Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@kalman ja to nebudem robit lebo to neviem ale skus sa spytat katuskad ona uz ma tabulku z jesennych snaziliek 2010. ale ked chcete mat vlastnu tabulku iba z tejto temy tak to neviem..
@romea ahoj áno je to vporiadku ak ťa trochu pobolieva bruško , maternica sa ti naťahuje a to môžeš citit ako miernu bolesť ale to prejde 🙂 mna až tak prsia nebolia ale ked som čakala ceru tak ma tiež boleli, no veď mi teraz môžme stále papkať 😀 predchvílou som spráskla celí cukroví melon 😀
a ďalší príznak je mi stále zima aj keď mám v izbe 25st. ☹
Ahojte mamicky a buduce mamicky. Ak mozem rada sa pridam.
Velmi vela je tu smutnych pribehov 😢 . Vyzera to ako by tehotenstvo bola choroba, clovek sa nemoze ani tesit lebo skoro kazdy treti je potrat ako citam a pocuvam. No dufam, ze augustove deturence 2011 maju svojich anjelikov a pekne ich postrazia do stastneho konca. Uz som ani nechcela sa do nejakej temy sa pridavam , ze vyzeram ako sibnuta sa tolko tesit, ale ako citam mame vela podobnych osudov. Ja som bola uz v teme maj 2011 a potom som potratila a teraz som uz myslela ze bude julovciatko 2011 a ked som isla k doktorovi tak ma vystrasil, ze to bude mimomaternicove a zobral mi hcg a som cakala. A dnes ked som bola na sone a hcg bolo 1060 zacal, ze ak nic neuvidi tak musim ist na laparoskopiu a ja uz, ze pomoc, a zrazu sa pan doktor zacal usmievat a videla som nasu bublinku a povedla, ze je to cca 5tt. ze to bude zamlcany potrat alebo dvojicky. Tak opat cakam na zajtrajsie vysledky a dufam ze sa budem moc tesit. Velmi drzim palceky nech vase babatka pekne rastu a bez stresov od doktorov. 🙂
@kalman Ahoj,ja sa tiež teším na august ako aj Vy🙂...ale ešte som nebola u lekára, zajtra sa chystám, lebo by ma poslal, že ešte zbytočne skoro otravujem, podľa poslednej menštruácie by to al byť 5 tt...a našťastie, keby mi nevynechala, tak ani neviem, že som v tom, lebo nemám nijaké príznaky, len občas také "šteklenie" v podbrušku🙂
Ahojte aj ja sa pridavam termin mi vychadza niekedy na 10.august. uz sa velmi tesim len doktor ma tiez odbil ze este skoro otravujem 🙂 a este som to nikomu nepovedala 😒
Ahojte baby už mám dnes za sebou rannú nevolnosť 😀 Hrúúúza 😝
@kalman no dufam ze mna to obijde aj pri tomto tehotenstve pri prvom som ani nevedela ze som tehotna 🙂
ahojte, tak mam dnes za sebou navstevu dokiho, pretoze sa mi vcera objavilo trosku spinenie a dnes rano tiez...takze mam lieky Duphaston a Ascorutin a ziadna namaha a co najviac oddychu 😒 hmmm...len ako to zvladnut pri tom mojom malom uragane 😖 no ale budem sa snazit nedvihat ju a vytvorit kludovy rezim 😀
a som zabudla...sono mi este nerobil, mam prist o 2 tyzdne, to mi urobi uz aj odbery aj knizku mi da uz, ak bude vsetko ok 🙂
@solinkarka - ako sa máme?
@kalman no krasne, mne nevolnosti vobec nechybaju a dufam ze nebudu..pri kazdom tehu som to mala ine, ale skoro pri vsetkych som objimala zachodovu misu..myslim ze pri prvej najviac...pri druhom som ani nevedela ze som tehu az kym mi nezacalo rast brucho..a pri dalsich som sa stretavala z wc misou, alebo aspon presviedcala zaludok ze hore nie je nic zaujimave....moje priznaky, zatial len tie krize, obcas ma pobolieva v podbrusku a kovova chut v ustach.....malu este kojim a ta sa netvari ze by jej nechutilo...tak uvifim do kedy ma bude este " vyciciavat" pomaly prestavame.
@mersinka no to sa doktorom lahko hovori, ze oddychujte..keby mal tak niekto skakat okolo deti....drzkaj sa fak ak sa da, tak nic nerob..radsej si lahni, vyloz nohy...domace prace neutecu...niekedy rozmyslam ci to ma vyznam stale upratovat a umyvat ked o 5min to vyzera este horsie ako pred upratovanim.... 😅
Jupiii doky mi potvrdil tehu..zevraj som 6tt+5 🙂
@solinkarka - gratulujem 🙂 a videla si aj bublinku?
@romea nevidela :( on nema sono a poslal ma na sono az 19.1. :(( ved to uz budem v tretom mesiaci :( 5.1. mam ist na krv - sice neviem na co a 2.2. mam ist do prvej poradne
@solinkarka - to nieje nejak neskoro, až 19.1?
@romea ved je..mna to ani nenapadlo sa spytat preco tak neskoro :( ale aspon uz vtedy bude pocut srdiecko a dostanem aj knizku 🙂
Ahooooj....tak sa k vam pridavam.....termin 11.8.2011....teda podla mojho vypoctu🙂u lekara som este nebola..a bude to aj zlozite.....a to preto ze som dala vypoved v robote, odisla som do izraela za priatelom a tak sa to nejak podarilo...este ale nemam vybavene ziadne papiere...nic....cize ani doktora..priatel na sk nemoze...tak som zufala ☹
@solinkarka - a to ti teda ako povedal, že si 6plus5 iba na základe poslednej MS?

@kalman vsak dobre, ved ja verim, a nikoho tu ani nepresviedcam ze ako si to ma ratat... Kazdopadne musis uznat, ze je rozdiel ci bola ovulka 14. den alebo napr. az 24. den, pretoze uplne na zaciatku tehotenstva (5.tt) to u doktora pri UTZ znamena existenciu/neexistenciu dutinky v maternici... A doktor potom moze stresovat mimomaternicovym tehu a pod, len zato, ze to rataju podla tabuliek.