icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

taticuenca
18. jan 2011

@emily3 Ako sa tam pridam? Je to o niecom lepsom? Som tu nova neviem o co ide ☹

babylandia
18. jan 2011

Ahojte, tak sa pridavam aj ja. My mame termin 30.7./1.8.

little84
18. jan 2011

@taticuenca ahoj 🙂 super,takze nie som sama nova :D a mame hned po sebe termin 🙂 a ako je to s tym pohlavim,po com tuzis ty viac? ja by som sa velmi potesila dievcatku ale samozrejme aj chlapcek ma potesi,hlavne aby bolo vsetko v poriadku,to ma potesi najviac 🙂 nevolnosti mas?

romea
18. jan 2011

@europa2 ahojky, áno som z TT 🙂 ku komu chodíš k doktorovi?

gmartina
18. jan 2011

@europa2 no verím ti verím, mňa vyhodili z práce, keď sa dozvedeli, že som tehotná...nechápem, ako sa to mohli dozvedieť, ale bola som v skúšobnej dobe, takže ma proste vyhodili...teraz som doma a straaaaašne sa nudím...tak preto uvažujem, že pojdem domov, no len neviem, či to nebude ešte vačší stres ako v práci 😀 ...čo ty? ako ti to ide? nezaspávaš tam? tiež som totižto mala problém vydržať a nezaspať
@taticuenca ahoj, no to je podobné aj u nás 🙂 mená mám vybrané, manžel mi ich zamietol, ale žiadne nové nevymyslel 🙂 tak mu tvrdím, že mu je to stejne houby platné, že si stejne urobím podľa seba ..trochu ho tým hnevám, teda skôr sa tak naťahujeme

basa22
18. jan 2011

@little84 ahoj aj ja mam termin 4.8.:-)))

europa2
18. jan 2011

@romea ku Skalickej

europa2
18. jan 2011

@gmartina ahoj no to vies mozno si to niekomu povedala a uz to ide dalej .Ja pracujem v tom podniku uz 4 roky,mna si nemozu dovolit prespustit akurat dneska so mnou trochu zacali vyj...........a mam pracovat ako ostatny,samozrejme,ze sa zajtra idem do toho obut,drz palce lebo som z toho pekne v p.... 🙂

europa2
18. jan 2011

@little84
@taticuenca ale nas tu pribuda,gratulujem 🙂

taticuenca
19. jan 2011

@europa2 🙂 Je to faj sa podelit o bruska a pribehy

taticuenca
19. jan 2011

@little84 My uz chlapceka mame,takze manzel by veeeelmi,velmi chcel dievcatko,no ja chcem aj druheho chlapceka (neviem preco)
Ale ako hovoris,len aby bolo zdrave a v poriadku.Ci dievca,ci chlapec 😵
V prvom tehotenstve som nemala nevolnosti,ale s tymto sa to neda porovnat.Mam strach otvorit rano oci,lebo viem co ma caka.Bleee 😖
Ake je tvoje tehotenstvo? Mavas nevolnosti aj ty?? Je to tvoje prve babo? 🙂

taticuenca
19. jan 2011

@gmartina :D Lenze ten moj ma taky vselijaky vkus.Bojim sa co ho napadne.Zeby Francisco???? Hihiihhiiii 😎
Citam,ze ta koli tehotenstvu vyhodili z prace?! To nieje spravodlive.Lutujem. ☹

siska77777
19. jan 2011

Ahojte baby, tak sa pridávam aj ja.Čakáme prvé bábo, termín máme na 1.augusta. 🙂
Príjemný deň želám a krásne tehulkovanie 😉

gmartina
19. jan 2011

@europa2 nepovedala som to práveže nikomu...lenže robila som v rádiu a potom som sa dozvedela, že tam niekde majú schované mikrofóny, takže asi tak...bola som z toho pekne v šoku! bože jak v nejakom akčnom filme, kto mohol tušiť, že to tak je? alebo ma niekto počul ako telefonujem Dr. To už je jedno, stejne sa to nevráti späť. Budem teraz sedieť doma a dúfam, že sa z toho nezbláznim! No a tebe držím palce, napíš večer ako si to dopadlo, fakt na teba myslím a verím, že to dopadne dobre 🙂
@taticuenca nie je to spravodlivé. Mala som prácu, plnú stresov a nedarilo sa nám otehotnieť. Zmenila som prácu a po 2 rokoch som ostala tehotná... takže nejaký zmysel to malo. Moj otec chcel syna - Titusa....mama sa s ním skoro rozviedla v pôrodnici a nakoniec to bol Tomáš 😀 takže aj svojmu som preventívne oznámila, že hlavné slovo má ten, kto urobí ťažkú prácu 😀 že on má len poradný hlas. Skús to tiež. Francisco to máš ako z telenovely, ešte nejakú Manuelu k tomu a môžeš roztočiť filmový podnik

little84
19. jan 2011

@basa22 ahoj,jeej super 🙂 a ty uz mas termin od lekara? lebo ja som si to zatial vyratala len na internete pomocou tehotenskej kalkulacky..k lekarovi idem presne o tyzden 😉

