Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
ahojte vsetky maminky,,,trvalo dlho kym som sa prihlasila,chcela by som sa pridat k augustovym mamickam ja mam termin9.8. 🙂
Ahojte aj ja sa chcem¨pripojiť k vám,termín presný este neviem som v 7 týždni 🙂
Ahoj aj teba trápia ranne nevolnosti??? Zavidim mamam,ktorých sa to netýka 😅
@europa2 Ber to s tej lepšej stranky,aspon vieš,že je všetko v poriadku. 🙂
@sonika1901 no to ano mas pravdu,ale pomaly to ustupuje 🙂
ahojte babenky! mozem sa pridat aj ja by som mala mat termin na august,ale presne my to povie az doktorka v poradni 26.1.Inak som uz teraz v 11/4 tyzden.
@europa2
Ahoj,
aj ja mam termin 9.8 2011 :D
@lenka55555 🙂 to je nahoda...mas peknu fotecku celkom zblizka ja mam babatecko tak zdialky ale rozpozna ho dokonca,co nie som sama aj viaceri si to vsimli na tvaricke je poznat kde ma oci a usta
Ja som tiez bola prekvapena ked som aj sama vedela rozpoznat ze co je kde :D a vcera sme s muzom zisili ze ma drobec ponom bradicku. Mozem sa opytat ze kolko ma tvoje cm? Lebo u mna nejako nevedeli urcit poriadne ani termin porodu ani tyden. Lebo od poslednej im to nesedelo. Az na koniec ze 9.8. :D Tak aspon budeme mat obaja narodky v auguste:D
@lenka55555 ja mám termín 8.8. a na poslednej kontrole tzn. minulý týžden malo 2,5 cm....na ďalšiu kontrolu idem 27. a doktor hovoril, že by už malo mať okolo 6 cm 🙂 takže bude veeeeeeľké
@europa2 kľudne nech mi dá vedieť aj hneď , ja budem len rada :D
@lenka55555 ahoj no moje dietatko je velke o polovicu nez pisu vsade v knihach a na nete takze ked som bola v 9 tyzdni malo to 8 cm,ale to je normalne pomaly prestane tak hrozne rast aj moje dve detiboli vacsie aj ked sa narodili,syn mal 3830 a 51 a dcera 3400 a 51,moja vyska je 170 a pred porodom som vazila 64kg,takze velke deti........mam kolegynu je v 14 tyzdni tehotenstva a ona ma zase opacny problem,mne bolo vidiet,ze som tehotna uz v 5 tyzdni a jej az v 8,takze je to individualne a neboj ak je mensie vsetko za chvilu doehne 🙂
@gmartina Tak to som jelen!! Ked som bola prvy krat na ultrazvuku 17/12/2010 tak drobec mal len 1,27 cm a ked som bola 14/01/11 tak malo necelych 5 cm !? a ty si mala minuly tyzden 2,5? ci to tak rychlo rastie?
@lenka55555 ano babatko v prvych mesiacoch sa velmi rychlo vyvija potom uz len pribera
@lenka55555 no rastie rýchlo, ja ked si pozerám tabuľky na internete, tak mi vychádza, že v 10. týždni by malo mať okolo 3,5....že je to priemerná dĺžka....a u mna to tak aj je...ale samozrejme, že niektoré rastú rýchlejšie, niektoré pomalšie... mne doktor povedal, že veľké je akurát, takže som spokojná 🙂
@europa2 ty si asi drobnejsej postavy lebo ja mam tiez len 168 cm ale uz dnes mam 81 kg a to som pocas tehotenstva podla toho ako sa priebezne vazim este nic nepribrala. 😖 hmm nadvaha je zla vec, keby som bola vedela ze po svadbe otehotiem tak skoro asi by som davala vacsi pozor 😖
@europa2 no, na mne to ešte takmer vobec nie je vidieť, ale zasa ja som vždy vážila viac..na výšku 170 som mala 75kg pred tehotenstvom, takže v tom aj tak veľkom bruchu sa to zatiaľ skrýva 🙂 ale už cítim, že veci mi začínajú byť tesné. Bude to moje prvé, takže sa čoskoro asi vyberiem na nákup nového oblečenia. A vobec to neplánujem tajiť, veď tehotenstvo je krásna vec..Akurát kým nebudem mať potvrdené na najbližšej kontrole, že je všetko ok, tak o tom nehovorím. Verím, že všetko je ok, ale ako sa hovorí, do 12. týždňa je to rizikové, tak si to radšej zatiaľ nehcávam pre seba
@gmartina v pohode len je to cele nejake zamotane, no nic mne sice nepovedal ci je to ok alebo nie ale snad ano :D ja si hovorim ze kym nepovie ze je to zle tak je to ok :D
ahojte, gratulujem augustovkam 2011, ja som august 2007 a 2010 🙂 , zelam pohodove tehotenstvo a v juli/ auguste aby ste drzali v naruci zdrave babatka.
@lenka55555 presne tak 🙂 s tým súhlasím...ak by niečo nebolo v poriadku, tak by ti to povedal..inak mne príde, že ak má v 9. týždni 2,5 a v 12. tak 6 cm, že je to taký primeraný rast 😀
@zuzana76 veľmi pekne ďakujem, verím, že všetko bude v poriadku a za pár mesiacov sa mi úplne zmení život 🙂
@lenka55555 ano teraz vyzeram ako taky pavuk rukata nohata a pupok 😀 , pri prvomsom pribrala 22.5 kila a pri druhom 17,takze si vies asi predstavit ako som vyzerala,samozrejme aj nasledky su vididtelne

@bubinovci gráátulujem k vodičakáku 🙂))) aj my by sme nabudúci týždeň mali ísť na meranie NT, tak som zvedavá, ževraj je to nepovinné meranie (ale môj doktor má na to certifikát tak si to dáme spraviť).