icon

Aprílčatká 2014

hotshot
23. júl 2013

Je tu niekto s termínom pôrodu apríl 2014? Dajte o sebe vedieť 🙂

daduska32
30. dec 2013

@adika_pl ahojte, tiež sme na tom rovnako🙂 tiež mám termín 1.apríla:-)

midamasa
31. dec 2013

Ahoj sasi ja som miska a mozem ma hodit ,dakujem@alexandrag1

midamasa
1. jan 2014

ahojte, mám zapálené ďasná, no a na pohotovosti mi s tým nič nespravia, teraz musím čakať na môjho zubára, oplachujem si to zatiaľ corsodylom,dala som si jeden paralen,lebo som už nevydržala bolesť, len mám strach,že či s tým nejako neublížim bábätku?

stastenka42
1. jan 2014

@midamasa Neboj urcite neublizi babatku..ale nemala by si prekrocit 1500 mg na den..to su 3 500 mg tbl..na to ma upozornila moja dr teraz ked som mala teploty...takze v pohode...teraz mame vsetky sliznice prekrvene viac,preto casto krvacaju dasna,pouzivaj najmaksiu kefku aka sa da kupit..

dulkagabulka
1. jan 2014

@midamasa odporučam ti absolvovat dentálnu hygienu...predtým si môžeš vyplachovať ústa šalviou, zvýšit príjem vitamínu C a E /skús nájsť potraviny, ktoré obsahujú tieto vitamíny/
držím palce

midamasa
1. jan 2014

@dulkagabulka ďakujem moc, ako s tými ďasňami mojimi som už mala aj predtým problémy, som chodila na obstreky, len teraz som nechcela veľmi počas tehotenstva často chodiť, ale tak iné asi neostáva

vivianamk
3. jan 2014

mne zas opačne reaguju 🙂 pribrala som od začiatku len 3kg lebo mám svoje dobre zasoby 🙂 ale citim sa fajne, vela chodim na prechadzky, robim všetko, nenuti ma lezať po poobediach az večer ked idem spať, tak zatim všetko. ok a uz sa nam to kráti 🙂 tak aprílčatká nech su už tu s nami 🙂

dulkagabulka
3. jan 2014

Tehulky, dňa 28.1.2013 o 20,00 hod v Kvapke v Trnave na Slnečnej ulici prvé zo 4 stretnutí s certifikovanou dulou, certifikovanou laktačnou poradkyňou a zakladateľkou OZ Ženské kruhy. "Hovorme o zázraku" - beseda o pôrode, dojčení, úľavových tehcnikách pri pôrode, o pomoci partnera pri pôrode a mnohých iných zaujímavých témach, viac v IP

gambika
3. jan 2014

@daduska32 ahoj moja dcerka je narodená 1.4.2013. prave som tu listovala a nasla som temu aprilovcatka tak ma chytila nostalgia ako sme sa my takto pred rokom gulatili... 😵

daduska32
5. jan 2014

@gambika 🙂 dúfám že aj mi konečne budeme mať dievčatko, doma máme troch puberťakov🙂Už aby som to mala za sebou🙂 som už ako slon. Pri chalanoch som pribrala asi 10kg. Teraz je to už 18 a to mám pred sebou ešte 3 mesiace.

gambika
5. jan 2014

@daduska32 tak drzim palce aby to bolo dievcatko 😉 to je super mat tolko deti aj ja by som chcela este aspon jedno za par rokov len neviem ci na to nahovorim mojho mm ten sa dost desi ked mu poviem ze by som chcela za 7 rokov este jedno babo.. 😀 uvidime ci zmeni nazor.. a nechces vediet co cakas ci este sa babo neprezradilo? inak este k tomu priberaniu ja som pri synovi pribrala 36kg 😕 pri dcerke uz iba 14 😀 😀

daduska32
5. jan 2014

@gambika doktor povedal že sa mu zdá baba, teraz 14 idem na sono tak som zvedavá🙂 My máme po 12l rokoch. Najstarší syn bude mať sedemnásť a stredný pätnast🙂. A potom si sa vrátila na svoju pôvodnú váhu?