little84
19. jan 2011

@europa2 dakujem 🙂

little84
19. jan 2011

@taticuenca asi aby sa mohli spolu hravat dvaja chlapci 🙂
toto je moje prve babo takze pre mna je vsetko nove.. 🙂 nevolnosti sazacali tak okolo 6 tyzdna,najprv mi vadili pachy a prespala som aj cely den,postupne sa to zhorsovalo a pridalo sa aj vracanie..ale mne je najhorsie vecer.. 😖

little84
19. jan 2011

@siska77777 my tiez cakame prve babo 🙂 aj tebe pekny den a krasne tehotenstvo 🙂

monulienkamt
19. jan 2011

Ahojte babenky, pridavam sa k Vam. TIez som augustova. Podla PM mam termin 4.8., ale doktor mi povedal, ze som tyzden pozadu, takze to bude zrejme neskor. Je to moje (teda nase, aby priatel neziarlil, ze si ho privlastnujem 😀 ) prve babatko, takze aj pre mna je vsetko 🙂 . Drzim vsetkym palce, aby vsetko dobre dopadlo a mali sme krasne zdrave babatka 🙂

europa2
19. jan 2011

@gmartina no veru mam poriadne nervy a stiahnuty zaludok co dnes v praci vybavim,poviem ti,ze takato nespravodlivost je poriadne kruta hlavne ked vidis ako druhe tehotne sedia v kancelarii kedze maju niekde na vyssom mieste znamych!!!!!!

europa2
19. jan 2011

@taticuenca veru je to take sprijemnenie tehotenstva 🙂

europa2
19. jan 2011

@little84 takisto to mam aj ja teda mne zacalo byt zle hned v ten den ako som to mala dostat

europa2
19. jan 2011

@europa2 ale musim podotknut,ze najprv som tam sedela aj ja a moj nadriadeny je poridny dement a dava mi nezmyselne prace,ktore samozrejme som odmietla,nakoniec som skoncila na udajnomm tehotenskom poste este s jednou,co vobec nie je nikde napisane,,,mne gynekologicka povedala,ze nemam co robit na linke a stat 8 hodin na nohach,ze to je zataz na maternicu!!!!!Na preradenku mi napisala,ze dvihanie tazkych bremein atd,ale kto to tam respektuje????????hovorim ked to nepojde inak pojdem na PN,ale zase dojdem o trinasty plat,,,PRECO BY SOM MALA? ked ostatne tehotne si tichucko sedia v kancelarii????????budem bojovat za svoje prava inak to nepojde a drzat hubu tiez nebudem!!!!...vecer napisem ako som dopadla

rikarika
19. jan 2011

@europa2 ahoj aj ja som z trnavy, viac chodim do sukromnej temy, sem obcas, chcem ti len a len v dobrom: ak chodis ku skalickej a este k tomu s tehotenstvom bež od nej tak rýchlo ako len vladzes.....v trnave k hociktoremu gynekologovi ale k nej urcite nie....

rikarika
19. jan 2011

@maruskatt ja k nemu chodim, rodil mi obidve dcerky a dufam ze odrodi aj to tretie mimco, teda vzhladom na dovolenkový čas mojho porodu. Možem s nim vyjadrit maximalnu spokojnost.

little84
19. jan 2011

@europa2 ja zas mam dnes prvy den,ked mi nie je zle a normalne mam strach,ci je vsetko v poriadku.. ☹ este vcera vecer som vracala a dnes som uplne v pohode..ani hladna nie som neustale ako doteraz,len smadna a velmi...je mozne ze je to tym,ze sa konci prvy trimester? a kedy sa vlastne zacina druhy? lebo niekde pisu,ze 13 tyzden je prvy tyzden druheho trimestra a inde zas,ze 13 tyzden je posledny v prvom trimestri,tak som z toho zmatena,poradi mi niekto?dakujem..

little84
19. jan 2011

@rikarika prosim ta kde najdeme tu sukromnu temu?

gmartina
19. jan 2011

@europa2 budem čakať, ako to dopadlo, veľa vecí nie je spravodlivých, tak aspoň u teba nech to dopadne čo najlepšie...Inak stáť 8 hodín na nohách je fakt riadna záťaž, to by si fakt nemala, tak snáď ťa niekde preložia alebo niečo. Bola by škoda prísť o 13. plat, to je pravda, ale keď sa nebude dať inak, tak predsa len je lepšie ísť na PN. No veď sama uvidíš, držím palce.

gmartina
19. jan 2011

@little84 nič sa ty neboj, všetko bude v poriadku. Hovorí sa, že ku koncu trimestra končia nevoľnosti, tak buď rada, že prešli a neboj sa...ja som žiadne nevoľnosti nemala a ani žiadne klasické tehotenské príznaky, tiež nebývam hladná len smädná. Inak pokiaľ viem ja, tak 13. týždeň je prvý týždeň druhého trimestra 🙂 Kedy ideš do poradne?

taticuenca
19. jan 2011

@gmartina No moj oco vyuzil mamkin spanok v narkoze a do rodneho listu napisal meno (A TERAZ POZOR) VilhelmionaVesta 😲 Chapes???? Tyzden som sa tak volala kym maminu pustili domov a vybehla na matriku ma premenovat.No odkial prisiel na take meno ani srnky netusia.
Este,ze mamina vzala rozum do vlastnych ruk a premenovala ma. Ved kto by sa chcel volat Vilma ci ako???? 😅
Na mene este pracujem nemam vsak ani predstavu. Tak porad co leti na SK???