Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@adikad ja som mala ovulku tiez posunutu cca 13.11. 🙂
@solinkarka som zvedava, co bude toho 17.-teho na ultrazvuku vidiet, zatial to bola iba taka bodecka 🙂
@adikad ja idem v pondelok a tiez som zvedava co tam bude vidiet 🙂
@solinkarka potom daj vediet, budem ti drzat palce 😉
@solinkarka ovulka bola okolo cca 6-7.11. co je ale o tyzden skor,ako si mala ty a tyzden mame rovnaky... ja som uz z toho jelen 😅 no ale doktorka vcera sama povedala,ze to zodpoveda tak 6 tyzdnu, a tak to vychadza aj mne podla mojich skromnych vypoctov.. zatial bol na sone len gestacny vacok.. na dalsiu kontrolu idem 20.12. vtedy by malo byt vidiet aj srdiecko. snad uz budem potom spokojnejsia. predtym by som neverila,ze budem na to stale takto mysliet
@adikad dakujem, urcite sa ozvem 🙂
@seina ale ja to tu mam vypocitane podla ovulky, nie podla PM..ale aj tak mi to nesedi ze som v 6 tyzdni 🙂
@solinkarka no ved prave, ze aj ja podla ovulacie 🙂 zareagovala som preto, ze sama som uz z toho zblbnuta. ale ved to je nakoniec jedno... hlavne nech je vsetko v poriadku. drzim palce na pondelok, nech ti sono spravi radost 🙂
@seina dakujem..presne tak ako vravis zatial je to jedno aj tak je to len informacny prepocet 🙂 a vy ste na snazili o babo ci ano nie?
@solinkarka Už pocitujes nejake nevolnosti, okrem prs?
@adikad nevolnosti chvalabohu nie este ale strasne ma nafukuje ked zjem aj iba trochu. a sem tam podbrusko pobolieva a ty?
@solinkarka ja tiez zatial nic,len dnes uz citim nejaku cudnu chut v ustach a tiez to nafukovanie,brucho mam ako balon.
@adikad to som mala aj ja minule taka kovova, najme rano...
@solinkarka no presne taka mozem hocico zjest a stale to citim.
ahojte, rada by som sa pridala k vam 🙂
Tento tyzden mi vysiel pozitivny test, u dokiho som este nebola, pojdem nejako koncom tyzdna a snad mi uz spravi sono, neviem sa dockat 😵
Z priznakov mam zatial len citlive, vacsie prsia a obcas mi byva zle, ale nie je to nic strasne, len tak light 😀
@adikad ja som to mala rano a som si myslela ze som bola v noci namesacna a vyzierala z penazenky kovove centiky
😀
@mersinka ahoj gratulujem a vitam ta medzi nami tehulkami...ty si uz 6tt? key si mala ovulku hm? 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@adikad no sa nesmej 🙂 fakt :D este rano som sa kukla do penazenky pre istotu 😀
@solinkarka dakujem za privitanie 🙂
ovulku som nejak prepasla, kedze som bola v tom case chora, tak netusim 😒 termin mam zatial vyratany podla PM
@mersinka tak kedy bola PM??
@solinkarka a boli tam? 😀
@adikad no ja si to nepocitam 🙂 ale zuby som mala vsetky 😀
@solinkarka PM bola 29.10., ale ono sa to na sone este moze upresnit, ak je tam nejaky rozdiel, v podstate mi je to ale jedno, hlavne nech je vsetko ok 😀
@mersinka vsak jasne, ja len taky prieskum robim...🙂 ja som mala PM 21.10. a tiez som v 6tt hmm
@solinkarka to je hlavne. Dnes som bola v Tescu a mali 30% zlavy na detske vecicky,len tak-tak som odolavala.
@adikad ano viem..my sme tiez boli v Tescu dnes a kupili sme 3 overaliky na spinkanie 0-3m my uz mame doma oblecenia dost...vzdy ked kdesi idem tak cosi kupim 🙂
@romea vies co ja uz som nakupovala este ped tym ako som zistila ze som tehu 😀 ...a v tom Tescu sa to fakt teraz oplati 🙂

@seina - vitaj 🙂 bola bublinka na sone? pozerám, že všetky máme skoro rovnaký termín 🙂