Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
Ahojte baby, no tak nám bábo doniesol Mikuláš 🙂 , presne na Mikuláša som si urobila test a vyšiel pozitívne 🙂 🙂 🙂 je to super pocit po toľkom snažení a narodiť by sa nám to malo cca. 9.8.2010 🙂
@lu27la nezúfaj, u nás to bolo tiež všelijaké , a ja viem dobre čo to znamená , hlavne to nevzdávaj
ahojte..prosim vas kedy treba ist na prvu kontrolu ku gynekologovi v cca v ktorom tyzdni tehotenstva /tt/ dakujem..alebo kedy ste boli vy?? dakujem za radu
@ka3n ahoj ja idem ked budem v 6tt+6 to by uz malo byt aj srdiecko, ty si v ktorom tt?
ahojte koceny,
spravila som si test - // 🙂
u lekara som este nebola, chystam sa 23.12., praca ma nepusti, tak este dva dni vydrzim :(
ale dost ma bolieva brucho, tak ako ked by som mala dostat kramy :( stretli ste sa aj vy s niecim takym? je to moje prve tehu, tak neviem :(
@cenculinka ahoj, gratulujem k // 😵 napis cuttysark IP a ona ta prida k nam do sukromky, aj mna zo zaciatku bolelo brucho ako keby som to mala dostat ale teraz uz nie, kedy ti vychadza termin?
@janulienka89 juj, tak termin este neviem, kedy bude, nebola som u gyndosa, lebo som satel v praci, ale uz vo svtvrtok idem, podla internetovej kalkulacky by to malo byt okolo 21. 8.
a ako sa vola ta sukromna skupina? chi chi, ja som taky "neskuseny" clen tohto fora 🙂
......Ahojte, tak sa tešíme budeme mať bábätko, ešte neviem presný termín 🙂
@cenculinka ani ja este neviem presny datum ja som tiez este nebola u gyndosa, ale myslela som kedy ti vychadza termin podla poslednej mrchy 🙂 ta sukromna skupina sa vola august 2011 ale musis napisat najprv @cuttysark IP aby ta pridala medzi nas, tebe vychadza termin na moje meniny 🙂
@hagarka gratulujem a pridaj sa tiez knam do sukromky 🙂
@janulienka89 .......ak mi poradíš ako sa mám tam pridať.......lebo ja som taký nováčik 🙂
@hagarka napis cuttysark IP a ona ta prida k nam 😉
@janulienka89 chi chi aj na moje meniny 🙂
@cenculinka 😀 tak to dostanes na meniny najkrajsi darcek 😵 😵
@cenculinka uz mozes ist aj do sukromky uz ta pridala 😉
@janulienka89 a Jani prosím kam to mám napísať 🙂
@ka3n
@hagarka
@nikita1269
ahojky babinky pridala som vas vsetky. Tu Vam davam link na nasu sukromnu skupku
https://www.modrykonik.sk/forum/sukromna-skupin...
tak podte tam, je to tam cudzim ociam nepristupne 😉 😉
ahojte dievcata, mozem sa aj pridat? My mame termin 3. augusta a nakolko je to uplne neplanovane, tak to este stale rozdychavam.
@nikita1269 no moja,ja som to urcite nevzdala,ale nase malinke bohuzial ano...
@cuttysark Ďakujem za pridanie do skupiny 🙂
@lu27la To naše prve tiež , v 6tt - prekonala som toxoplazmu, a ešte nejaké problémy, viem ako to bolí. Ťažko napísať niečo čo by ťa potešilo, ale viem presne ako sa cítiš.

@shellynka no asi nebol. Uz som doma z nemocnice...uz viem co znamena "nepochopi kto nezazije.." ☹