icon

Aprílčatká 2014

hotshot
23. júl 2013

Je tu niekto s termínom pôrodu apríl 2014? Dajte o sebe vedieť 🙂

andreasmola
5. mar 2014

Ahojte baby chcem sa k vám pridat som z okresu Dunajska Streda a termin mám 20,04,2014 a cakáme chlapceka :D no dufam ze mozem ...

daduska32
5. mar 2014

Ahojte, je tu mamina s termínom 1.apríl čo bude rodiť v Nitre?

zebra41
5. mar 2014

Ahojte baby, nechcete taketo balicky? Viem priniest osobne v ramci NR alebo sa dohodnut a vybrat napr. len misku a drobnosti a poslat postou
ruzovy: miska Tupperware (bezna cena 7Eur), 1ldzus Cappy, ramik IKEA, drziak na dudlik, plienka a vlhcene obrusky Pampers, dudlik NUK, mineralka 0.5l, energeticky napoj 0.5l
4Eur/ks
fialovy: poharik AVENT, mojkac, dudlik CHICCO, mineralka 0.5l, ponozky, vitaminove kvapky, platena taska 4Eur/ks

zebra41
5. mar 2014

Ahojte baby, nechcete taketo balicky? Viem priniest osobne v ramci NR alebo sa dohodnut a vybrat napr. len misku a drobnosti a poslat postou
ruzovy: miska Tupperware (bezna cena 7Eur), 1ldzus Cappy, ramik IKEA, drziak na dudlik, plienka a vlhcene obrusky Pampers, dudlik NUK, mineralka 0.5l, energeticky napoj 0.5l
4Eur/ks
fialovy: poharik AVENT, mojkac, dudlik CHICCO, mineralka 0.5l, ponozky, vitaminove kvapky, platena taska, cistic Durgol 4Eur/ks

daduska32
6. mar 2014

@dulkagabulka ahoj, chcem sa spýtať aké bylinky môžem dať na podporu mlieka a aby ho bolo dostatok? Nechcem sa prepchavat jedením🙂 bo tak nikdy nezhodim🙂

dulkagabulka
7. mar 2014

@daduska32 urcite ziadne pocas tehotenstva...iba v pripade, ak by bola tvorba mliecka slabsia, iba potom...senovka grecka, benedikt lekarsky, moringa olejova/ to su bylinky na podporu tvorby mliecka 😉

mirka326
8. mar 2014

Caute baby, budem rodit na antolskej a termin mam 15. aprila. Len uz teraz je o 2 tyzdne vacsi, ma tam nejak vela plodovej vody, mne tvrdne brucho skoro vkuse, takze uz len sedim doma a cakam na akciu... do aprila ho asi neudrzim. Drzte palce a vsetko dobre zelam aj ja vam 🙂

datlosik
9. mar 2014

@mirka326 ahoj mirka,a uz si bola aj vporadni v nemocnici? ja mam termin tzyden po tebe a tiez som sa rozhodla pre antolsku., som prvorodicka, takze mam rozne pocity 🙂 mozno sa tam stretheme, lebo maly sa pomaly pyta na svet 🙂

jankaslamka
9. mar 2014

@datlosik @mirka326 baby ja len pre info..antolska je do 23.3. v pripade potreby do konca marca zavreta. Prerabaju oddelenie a beru len na dohodnute cisarske a tie co maju zazmluvnenych lekarov.. Ae aj tak budu lezat inde a babatka nebudu mat pri sebe kvoli smradu.
Ostatne rodicky otacaju rovno bud kramare alebo ruzinov

datlosik
9. mar 2014

@jankaslamka achh..to si ma moc nepotesila..... o tzyden idem poslednykrat do svojej poradne...no uvidime teda...dakujem za info

sima6
9. mar 2014

Tak ja mam termin 4.4 🙂

micaelamima
9. mar 2014

AHOJ BABY,je tu neaka ktora ma termin 6 aprila??? Ja mam ten termin a mam rodit v NR,viete mi povedat co je to za porodnicu tam?? A ako je to vlastne s tym alchemilkovym cajom,mam ho kupeny ale zatial som ho nepouzila som prvorodicka a momentalne ododnes 37tt..... dakujem za odpovede :D

dulkagabulka
9. mar 2014

@micaelamima pozývam ta aj vsetky tehotne z NR a okolia
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...

