icon

Aprílové deti

iracionalna
22. júl 2015

Ahojte, plne si uvedomujem, ze tema je pritiahnuta za vlasy a tie, ktore sa rychlo rozculite ani dalej necitajte...
Pred casom a vlastne stale si myslim, ze kto riesi to co ja je nezrely a uz nevie co od dobroty...a baby, ktore sa dlho snazia o dieta a brali by aj pokemona tak sa vopred ospravedlnujem za tuto temu ale ja to neviem dostat z hlavy a stale na to myslim a vlastne jedine v co dufam, ze mi poviete ze je to uplna kravina a dolozite to vlastnou skusenostou.

V rodine prebehla debata o detoch a padla tam hlaska typu "len aby to nebolo aprilove dieta" co mi hned zarezonovalo pretoze my sme sa zacali snazit od jula ( co v rodinne nevedia) a teda je tam ta moznost..tak ja sikovna som to zacala rozvijat a dozvedela som sa ze april prinasa naladovych sebeckych tvrdohlavych ludi a presli sme na znamenia - baran - no ze cista katastrofa a bla bla - fajn. Lenze mne malo staci a tak som si zacala googlit - no charakteristika barana hovori o cholerickej povahe, odpor k autorite, silne JA, horuca hlava...same delikatesy - cize som sa zlakla a myslim na to stale a neviem to dostat z hlavy - ziadne znamenie nie je idealne ja viem,ale co sa tyka zlych povahovych crt tak sa mi zda ze to ten baran schytal najviac - a ja neviem ci su to hormony alebo co, nikdy som na taketo veci velmi nebola ale ja to fakt neviem dostat z hlavy a mam strach co ma caka ak sa fat podarilo, lebo v rodine aj v okoli sa zatial vzdy podarilo na prvu supu. Povedzte mi ze mate doma malych baranov a prezili ste aj vy aj vase okolie 😀 😀 😀

Poznamky typu : nemusi sa zadarit hned ( alebo vobec), nezasluzime si dieta a podobne nemusite davat, uvedomujem si to 🙂
Vdaka

Strana
z2
siska53
22. júl 2015

@iracionalna moja mama je baran,aj otcov brat -dost krotke povahy.
Mam kamosku barana,tiez sa s nou dalo.. Mam sesternicu barana(dcera otcovho brata), hyperaktivna od mala,uzili si,lebo malo spavala a tak,ale velmi sikovne dievca,vlastne ma uz 24r.,inteligenta a aj sebestacna,popri skole studuje. Narodila sa predcasne,mala byt teda uplne ine znamenie. Nemyslim si,ze to s tym suvisi. Mam 3.r."baranicu" a 5r. Rybu..ale tvrdohlavi vedia byt obaja a v obdobi vzdoru pri uvedomovani si vlastneho ja ma vacsina rodicov problemy.
A skor zavisi povaha aj od dedicnosti,od vzoru v rodine..
Nemyslim si,ze povahu urcuje len znamenie,to je blbost. Vplyva na to aj genetika,vychova v rodine,skusenosti dietata pri styku s ostatnymi ludmi...

P. S. Mala som aj 2r.vztah s baranom... Mohla som s nim zametat.. Taka povaha bol.. Prosto sa mi vo vsetkom podvolil a to pre mna prestalo byt pritazlive...

ammellia
22. júl 2015

Ja mam novembrovciatko a vsetci: "pre boha skorpion" neznasam to. Neuznavam znamenia, aj ked na mna barana charakteristika sedi :D

Pre okolie su takito ludia narocni, ale oni sami su uspesni.

lucinkaboz
22. júl 2015

pane bože toto je ako z nejakej dediny z 18 storocia, ako z rodiny fanatikov, vsetky tie horoskopy boli iba vymyslom t týchto storoči....neuznavam tieto sprostosti a nemal by ich uznavat nikto, zobudte sa ludia, ste tak ovplyvnitelni...a v tomto smere hlupi

katarinamarkova
22. júl 2015

@iracionalna ak uz chces riesit deti astrologicky - tak si aj nieco poriadne nastuduj - nie charakteristiku 12tich znameni.......pretoze o konkretnej povahe, danostiach, vlastnositach absolutne nerozhoduje to pod akym znamenim sa dany clovek narodil - mozno to len tak zhruba urcuje nejaky ten zaklad.....ako....dnes z muky robim kolac....ale mozem upiect aj chlieb.....alebo len tak trosku frcnem do omacky - to ze sa jedna o muku - neznamena ze budeme jest muku....to ze sa jedna o barana, neznamena ze bude taky a taky.....
ked uz chces riesit znamenia - ries astrologiu komplexne - zacni presnym datumom a hodinou a miestom narodenia.
pretoze tak ako je 12 znameni, do kt. mozes tych 8miliar ludi rozdelit....stale je v ramci jedneho znamenia dalsich 100 skupin......a v kazdej tej skupine dalsich 100....a v kazdej tej skupine dalsich 100 atd atd atd....
tolko kolko je na zemi ludi - je aj povah, charakterov, vlastnosti......

