Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@solinkarka - a som zabudla, ale šak prvé odbery krvi na zakladné vyšetrenia sa robia už 8-9 tyždeň a nasledne 12-13 tyždeň. Ani krv ti nebral?
@romea na krv idem 5.1.
@solinkarka - vieš, no príde mi to nejaké divné v tejto dobe (to bolo niekedy, keď bol jeden ultrazvuk v celom meste), hmatom iba vyšetrí, že je zväčšená maternica a uzavretý krčok. Škoda, som sa veľmi tešila na bublinku 🙂))
@romea aspon uz budem mat v tom 10tt peknu fotecku babetka 🙂
@solinkarka - to už bude hotový človiečik 🙂
@romea to ano uz mu bude pekne vidiet rucicky, nozicky ...:D ked to je tak daleko :(
@solinkarka - tiež idem na kontrolu až 17.12 a to je ešte stráášne ďaleko ☹((
@romea uz na srdiecko? 🙂
@solinkarka - ano, a ak bude všetko ok, odbery a knižka. Keď ja by som chcela už teraz 🙂)))
@romea vsetko bude, musime byt trpezlive vsetko potrebuje svoj cas 🙂 a na tu krv ides kedy?
@solinkarka gratulujem 🙂
@solinkarka
@romea baby ja iden k dokymu až 5.1.2011 a to je peeekne ďaleko 🙂 ale krv mi už brali a nabudúce budú znovu
Krv mi brali pred tyždňom a na srdiečko idem až v januári lebo cestujem v piatok k našim mimo SR.
Bublinku som videla minulú stredu 🙂 V 11-12tt sa berie krv na genetiku
tak dnes mi bolo zle prvý deň ale celí ☹ obímala som síce wc iba dvakrát doobeda ale celí deň cítim žalúdok ako pračku
a ja idem na kontrolu 17.12...a dnes som si robila xty test a konecne to vyslo jasne....uplne tmava ciarka...takze je to iste....inak som strasne citliva, rozplace ma kazda blbost...dnes som mala co robit aby som nerevala..deti pozerali rozpravku a ja som pri nej brecala ako mala 😅
inak tehu knizku som raz dostala az v piatom mesiaci..som sa na nu nacakala... 😕
ahojte baby ako sa mate?? zajtra som objednana u doktora tak dufam ze mi potvrdi bublinku uz 🙂
@nikus14 no super zaavidim mna este doktor nechcel objednat teda jeho veeelmi mudra sestricka aj ja uz chcem :(
@mariana242 este je to skoro naozaj..nic by tam nevideli.... 😉 ..ja som strasne unavena, len by som spala...doobeda este fungujem ale ako padne 12sta hod. oci mi klipkaju a spat a spat.....ranne nevolnosti zatial nemam a fakt mi ani nechybaju, dufam ze sa zaobidem aj bez nich...dnes som bola uz zubarky...katastrofa moje zuby, budem tam chodit ako na klavir... 😅
@emily3 a ty si tak v pohode ked mas male deti doma? ta ja mam len jedno aj to mam obavy ci toto donosim lebo maly je strasny castokrat ma aj kopne ked spi s nami... a mam dost s nim neviem si predstavit kedby som mala viac, neviem ci to teraz zvladnem😖
@mariana242 uz to tak inak beriem. pri stvrtom tehu som nestihala registrovat ze som tehu...stale nieco a aj porod bol " za pochodu....ak je to babo silne a zdrave, vydrzi vsetko 😉 a ty to zvladnes ties, ja som sa tiez bala ked som cakala druhe ze ake to bude..teraz to uz inak vnimam...
@mariana242 ja som bola u lekara pre 10 dnami a este nic nevidel na usg tak ma objednal na zajtra tak dufam ze sa dozviem pekne spravy 🙂 sestricka je povinna ta objednat tak neviem preco ta neobjednala
@mariana242 sme na tom rovnako 🙂 tiež pravdepodobný termín 10.8.2011, a tiež ma nechali čakať na potvrdenie. Až 15.12 idem na uzv 😉
Tak sa baby pridávam k Vám, dúfam, že tých 7 testov neklamalo 😀

@romea a este ma vnutorne vysetril... ale citala som na nete ze v 10tt je idealny cas na prve sono bo mimi sa uz da pekne odmerat a bije mu srdiecko..takze je to ok 🙂