icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
lujzamisko
29. mar 2017

@lenka2341 len.uplakany ostal ale už vidím jedna z dolných dvojok sa tlaci

lenka2341
2. apr 2017

@lujzamisko my mame hore vonku stvorku.🙂no a vy ako??

lujzamisko
3. apr 2017

@lenka2341 moja ani nehovor 3 noc horúčky cez 39 dnes uz 4den boli sme aj v sobotu o 4rano na pohotovosti. Vraj hrdielko červené,zuby dolne dvojky a hore nieco asi buď 3-4 dostal antibiotiká ale s ných ma uplnu hnacku v noci som mu ich nedala. Musim sa dnes s jeho vseobecnou porozprávat nech vezme crp ci je to treba . DúfAm že posledná horúčka a radsej nech sa vysype ta.6choroba lebo ked teplomer ukaze 40sa mi sz zle robi ☹.

Gratulujem ku zubku isiel v pohode?

lenka2341
6. apr 2017

@lujzamisko joj chudacik maly☹ a uz ste v pohod?

lujzamisko
6. apr 2017

@lenka2341 ahoj no v utorok sa.vysypal.dovtedy furt horucky . A už.dobre.je.:-) 🙂 🙂 a.čo vy ako?

lenka2341
6. apr 2017

@lujzamisko Ale my zase tie zuby.ma na prednych hornych take biele flaky.vydno to len ked sa lepsie pozries.nestrerla si sa uz s tym???

lujzamisko
6. apr 2017

@lenka2341 hm to nie.skús zavolať zubarke či nemoze.to byť s.nejakeho vapnika ...
@priora halllo zijes co noveho

lenka2341
6. apr 2017

@lujzamisko volala som.mame sa prist ukazat ale az buduci tyzden robi.ale pochybujem ze mu tam nieco uvidi.ono to treba poztiet z bliska.a on si to benecha

lujzamisko
6. apr 2017

@lenka2341 a.náhodou na nete nič? Maly nie a nie hajat

lenka2341
6. apr 2017

@lujzamisko na nete pisu vselico.aj demineralizaciu.ale to pochybujem lebo je plne kojeny.alebo este moze byt privela fluoru npr z pitnej vody.nieviem.ale zajtra volam nasej doktorke mozno mu chyba nejaky vitamin

lenka2341
6. apr 2017

@lujzamisko a co to ze nespinka.a mal dobru naladu ci je podrazdeny???

lujzamisko
7. apr 2017

Dobrý bol len.spal 2x skoro po 2hodiny cez den tak možno za to 🙂 🙂 ale.asppn spal.do.8 s jendym kojenim o 5 🙂 🙂 no mne hovorila naša zubarka ináč ze také to nočné.kojenie.ze.3-4x za noc je.zle.na.zuby ona.ma.tiež rocne dite

lenka2341
7. apr 2017

@lujzamisko normalne sa mi vlasy dupkom vstavaju ked citam ze toto vypisti z ust lekar.hroza. citam to tu vsade.ved to je hlupost.je dokazane ze materske mlieko je antibakterialne a cukor co sa v nom nachadza je uplne iny a neskodny.druha vec,ked dieta pije z prsnika tak mu mlieko strieka rovno do hrdla takze kontakt mlieka so zubami je minimalni.volala som nasej lekarke a ona vravela ze by nemal mat problem s nimy lebo je kojeny.treba len pravidelne umyvat.a doporucila nam este Cebion multivitamin.🙂

lujzamisko
7. apr 2017

@lenka2341 ja.už tiez neviem niekedy co ty doktori.chcu vlastne ☹. Ach. Už aj rozmyslas o,praci ?

lenka2341
7. apr 2017

@lujzamisko no ved to .kazdy tvrdi dajaku hlupost.nie este neuvazujem o praci.ani po troch rokoch ked pojde do skolky sa nechystam.chcem si potom oddychnut.a az tak praca.a muz by ma ani nepustil robit pokial maly nema aspon 3roky.a ty uz sa chystas???

lujzamisko
7. apr 2017

@lenka2341 no popravde nevychadzaju financie takto ☹ tak.rozmyslam o,niečom aspoň na pár.dni v týždni

lenka2341
7. apr 2017

@lujzamisko jaj.no tak to hej.u nas nam staci muzov plat.a kde by si chcela nieco skusit??

