icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

romea
4. dec 2010

@solinkarka - a čo v pohode po nehode (pošmyknutí)? aj po Vianociach budú určite zľavy aj na ostatné veci 🙂 ešte sa pochodíme po obchodoch (výber vecičiek a všelijakých doplnkov) 🙂 to bude taká radosť 🙂

solinkarka
4. dec 2010

@romea myslim ze nasledky nie su ziadne, tuk tuk tuk na drevo 🙂 to hej uz som si aj povedala ze nic nekupim do kym sa nedozviem co to bude...boze aka som ja vtipna 😀

romea
4. dec 2010

@solinkarka - tak sa pekne opatruj, nech je malinké ako v bavlnke 🙂

solinkarka
4. dec 2010

@romea neboj 🙂 juj uz sa tesim na pondelok..uvidim svoju bublinku 🙂

romea
4. dec 2010

@solinkarka - potom sa ozvi 🙂))

solinkarka
4. dec 2010

@romea jasne som tu kazdy den..idem ja uz lahnut bo ma zacina hlava boliet 😒

romea
4. dec 2010

@solinkarka - ta hlava, to tie hormony 🙂

emily3
4. dec 2010

ste toho popisali...tyzdne teho sa pocitaju od pm,be zohladu na ovulaciu, kedze sa to presne neda zistit...tak preto vam vychadzaju tie tyzdne tak. 😉 a som skusenosti aj doktori pocitaju termin zposdlaposlednej...na ultrazvuku to lieta hore dole...moja posledna ratolest,cely cas vyzerala ze sa narodi neskor a nakoniec velkostne dobehla tyzdne a narodila sa o 9dni skor...kazde dieta inak velke, neda sa to presne urcit...

ninan2
5. dec 2010

@emily3 no lenze ked si niekto meria BT a robi ovulacne testy, tak presne ze vie kedy bola ovulacia, na +- 1 den. Ja som podla poslednej MS teraz uz 7. tyzden, podla ovulky iba 6. A na UTZ to bude dost velky rozdiel, co sa tyka dlzky embrya aj srdecnej aktivity.

nikus14
5. dec 2010

ahojte kocky ako sa mate?? 🙂

solinkarka
5. dec 2010

@nikus14 ahoj celkom dobre a ty? 🙂

nikus14
5. dec 2010

@solinkarka no konecne po troch dni v praci kus volna 🙂 dnes nam dali volno ale zajtra a v utorok mam nocnu ☹ dufam ze vo stvrtok ked pojdem k lekarovi ze mi potvrdi bublinku a uz mi napise papier pre zamestnavatela aby ma preradili na lahsiu pracu. 8 hodin stat to je zabijak pre mna ☹ ako tesis sa zajtra ze uvidis bublinku 🙂 potom mi napis ako si dopadla zajtra.

solinkarka
5. dec 2010

@nikus14 ty si este nemala bublinku? ja dufam ze ju zajtra uz budem mat a nech ma este pred Vianocami objedna na srdiecko..bo potom cakat az do januara to bude strasne..

nikus14
5. dec 2010

@solinkarka ja som nemala bublinku lebo doktor hovoril ze som asi mala ovulaciu neskor tak ma objednal o 10 dni ze uz by tam mala byt 🙂 uz mam take myslienky ci tam vobec este bude 😒 no to by mohol este v decembri objednat na srdiecko lebo cakat do januara to je dlhoo

solinkarka
5. dec 2010

@nikus14 a kedy si mala tu ovulaciu?

nikus14
5. dec 2010

@solinkarka tak pravdepodobne toho 13 - 14 novembra sa mi zda ale tak podla usg mi doktor povie presne v ktorom tyzdni som.

solinkarka
5. dec 2010

@nikus14 tak to sme na rovnako aj ja cca 13.11. 🙂 tak mas termin 2.augusta ze?

dana1972
5. dec 2010

Dneska sa mi objavilo tmavo hnedé špinenie:( mám sa báť???

solinkarka
5. dec 2010

@dana1972 moja nechcem ta strasit ale uz si mala byt na pohotovosti...ja by som ziadne spinenie nebrala na lahku vahu :(

ninan2
5. dec 2010

@dana1972 nuz... mala by si mat teraz kludovy rezim, a mozno aj skocit k lekarovi ci Ti nepredpise Utrogestan/Duphaston... Bud pohotovost este dnes alebo gynekolog zajtra...

adikad
5. dec 2010

@dana1972 ja by som urcite sla na pohotovost,lebo by som ani v noci nespala ako sa poznam.

romea
5. dec 2010

@dan1972 - ja by som určite išla na pohotovosť, nech ťa pozrú, prípadne predpíšu nejaké lieky, neváhaj

dana1972
5. dec 2010

Kočky, tak je to ok ...🙂 len kebyže mám krv vtedy by to bolo vážne držte mi palčeky

emily3
5. dec 2010

@ninan2 ja sa s tebou nehadam, len hovorim ze lekari to automaticky beru od poslednej....bola som niekolko krat teho a vzdy mi vypocital termin podla pm...aj ked na ultrazvuku dieta vyzeralo o tyzden mensie 😉 ....preto sa pocita 40 tyzdno +- 2 tyzdne 😉 ..ale ked vies presne kedy si mala ovulku tak skvele...spon to budes mat presne...
moji dvaja sa narodili presne na termin. padol ich datum a utekali sme do porodnice a dvaja sa narodili o 9dni skor ( aj ked mala vyzerala ze bude neskor ale v 30tt dobehla svoju velkost ....a mame ich 😉

@dana1972 drzim ti palce aby sio dobre dopadla... 😉

dana1972
5. dec 2010

@emily3 dakujem si zlatá🙂

ninan2
5. dec 2010

@dana1972 hadam to teda bude ok, tiez drzim palce 🙂 A ten Femibion Ti povedal doktor ze je dobre brat aj na toto? Lebo to su najma vitaminy a listovka, to ma az take siroke ucinky?

nikus14
5. dec 2010

@solinkarka no podla vsetkeho tak sa mi termin posunie z 1 na 2 alebo 3 uvidim co mi povie lekar 🙂

kalman
autor
5. dec 2010

ahojte tehulky všetkým vám prajem pekného mikuláša 🙂

babulka123
5. dec 2010

ahojte.. ja som takto pred 3 rokmi zistila ze sm tehu.. vsetkym vam prajem vsetko len to dobre.. hlavne aby ste boli zdrave a vase deticky tiez..

evitka82
5. dec 2010

ahojte augustovky my velice snazilkujeme a ak bude tehu test pozitivny(teraz mam ovu)tiez by mal vyjst termin na koniec augusta....tak drzte palceky a aj vam drzim tuho,prijemne tehulkovanie 😵 😵