icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

ninan2
6. dec 2010

@kalman vsak dobre, ved ja verim, a nikoho tu ani nepresviedcam ze ako si to ma ratat... Kazdopadne musis uznat, ze je rozdiel ci bola ovulka 14. den alebo napr. az 24. den, pretoze uplne na zaciatku tehotenstva (5.tt) to u doktora pri UTZ znamena existenciu/neexistenciu dutinky v maternici... A doktor potom moze stresovat mimomaternicovym tehu a pod, len zato, ze to rataju podla tabuliek.

solinkarka
6. dec 2010

@kalman ja to nebudem robit lebo to neviem ale skus sa spytat katuskad ona uz ma tabulku z jesennych snaziliek 2010. ale ked chcete mat vlastnu tabulku iba z tejto temy tak to neviem..

basa22
6. dec 2010

@kalman ahoj ja som na tom tak isto cez den mi nieje dobre a ani mi nic nechuti a vecer by som zjedla vsetko 🙂 a okrem toho ma straaasne bolia prsia a aj su zväcsene

kalman
autor
6. dec 2010

@romea ahoj áno je to vporiadku ak ťa trochu pobolieva bruško , maternica sa ti naťahuje a to môžeš citit ako miernu bolesť ale to prejde 🙂 mna až tak prsia nebolia ale ked som čakala ceru tak ma tiež boleli, no veď mi teraz môžme stále papkať 😀 predchvílou som spráskla celí cukroví melon 😀

kalman
autor
6. dec 2010

a ďalší príznak je mi stále zima aj keď mám v izbe 25st. ☹

shellynka
6. dec 2010

Ahojte mamicky a buduce mamicky. Ak mozem rada sa pridam.
Velmi vela je tu smutnych pribehov 😢 . Vyzera to ako by tehotenstvo bola choroba, clovek sa nemoze ani tesit lebo skoro kazdy treti je potrat ako citam a pocuvam. No dufam, ze augustove deturence 2011 maju svojich anjelikov a pekne ich postrazia do stastneho konca. Uz som ani nechcela sa do nejakej temy sa pridavam , ze vyzeram ako sibnuta sa tolko tesit, ale ako citam mame vela podobnych osudov. Ja som bola uz v teme maj 2011 a potom som potratila a teraz som uz myslela ze bude julovciatko 2011 a ked som isla k doktorovi tak ma vystrasil, ze to bude mimomaternicove a zobral mi hcg a som cakala. A dnes ked som bola na sone a hcg bolo 1060 zacal, ze ak nic neuvidi tak musim ist na laparoskopiu a ja uz, ze pomoc, a zrazu sa pan doktor zacal usmievat a videla som nasu bublinku a povedla, ze je to cca 5tt. ze to bude zamlcany potrat alebo dvojicky. Tak opat cakam na zajtrajsie vysledky a dufam ze sa budem moc tesit. Velmi drzim palceky nech vase babatka pekne rastu a bez stresov od doktorov. 🙂

romea
6. dec 2010

@shellynka - vitaj a gratulujem, hmm.....dvojičky, tak to by som brala 🙂 najmä keby boli chlapec a dievča 🙂 neboj, všetko bude ok a kedy opäť k doktorovi?

shellynka
6. dec 2010

@romea zajtra volam na vysledky krvi mi brali 8 skumaviek a doktorovi az potom posledne vysledky pridu v piatok a uz mi robili 3krat sono tak teraz chvilku nechce. Ale hovori ze on bude vediet uz z krvi ze ci budu dve alebo to bude zle. Ze to ukaze hcg

romea
6. dec 2010

@shellynka - držím palce, neboj, ozvi sa potom ako si dopadla. Ber to tak ako mi povedal môj doktor, že načo zbytočne stresujem, čo proste má byť bude a čo nemá byť nebude (aj keby som sa na hlavu postavila). Skús na to nemyslieť a zamestnať sa niečím pekným 🙂

shellynka
6. dec 2010

@romea Dakujem pekne. Prajem pekny vecer

adikad
6. dec 2010

@kalman ja som vecer unavena a ked si lahnem,tak poriadne nemozem spat, len sa tak prevalujem celu noc a tiez som rano spotena ako mys. Bolia ma prsia a som strasne smadna, predtym som mala chut na sladke a teraz mi sladke vôbec nechyba.