ps: shakespeare, maria terezia, jan pavol 2......ale aj napr. hitler.....boli byci....
a ja sa teraz ako byk mam zaradit kam? 🙂

katarinamarkova
22. júl 2015

@nikuska744 🙂 hitler bol byk 🙂 ....aj ked aprilovy.....

lubkaurm
22. júl 2015

@iracionalna No, moj muz je baran, dcerka bycek a syncek baran, vsetci narodeni od 16-24.4.:-))) tie charakteristiky celkom sedia, aj prezit sa to da🙂)) u nas to bolo naopak, muz chcel rohate deti a tiez sa na prvy sup zadarilo🙂)) a je to celkom vesele🙂)))

marcy77
22. júl 2015

@iracionalna Aj ja mám doma dvoch baranov. Manžela aj 10 ročného syna. Ako bonus sú obaja narodení 1.4. Takže, nie je to ľahké ale prežiť sa to dá 😀 . Syn je tvrdohlavý, má svoj názor, ale neskutočne citlivý a vnímavý. Ale never na znamenia. To nie je DNA. Výchovou dokážeš zázraky 🙂

hameeda
22. júl 2015

@iracionalna : ja by som sa podľa znamenia veľmi neorientovala ja mám doma napríklad 3 panny a to mamu, syna a dceru a všetci traja sú úplne rozdielne povahy, a najmladšia dcera je za 10 baranov aká je tvrdohlavá, a napríklad ja so synom sme ryby a tiež sme úplne rozdielny, ja nie som a v živote som nebola nikdy taká lenivá ako on, napríklad, a manžel je napríklad škorpion a aj napriek tomu som doma šefom ja ryba 😀

lucinkaboz
24. júl 2015

@lubkaurm ja som baran, a vobec nie som vodca, neviem,ako podla znameni chce niekto plodit deti,lebo jedna tetka povedala...genetika , to je to na čo sa može dievčina spolahnuť ze z nej a jej muža bude mat dieat geny, to je jednoducho fakt a potom to,ako ho vychová v rannom detsve a co to dieťa v rannom detsve bude v rodine prežvat, nejake horoskopy ,ktore k nam priniesli numerologovia....v XX storoci....to mi pride fakt už chore....tešte sa z deti, nevymyslajte hluposti, ak by ste mali deti chore, ani by vam na um nezisli taketo sprostosti, kto je v akom znameni a aky bude....ach...

moni73
24. júl 2015

tak pridavam do partie dalsiu 9 rocnu baranicu. z diskusie mam pocit, ze vsetky baby narodene v 2006 su zaroven barani 😀 . ja mam baranceka marcoveho, mala byt rybka a ako tu uz niekto spominal, rybu som nechcela (mam pocit nemastna-neslana) -berte ma s rezervou a tak sa zadarilo a potiahla som na barana vyse tyzdna. 😉 . vsetko co opisujete tvrdohlavost, nerespektovanie autorit,... zaroven obrovsky cit pre spravodlivost a chranenie "mensin". je to hnusacka, ale nevymenila by som za nic 😎 .
mam v rodine horoskop manika a tak viem, ze dcera znamenie baran, ascendent lev, to 3. najpodstatnejsie zase baran 😖
este ze jej mama je uzasna tolerantna a nekonfliktna vaha 🙂
ps inak, zadarila sa na prvykrat 😎

ollski
24. júl 2015

mame doma jedneho apriloveho byka 😀 😀 😀 🤐 obcas som z neho riadne na nervy, ale milujem velmi 😉 zajtra ma meniny, uz som pocula vselico o aprilovcatach, bykoch, dokonca aj o Jakuboch....no a on je "aprilovy byk -Jakub", naladovy, sikovny, tvrdohlavy, nenormane narocny....uvidime co bude dalej 😉 😵

Strana
z2