gambika
5. jan 2014

@daduska32 paradička.. chlapci sa tesie na dievcatko to bude aka princeznička.. 😀 po malom som potom schudla skoro vsetko zostalo mi 6kg. teraz som este pribrata bo este kojim a ja pokial kojim tak nejak nechudnem ale priberam.. 😒 takze ked prestanem kojit zacnem chudnut a dufam ze sa mi to podari tak ako pri malom minimalne sa dostat na vahu pred poslednym tehu ale radsej by som aj tych 6kg po prvom dala dole 😀 😀

daduska32
5. jan 2014

@gambika to s kojenim poznám, nechápem ako niektoré mamičky keď koja tak chudnu,ja pokiaľ som kojila tak som musela veľa jesť aby som mala mlieko🙂 a váha išla do nebeských výšin🙂. Ach keď si pomyslím že kde je mojich 60 kg☹. Tam už sa asi nikdy nedostanem. Jasné chalani sa tešia🙂. Keď sme kúpili kočík tak sme dva d
ni kocikovali po dome bábiku🙂🙂🙂

gambika
5. jan 2014

@daduska32 no ja tiez tisko zavidim holkam ktore cim viac koja tym su chudsie to keby plati na mna tak uz som ako laň 😀 😀 a nech su kila ake chcu dokial budem mat mliecko a Evka bude chciet dovtedy ju budem kojit. Adamko sa sam odnaucil sam ked mal rok.
s tym kocikom si to viem zivo predstavit ja som tak pred rokom vozila prazdny kocik po dome.. 😀 😀

dulkagabulka
5. jan 2014

@daduska32 na podporu mliecka su teraz dostat bylinky, nebudes musiet jest za dvoch..
mne sa vaha vratila na povodnu vzdy po pol roku..babatka boli za ten cas vylucne dojcene

helulatko
Odpoveď bola odstránená
dismonika
6. jan 2014

ahojte tehulky, ja mam termin 11.4 a som z KE, je tu niekto s podobnym terminom z KE??

cory
6. jan 2014

@dismonika ja mam termin 15.4. 2014 a som tiez od KE 🙂

vivianamk
7. jan 2014

ahojte aprílčatkové mamičky, dnes som dostala od čerstvej mamičky typ na super knihu A dosť! , našla som ju aj na nete. že im moc pomohla. tak obetujem 11 eur, vyskušame 🙂
Chcem sa vas opytať či ste uvažovali o odbere pupočníkovej krvi? a váš nazor. dik

mandy29
8. jan 2014

@dismonika
@cory ahojte baby...sa tiez kosicanka ale mam termin 28.4....skadial z ke ste?v sukromnej skupine sme dalsie baby z Ke,chceme dat stretko,prisli by ste?

cory
8. jan 2014

@mandy29 ja som z okolia KE

dafy
8. jan 2014

@mandy29 aj ja som z KE

mandy29
8. jan 2014

@dafy jé tak super...tak keď budeme robiť stretko tak vám vedieť a dohodneme kedy čo a ako...a ty si skadiaľ z Ke? ja som z ke? ja som momentálne na PN a ty pracuješ či si doma?

mandy29
8. jan 2014

@cory a skadiaľ z okolia?

ercsikek
8. jan 2014

@vivianamk Ahoj.Pre syna pred 5 r. som nechala odobrať pupoč. krv,ale tak málo sa im podarilo odobrať,že to má len do 15 kg,ale zatiaľ to ešte platím,lebo som čítala,že pre súrodenca to vedia využiť pre viac ochorení a potom keď aj druhý syn bude mať viac ako 15 kg tak uvidím.Čítala som už veľa názorov,ale vačšina je proti.Ale ja som toho názoru,že čo ak by to potreboval.A tie peniažky boli,sú aj budú.

dafy
8. jan 2014

@mandy29 Pereš 🙂 pracujem v podstate doma 😎

dismonika
8. jan 2014

@mandy29 ja som z Tahanoviec 🙂

mandy29
9. jan 2014

@dafy ja mam kolegynu z Peresa,Livia K.

@dismonika to je opacna strana mesta,ale neva vsak keby sme sa stretli tak istotne v meste.este pracujes xii si doma?

petulaptt
9. jan 2014

ja som tiež aprilovka a som zo serede. tusim ste tu skoro vsetky skor z ke 🙂