icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

samain_night
13. dec 2010

Shellinka a basa22,
kam planujete ist na ultrazvuk?
V stredu by sme mali ist na skrinning a termin na uzv nemam,nedokazu mi zdvihnut tel ☹

basa22
13. dec 2010

@samain_night nieje to nejako skoro na skreening?

samain_night
13. dec 2010

@basa22
nemám s tým skúsenosti, neviem povedať 🙂 prečo si myslíš, že skoro?

romea
13. dec 2010

dobré ránko dievčatá, tak my sme ešte len teraz vstávali - opäť sme sa celú noc prehadzovali, tak sme to ráno dobiehali 🙂

cuttysark
13. dec 2010

ahojky vytvorila som sukromnu temicku a pozvala som vas vsetky do nej 😉 tak som za to, aby sme sa presunuli tam........

basa22
13. dec 2010

@romea ahoj ako ti zavidim, ja som od skoreho rana v robote ale vykon o nicom, len by som spala a este mi aj nebolo dobre ☹

janocka
Odpoveď bola odstránená
cuttysark
13. dec 2010

KTO BUDETE CHCIET PRIDAT SA K NAM DO SUKROMNEJ TEMY, NAPISTE MI IP, RADI VAS PRIVITAME 😉

charlize
13. dec 2010

Ahojte! Tak s velkou nadejou dufam, ze budem patrit k vam, vyzera to tak, ze sa nam zadarilo a snad bude vsetko v poriadku... uz som pisala @cuttysark IP, tak dufam, ze ma vezmete medzi seba 🙂 Rada by som mala okolo tehulky/mamicky, co prezivaju rovnake veci....
A drzim vsetkym palce! 😵

mersinka
13. dec 2010

ahojte, tak ja sa rovno lucim ☹ zajtra idem na zakrok, babatko sa prestalo vyvijat ☹

majte sa tu krasne a drzim vam vsetkym palce, aby ste mali krasne bezproblemove tehotenstvo a v auguste (mozno aj skor) aby ste boli tie najstastnejsie matky na svete 😵

romea
13. dec 2010

@mersinka - čo sa preboha stalo???? ako to zistili? Je mi to veľmi ľúto ☹((( Drž sa a ozvi sa potom.

basa22
14. dec 2010

@mersinka drz sa

katkak88
14. dec 2010

Ahojte maminy...............tak som si myslela,že dneska mi potvrdí moj doktor že som tehotná, ale ako naschvál neordinoval...........myslela som že sa k vám pripojím,no budem si musieť počkať..............tak dúfam že už nie dlho

lukinkowa
14. dec 2010

@katkak88 ahoj, noo ja musím čakať ešte presne týždeň, najhoršie to bude keď si vysadnem na kozu , to bude žalúdočná nervozita zo školských čias 😅 či tam bude búchajúce srdiečko alebo nie..tak Ti držím palčeky, nech ťa čoskoro vyšetrí a s hrdosťou sa sem pripojíš 😵

dana1972
14. dec 2010

ahojte augustové maminy, dnes som sa vrátila z nemocnice, ale bohužial sama ☹ a vám chcem popriať krásne bezproblemové tehotenstvo a držte sa........ 🙂

katkak88
14. dec 2010

@lukinkowa no ja asi tiez tak...............lebo ma dovolenku.................diki moc.............aj ja som zvedavá, že či niečo bude vidno..............potom daj vedieť

livka299
14. dec 2010

Ahojte baby tak aj nám sa "zadarilo" 😅

nikus14
14. dec 2010

@mersinka joj..mrzi ma to velmi co sa ti stalo ☹ len sa pekne liec a sup do dalsie snazenia...DRZ SA 😉

nikus14
14. dec 2010

@dana1972 mrzi ma to co sa ti stalo drz sa a pekne sa vyliec a potom sup na dalsie snazenie

lukinkowa
14. dec 2010

@livka299 Gratulujééém! 😵 a inak, maminy, kde ste všetky zmizli? do tej súkromnej skupiny?? 😕

romea
14. dec 2010

všetky sme támmm, a ste vítané. Treba napísať cuttyshark 🙂

nikus14
14. dec 2010

@livka299 gratulujem 😉

ivana82
14. dec 2010

Ahojte, tak pozeram, ze sa tu krasne rozrastate...mozem sa aj ja pridat??? Zatial som potvrdena len tehu testikom doma, k dokimu sa chystam az niekedy buduci tyzden...prekvapko pod stromcek... 🙂

cuttysark
14. dec 2010

@ivana82
@livka299
@lukinkowa
baby pridala som vas do sukromnej skupiny, podte tam, tu je link 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/sukromna-skupin...

silvi8
15. dec 2010

@cuttysark ahoj, mozes prosim pridat aj mna? dakujem.. 🙂

zuzca80
15. dec 2010

ahojte...tak aj ja sa od dnes pridavam. spravila som si test a pozitivny. predpokladam, ze to bude teda asi august. asi niekedy v polke, lebo ani presne neviem, kolkateho som mala poslednu menstruaciu. u nas absolutna ne(a)hoda. este stale sa neviem spamatat, lebo som chcela druhe az ked pojde mala do skolky a uz som si robila vseliake plany na rok 2011. kazdopadne, asi je to lepsie ako keby sme sa museli snazit a nic z toho. tak snad to bude zdrave.

romea
15. dec 2010

@zuzca80 - vitaj a gratulujem 🙂 napíš @cuttysark IP aby ťa pridala do našej súkromnej témy 🙂

maandy
16. dec 2010

Ahojte kocky... pridavam sa k Vam... 🙂 Uz som poziadala aj o pridanie do sukromnej skupiny... 😎

em83
18. dec 2010

Ahojte,môžem sa pridat do vašej debatky? tak aj nám sa to na tretí pokus podarilo a cca 12.8. budeme mať miminko 🙂)

janulienka89
18. dec 2010

ahoj, jasne vitaj 😉 napis IP @cuttysark ona ta prida k nam do sukromnej temy 🙂