icon

Aprílčatká 2014

hotshot
23. júl 2013

Je tu niekto s termínom pôrodu apríl 2014? Dajte o sebe vedieť 🙂

Strana
z18
stastenka42
22. mar 2014

@datlosik tak mozes byt v klude..ja som bola vcera na Antolskej na ambulancii a pytala som sa sestricky a zajtra otvaraju sestonedelie a od pondelka normalne robia..To tu zase niektora vypustila neoverenu info...no ja sa tiež oblukom vyhybam ruzinovu 🙂 v stredu mam poradnu tak uvidím ci ma naplanuju chcem sekciu...a neboj maly sa otoci..mne zase mala tlaci na pankreas a to je tak uzasna pichlava bolest ze sa nemozem niekedy ani nadychnut...no to uz vydrzime...a ty mas niekoho konkretneho vybraneho na Antolskej? Ja nezazmluvnujem,ale do ambulancie idem k Sysakovi tak som zvedava..

datlosik
22. mar 2014

Nezazmluvnujem, to mi viaceri radili ze odborne su vsetci doktori na jednej urovni...ale ludsky su niektori komplikovanejsi tak preto sa im niektore vyhybaju....
ja som natrafila na Rozemberga, a je velmi fajn a aj o Sysakovi som pocula len dobre...ja chodim do poradne vo stvrtok ;)
Tak snad vydrzime...ved uz sme na konci ;) drz sa!

evitamk
26. mar 2014

Uz sa nam to blizi. 🙂 aj vam zacina tak lepit ako mne?

micaelamima
28. mar 2014

uf uf uf tak baby uz onedlho nas to caka,v jednej chvily chcem aby to uz prislo a v druhej sa bojim ake to bude 😲

vivianamk
6. apr 2014

ahojte aprílčatká tak my sme prišli na svet skôr v 38tt, sme zdravé. naša dcérka volá sa Adelka a čakame už len na ideálnu vahu aby sme mohli isť domkov.

lenkamo
6. apr 2014

@vivianamk gratulujem!!! nech ste skoro doma. My mame termin 27.4.

babucinka
7. apr 2014
penn
15. máj 2014

Caute holky, tu je nejak malo prispevkov, zrejme je este sukromna skupina. Alebo fotoblog skupina? Po pôrode som si prei stotu kúpila čapíky faktu. Na zlatú žilu. Ale našťastie to bol planý poplach. Mám neotvorené nepoužité balenie, venujem. Doba expirácie je ešte rok.

tanickapr
26. jún 2014

baby,je tu niektora aprilovka, kt. byva v ba-podunajske biskupice??ja mam malu narodenu zac.maja. chcela by som s niekym kocikovat!!!!dakujem

micaelamima
29. júl 2014

Ahoj koceny,dnes sme boli na prvom ockovany ako ste to zvladli VY?
Boli u Vas horucky? alebo...? 😨

lienockalenka
6. mar 2015

Predávam plienky Dada.
Veľkosti:
mini - 78 ks - váha: 3 - 6 kg
midi - 64 ks - váha: 4 - 9 kg
maxi - 54 ks - váha: 7 - 18 kg
junior - 46ks - váha: 15 - 25 kg.
Plienky sú bez chemikálií, z vlastnej skúsenosti na dieťati sú kvalitnejšie ako plienky Pampers a majú zapínanie na suchý zips. Vyrábané sú v Českej republike. Dovoz je možný v rámci Prešova, Košíc, Žiliny a Bratislavy. Cena za 1 balenie je 10,- Eur.

Strana
z18