 😀 😀 myslím,že nie je nikto taky senzibilny aby to "vycitil" 😉 skôr sa jedna už o priznaky ktore si žena všimne ak sa dostatočne pozoruje, ale aj tie sa prejavia iba tesne pred terminom prichodu menzesu, pripadne po meškani 😉 tym myslim pichanie v maternici či napnute bolave prsia, palenie zahy... a samozrejme meškanie menzesu 😉
@janielik87 Blahozelaaaaam,konecne trosku oddych a potom sups na DP 😉
@erika3011 nooo,to ano...i ked u mna uz dostat ms je trapenie,kedze sa snazime 8.mesiac 😒
@lianka7 🙂 oddychovat akurat dnes budem kusok...aj tak som fyzicky totalne rozbita z tej MS...ach jaj.
@chirabell - tak ja som byk a panna ku mne urcite neide - nie je to zle znamenie, ale ja si snimi bohuzial nerozumiem nechapem ich 😲 inak co sa tyka toho vycitenia moja mamca vedela presne na den kedy pocala mna aj brata a tiez to hned vycitila, takze asi su take zeny - to som zvedava ci aj ja budem jednou z nich 😀 oni to s ocinom mali planovane rodicovstvo 😅 ja to tiez nechapem ako sa to da, ale vrajze podla mamci sa to da vycitit 😉
@janielik87 nezavidim,poznam to dobre 😒 len sa rychlo zotav!!!
@alenka_ela hormonalny profil? a to mi spravi gynekolog????
@janielik87 blahozelam ku skuske. 😉 😉
@yvetta@chirabell vdaka baby, ja som panna a nepripadam si ako zvlastny clovek 😕 😕

Ahojte baby,krásne ránko vám prajem a pekný deň...
@mysti presne ako hovoris,to cakanie je najhorsie,co moze byt...a hlavne to od ovulky po ms...