angelin84
7. dec 2010

@kalman Ahoj,ja sa tiež teším na august ako aj Vy🙂...ale ešte som nebola u lekára, zajtra sa chystám, lebo by ma poslal, že ešte zbytočne skoro otravujem, podľa poslednej menštruácie by to al byť 5 tt...a našťastie, keby mi nevynechala, tak ani neviem, že som v tom, lebo nemám nijaké príznaky, len občas také "šteklenie" v podbrušku🙂

mariana242
7. dec 2010

Ahojte aj ja sa pridavam termin mi vychadza niekedy na 10.august. uz sa velmi tesim len doktor ma tiez odbil ze este skoro otravujem 🙂 a este som to nikomu nepovedala 😒

kalman
autor
7. dec 2010

Ahojte baby už mám dnes za sebou rannú nevolnosť 😀 Hrúúúza 😝

mariana242
7. dec 2010

@kalman no dufam ze mna to obijde aj pri tomto tehotenstve pri prvom som ani nevedela ze som tehotna 🙂

romea
7. dec 2010

@kalman - jééj jak ti závidím, ja stále nič 😠

romea
7. dec 2010

@kalman - ale som sa dnes rozrevala pri telke, to asi tie hormony 🙂

mersinka
7. dec 2010

ahojte, tak mam dnes za sebou navstevu dokiho, pretoze sa mi vcera objavilo trosku spinenie a dnes rano tiez...takze mam lieky Duphaston a Ascorutin a ziadna namaha a co najviac oddychu 😒 hmmm...len ako to zvladnut pri tom mojom malom uragane 😖 no ale budem sa snazit nedvihat ju a vytvorit kludovy rezim 😀

mersinka
7. dec 2010

a som zabudla...sono mi este nerobil, mam prist o 2 tyzdne, to mi urobi uz aj odbery aj knizku mi da uz, ak bude vsetko ok 🙂

romea
7. dec 2010

@mersinka - aj ja papkam duphaston, tak pekne oddychuj aj keď pri dcerke to asi tak ľahko nepôjde 🙂 ale aspoň ti je veselo 🙂

romea
7. dec 2010

@solinkarka - ako sa máme?

emily3
7. dec 2010

@kalman no krasne, mne nevolnosti vobec nechybaju a dufam ze nebudu..pri kazdom tehu som to mala ine, ale skoro pri vsetkych som objimala zachodovu misu..myslim ze pri prvej najviac...pri druhom som ani nevedela ze som tehu az kym mi nezacalo rast brucho..a pri dalsich som sa stretavala z wc misou, alebo aspon presviedcala zaludok ze hore nie je nic zaujimave....moje priznaky, zatial len tie krize, obcas ma pobolieva v podbrusku a kovova chut v ustach.....malu este kojim a ta sa netvari ze by jej nechutilo...tak uvifim do kedy ma bude este " vyciciavat" pomaly prestavame.

@mersinka no to sa doktorom lahko hovori, ze oddychujte..keby mal tak niekto skakat okolo deti....drzkaj sa fak ak sa da, tak nic nerob..radsej si lahni, vyloz nohy...domace prace neutecu...niekedy rozmyslam ci to ma vyznam stale upratovat a umyvat ked o 5min to vyzera este horsie ako pred upratovanim.... 😅

emily3
7. dec 2010

@mersinka mne vychadza termin 6. mame skoro rovnako...ale sa moze stat ze budeme mat julovcatka....jedno augustove uz mame... 😉

solinkarka
7. dec 2010

Jupiii doky mi potvrdil tehu..zevraj som 6tt+5 🙂

romea
7. dec 2010

@solinkarka - gratulujem 🙂 a videla si aj bublinku?

solinkarka
7. dec 2010

@romea nevidela :( on nema sono a poslal ma na sono az 19.1. :(( ved to uz budem v tretom mesiaci :( 5.1. mam ist na krv - sice neviem na co a 2.2. mam ist do prvej poradne

romea
7. dec 2010

@solinkarka - to nieje nejak neskoro, až 19.1?

solinkarka
7. dec 2010

@romea ved je..mna to ani nenapadlo sa spytat preco tak neskoro :( ale aspon uz vtedy bude pocut srdiecko a dostanem aj knizku 🙂

denda83
7. dec 2010

Ahooooj....tak sa k vam pridavam.....termin 11.8.2011....teda podla mojho vypoctu🙂u lekara som este nebola..a bude to aj zlozite.....a to preto ze som dala vypoved v robote, odisla som do izraela za priatelom a tak sa to nejak podarilo...este ale nemam vybavene ziadne papiere...nic....cize ani doktora..priatel na sk nemoze...tak som zufala ☹

romea
7. dec 2010

@solinkarka - a to ti teda ako povedal, že si 6plus5 iba na základe poslednej MS?