mirka326
9. mar 2014

@datlosik @jankaslamka baby to nemysilte vazne, ja chodim do nemocnice do poradne od zaciatku tehu a toto mi nikto nepovedal. Doktora mam stale jedneho, zatial sme sa oficialne nezazmluvnili no ale ja nejdem rodit na kramara ani do ruzinova! :D co teraz? musim si tam zavolat sestricke. tak to je teda novinka! a hlavne, ze mam termin 15 aprila, ale mam pocit, ze porodim dnes, kontrakcie, pichance. No uvidime, ako to teda dopadne. Drzte sa 🙂

jankaslamka
9. mar 2014

@mirka326 no veru..drzim palce aby si vydrzala do konca prerabky a pojdes do noveho 🙂

vivianamk
12. mar 2014

tak biele komody z IKEI dnes naplnene opratými a vyzehlenými vecičkami. som rada, že mame buduce mamičky takyto čas pred príchodom našich babatiek ako je materská dovolenka na pripravy. tak nech je uz apríl tu 🙂

moni182
13. mar 2014

ahojte, ja mam termin 1.april 🙂 , rodit budem v Nových Zámkoch...

turcanoval
13. mar 2014

@moni182 ja 2.4 v Rim. Sobote. Ako sa cítiš? Mne je už dosť na prd. Som tučná ako ... nič sa mi nechce iba spať a aj to sa mi veľmi nedá. Stále cikať a tak.. bojím sa, že budem prenášať. Syna som prenášala 9 dní. A ak to aj teraz bude tak tak mám ešte mesiac tehotenstva pred sebou.. júúúj.

moni182
13. mar 2014

@turcanoval no podobne ako ty 🙂 pribrala som uz 20 kil, snad to potom zhodim nejak, ale inak sa citim este fajn, ja som mala da sa povedat bezproblemove tehotenstvo, az teraz ku koncu ma strasne pali zaha, skusala som piskoty, mandle, fatru, vsetko pomaha len na chvilu, ked je najhorsie zapijem sodu bikarbonu vodou, to pomoze... a velmi mi opuchaju nohy, som ako shrek 🙂 no a na wc kazdu chvilu tiez, ale to patri k tomu...ved uz to nebude dlho trvat...a co cakas teraz? chlapca, ci dievca?

turcanoval
14. mar 2014

@moni182 Ja teraz dievča. Máme doma 4 ročného syna Timka a teraz by to mala byť Nika. Tak uvidíme. Som zvedavá ako to budem zvládať s dvoma deťmi. Bude to o držku. A ty už niečo máš?

moni182
14. mar 2014

ja este nemam, teraz cakame tiez dievcatko, Alica...neboj, zvladnes, moja sestra ma dvoch chlapcov hned po sebe, jeden ma teraz 4 a druhy 2 roky...je pravda, ze ked som bola u nich, mali vzdy veselo, ale zvladali 🙂

adellll
17. mar 2014

baby, aj vam sa chce tak strasne spat ako mne? nech robim co robim, akonahle pride obed, som schopna zaspaat aj postojacky. Je to o drzk 🤐 😢

adellll
18. mar 2014

nikto tu nie je? Som tu nova a este v tom neviem moc chodit ☹

seklava
19. mar 2014

Ahojte tehuľky....hladala som tému kde sa "čerstvo" diskutuje o krčku a otvaraní len som nič take nenašla kde by mi mohli odpovedat. Všetko su to stare témy. Tak som Vas chcela poprosit ci by ste mi nenapisali do kolkych dni priblizne ste porodili ked vam povedali ze ste na prst otvorena a cervix spotrebovany. Dakujem a inac termin mam tiez v aprili 😉

datlosik
19. mar 2014

nikde sa neviem docitat ake su ordinacne hodiny do poradni na antolskej..... baby,prosim poradte..chcem ist zajtra prvykrat ale netusim o kolkej.....dakujem

stastenka42
19. mar 2014

@datlosik najprv musís ist tam,najst si nejaku ambulanciu,ohlasis sa u sestricky a ona ti da termín...lekari sa tam striedaju rozne...ja idem tiež zajtra alebo v piatok..

nicola20
20. mar 2014

@nufficek termin mame tiez 4.4 🙂 kde budete rodit ?

datlosik
21. mar 2014

@stastenka42 nakoniec to dopadlo dobre 🙂 stacilo si vyckat radu pri dverach ktore ordinovali...nic som neriesilaso sestrickou..a aj stastie na doktora som mala 🙂

stastenka42
21. mar 2014

@datlosik Ahoj,a hovorili ti nieco o tom ze rekonstrukcia sa predlzuje do 30.3. ? Lebo vraj ani zazmluvnene uz nerodia a vracaju im peniaze....

datlosik
22. mar 2014

@stastenka42 nic nespominali....ja mam dice termin az 21.4 ale mam velke bolesti obluciek lebo mi na ne maly velmi tlaci..takze myslim ze to pride skor...ako zaloxny plan sa dam odviest na kramare...tam je tiez dobre...ruzinov mam najblizsie ale tomu sa vyhybam...!!!!!🙂
Kedy mas termin?