Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@samain_night nieje to nejako skoro na skreening?
@basa22
nemám s tým skúsenosti, neviem povedať 🙂 prečo si myslíš, že skoro?
dobré ránko dievčatá, tak my sme ešte len teraz vstávali - opäť sme sa celú noc prehadzovali, tak sme to ráno dobiehali 🙂
ahojky vytvorila som sukromnu temicku a pozvala som vas vsetky do nej 😉 tak som za to, aby sme sa presunuli tam........
KTO BUDETE CHCIET PRIDAT SA K NAM DO SUKROMNEJ TEMY, NAPISTE MI IP, RADI VAS PRIVITAME 😉
Ahojte! Tak s velkou nadejou dufam, ze budem patrit k vam, vyzera to tak, ze sa nam zadarilo a snad bude vsetko v poriadku... uz som pisala @cuttysark IP, tak dufam, ze ma vezmete medzi seba 🙂 Rada by som mala okolo tehulky/mamicky, co prezivaju rovnake veci....
A drzim vsetkym palce! 😵
ahojte, tak ja sa rovno lucim ☹ zajtra idem na zakrok, babatko sa prestalo vyvijat ☹
majte sa tu krasne a drzim vam vsetkym palce, aby ste mali krasne bezproblemove tehotenstvo a v auguste (mozno aj skor) aby ste boli tie najstastnejsie matky na svete 😵
Ahojte maminy...............tak som si myslela,že dneska mi potvrdí moj doktor že som tehotná, ale ako naschvál neordinoval...........myslela som že sa k vám pripojím,no budem si musieť počkať..............tak dúfam že už nie dlho
ahojte augustové maminy, dnes som sa vrátila z nemocnice, ale bohužial sama ☹ a vám chcem popriať krásne bezproblemové tehotenstvo a držte sa........ 🙂
Ahojte baby tak aj nám sa "zadarilo" 😅
všetky sme támmm, a ste vítané. Treba napísať cuttyshark 🙂
Ahojte, tak pozeram, ze sa tu krasne rozrastate...mozem sa aj ja pridat??? Zatial som potvrdena len tehu testikom doma, k dokimu sa chystam az niekedy buduci tyzden...prekvapko pod stromcek... 🙂
@ivana82
@livka299
@lukinkowa
baby pridala som vas do sukromnej skupiny, podte tam, tu je link 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/sukromna-skupin...
ahojte...tak aj ja sa od dnes pridavam. spravila som si test a pozitivny. predpokladam, ze to bude teda asi august. asi niekedy v polke, lebo ani presne neviem, kolkateho som mala poslednu menstruaciu. u nas absolutna ne(a)hoda. este stale sa neviem spamatat, lebo som chcela druhe az ked pojde mala do skolky a uz som si robila vseliake plany na rok 2011. kazdopadne, asi je to lepsie ako keby sme sa museli snazit a nic z toho. tak snad to bude zdrave.
Ahojte kocky... pridavam sa k Vam... 🙂 Uz som poziadala aj o pridanie do sukromnej skupiny... 😎
Ahojte,môžem sa pridat do vašej debatky? tak aj nám sa to na tretí pokus podarilo a cca 12.8. budeme mať miminko 🙂)
ahoj, jasne vitaj 😉 napis IP @cuttysark ona ta prida k nam do sukromnej temy 🙂

Shellinka a basa22,
kam planujete ist na ultrazvuk?
V stredu by sme mali ist na skrinning a termin na uzv nemam,nedokazu mi zdvihnut tel ☹