http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?ai...
micuse robim vypredaj sperkov zlava 2 EUR na kazdy kus, nescete nieco?
micuse robim vypredaj sperkov zlava 2 EUR na kazdy kus, nescete nieco?
ahojte 🙂
tak sme nakoniec boli s Marcelim u dr, dostal atb, ma zacinajuce afty v hrdle :-| dufam, ze to zastavime skor, ako to naplno prepukne, lebo to bude ina sranda :-| inak mu nic nie je, ani nekasle, ani soplik nema, len teplotu. a to uz druhy krat sa mu takto prejavila choroba, ze okrem teploty ziadne priznaky :-|
teraz uz tretiu hodinu spinka, je hotovy. aspoze zatial chce papat a hlavne pit.
zanu, baby su perfektne 🙂
tak sme nakoniec boli s Marcelim u dr, dostal atb, ma zacinajuce afty v hrdle :-| dufam, ze to zastavime skor, ako to naplno prepukne, lebo to bude ina sranda :-| inak mu nic nie je, ani nekasle, ani soplik nema, len teplotu. a to uz druhy krat sa mu takto prejavila choroba, ze okrem teploty ziadne priznaky :-|
teraz uz tretiu hodinu spinka, je hotovy. aspoze zatial chce papat a hlavne pit.
zanu, baby su perfektne 🙂
toto mi pripomenulo mojej kamosky manzela-nechaval sa vyfajcit od svojej 5.r dcery a ked ho chcela udat manzelka jeho odpoved-aspon si tam oddychnem.
kocka robi vo svajciarsku a on v cechach a kedze zenu nikdy nemal doma tak vyuzil dceru a mala to potom povedala babke.mala jasneze nevedela ze robi nieco zle,len spievala ockovy do mikrofonu.hajzel!!!!!!!!!!!!
Začni písať odpoveď...

Odošli
No idem ja.A držte palce,nech neprimrzneme k sebe so Sisi :-N