lujzamisko
7. apr 2017

@lenka2341 no môj zarobí.560€ ked 600happy ale.splatka za auto.130 poistky,byvanie u nasich, jeho poistky a zostane minimum a.kde.ešte.plienky to kupujem.väčšina s prispevku . No mňa s prace vyhodili ked.ze.končil.mi 2 rok. Tak.rozmyslam som vystudovana kozmeticka, vs mam.socialnu pracu tak.neviem doteraz som.robila.na.poste najprv pokladničku neskor.administratorka . Tak.neviem.uz som.normalne.rozmyslala ze do lidlu.☹ ja.už neviem

lenka2341
7. apr 2017

@lujzamisko aha no moj cez 1000€ takze to nam staci na dom a vsetky vydavky.a kde si zhanas pracu?v Ba?

lujzamisko
7. apr 2017

@lenka2341 no ešte nezhanam len pomalu pozeram.ponuky. no chcela by som.konečne niečo aby nás.to aj.uzivilo.a nie.aby sme počítali.každé euro ☹ jazyky.už moc nič minimum.hlavne.ze.som.maturovala na.2 🙂 no a pc len.nevyhnutné veci plus tabulky a word... tak ze toho veľa.neni ☹

lenka2341
7. apr 2017

@lujzamisko no to ti verim.ale aspon ze byvate u rodicov.aspon to mate iste.ani nehovor ja byvam na vychodnom slovensku tu neni ziadna robota.

lujzamisko
7. apr 2017

@lenka2341 viem moj je.s.levoce a tam.tiež bieda, no len to tiež nieje.bohvie.čo v dvojizbaku.4dospely malý ☹ uz by to chcelo.vlastne . Síce. Máme prerobeny ako 3 ale i tak . ☹ však.asi vieš vzdy sa mami do všetkého staraju ... len to ze.teraz rozmyslat.o hypo.sa ani,nedá ☹ . Potom by som

lujzamisko
7. apr 2017

@lenka2341 chcela sama si vziat ked ze neni.sme.manzelia nechcem za 10rokov ze mu praskne v bendi a zas nieco potom budovať a tak. Lebo človek.nikdy nevie . Ked.on si ma nech e.vziat

priora
8. apr 2017

@lujzamisko zijem deti su chore krpana mapa vcera celybden teplotu 39 kasle neskutocne :( a ja od pondelka nastupujem uz do prace... tak neviem co skor...

lenka2341
8. apr 2017

@lujzamisko Ano viem si to prestavit nikdy by som nezila so svokrou ale ani s mamou.zvlast je zvlast.a preco si ta nechce viazt????

lujzamisko
8. apr 2017

@priora no pekne aj my sme.mali 39,5 štyri dni a v utorok sa.už cely vyhadzal tak uz bolo dobre. Ideš uz do.toho avionu?
@lenka2341 ze.on nechce necíti.to tak.ze.nechce .... už sme.spolu vyše 10rokov tak.neni.to o tom že kratko len on.nechce vždy sme.sa bavili ze.Ked.otehotniem.raz bude svadba a Ked.sa.mama spýtala.čo ďalej.planujeme.či svadbu on hned.nie na.čo to je.len.papier.

priora
8. apr 2017

@lujzamisko no vcera chudatko len mrncala dnes uz omnoho lepsie este aj zachripnuta je... hadam do pondelka bude lepsie uvidime... nie idem tam kde som bola predtym zatial a cakam povysenie a ked nedostanem pojdem da het kaslem na nich

lujzamisko
8. apr 2017

@priora aha a ja že už hentam robíš ci si skúsila.a nebolo to on co ? Joj nech je.rýchlo.princezna fit.

lujzamisko
12. máj 2017

@lenka2341 ahoj ako sa mate?

lenka2341
16. máj 2017

@lujzamisko ahoj.dobrre sa mame diki a vy?my uz chodime. 8aprila sa pustil sám.teraz to uz doma zvladne bez pomoci.ale este treba byt stale pri nom aby sa neudrel.ale vie pekne padat na zadok ale aj dopredu.pekne vystrie rucky.a vy ako???