Aprílovky 2016
🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

@lujzamisko ano viem si predstavit.ja by som tiezojho nenechala za nic na svete.a neda sa ti to utobit inac.npr lejzrom.??
@lenka2341 to idú laparoskopicky ináč keby rezali normlane tak 5 dní . Ach snáď dobré bude vsetko však.stvrtok možno budú so mnou dlho tam a piatik podľa operacie ale.chcem.nech mi ju dajú az tak na 11 aby maly došiel ešte za mnou pred tým.lebo v tŕň deň.už nedojdu to budem.malatna .... ale v sobotu už by ma mali pustit dúfam . Už te raz.mi idú slzy pri tom pomysleni bez.nebude pri.mne.stále ☹
@lujzamisko aj mojen mame robili zlcnik laparoskopicky.dobre bude vsetko neboj.
@lenka2341 dúfam že bude rychlo . A ako dlho tam bola Prosím
@lujzamisko myslim ze 4dni.
@lenka2341 ja.dufam ze.len.tri ach lebo niečo vraveli ze by ma deň po operacii uz poslali domov tak.dúfam
@lujzamisko tak poto urcite skys sa potom vypytat skor ze mas doma mape dieta
@lujzamisko no vies ja by som nesla za nic na svete.ja by som sa sttasne bála.ja som este nebola na operacii.ale ked by som prezivala to co ty urcite by som zmenila nazor a dala by som sa na to.
@lenka2341 tak moja prva bola.tiež aj.porod.sekcia do vtedy som nebola v nemocnici ani to bolo hrozne pre.mňa
@lujzamisko nerozumiem bolo ci nebolo?
@lenka2341 pisem ako.madar s.noveho telefónu 🙂 🙂 🙂 ze pre mňa bol prvy.pobyt v nemocnici az pôrod a rovnako aj prva operacia az sekcia ☹ a bolo to pre mna hrozne lezat tam a doma moj chlap plakavala.som a čo teraz ked aj drobcek.bude.tu a ja tam ach,uz.rozmyslam.ze zrusim operaciu nornalne.☹
@lujzamisko uz teraz rozumiem.tak ked to vydrzis na liejoch tak zrus ked to tak citis nechod tam na silu.
@lenka2341 teraz ma neboli.len nemozem.nič poriadne.zjest ☹ ach pojdem uz ked všetky vysetrenia mám za sebou ale štvrtok.muž a malý môže byť som nou az piatok iba pred operaciou to zvladneme.🙂 🙂'
@lujzamisko drzim ti palce nech všetko dobre dopadne🙂🙂
@lenka2341 zajtra uz sa balim blee
@lujzamisko a uz si po.abo len zajtra ti budu robit?
@lenka2341 zajtra tak.idem piatok budú robit ☹ joj tak.sa strasne bojim ale strasne
@lujzamisko to ti verim.ale neboj sa.hned to budes mat za sebou a vsetko bude ok.
@lenka2341 v to sa.modlim.aj ja ..aspoň že som normalne.spala.riadne.dnes . Ine.dni neviem.vobec spávať
@lujzamisko ahoj.no ako??všetko v poriadku???
@lenka2341 tak.Som.po.dnes uz idem.domov ale co ma.zarazilo.ze nemam maleho dvíhať dlho
@lujzamisko no vsak to je samozrejme.si po operacii.davaj na seba pozor.ako to maly zvladal???
@lenka2341 celkom fajn včera ma vôbec nevidel ale.ze v noci sa budil s plačom a hľadal ma ale.inac ze sa snazili stale ho zabavat
@lujzamisko no vydis a uz to mas za sebou.a bolesti nemas??
@lenka2341 ale je to bolave a nemozem.maleho dlhodobo dvihat co neviem ako budeme fungovat tým.pádom ale tak dúfam.ze uz sa rozchodi za chvilku lebo dvihat sa dviha na.nozky lebo vraj.aspoň 6tyzdnov nemam brat na ruky
@lujzamisko no tak to musiš obmedzit aby sa ti daco nestalo.len to bude dost tazke lebo si zvyknuta ho stale brat.ale nejak to urcite pojde.ved si pisala ze byvate s vasimy.to mas aspon trochu lahsie.
@lenka2341 hej.len ked každý je.V praci moj ide.o.13 a naši.dojdu až o 16 tak tie.3hodiny vydrzat . Už som.chcela.ze na ten čas.mi ho.da do kocika a pôjdem.von a ked.sa.majú vratit budeme pri dome aby ho vzali hore 🙂. A čo noveho.máte vy?
@lujzamisko no to je super napad.my mame zajtra očkovanie uz som vystrespvaná😒on mi uz place len ked uvydi sestricku kedu ideerat hlavicku a uz place.ale velmi.yak dufam ze to zvadneme celko v pohode.na poslednom ockovani plakal len pokial mu pichli a potom sa pri mne uz ukludnil.

@lenka2341 ešte poriadne nebol bezo mňa ☹ max.2hodky.ja.už neviem tak sa toho bojím aj drobca.čo ti poviem . Ani veľa.nemusim.