Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
ahojte tehulky..tak som sa rozhodla ze zavolam mojmu dr. a objednam sa..dufam ze to bude cim skor....pekneho mikulasa
@solinkarka ahoj ako si dnes dopadla u lekara?? 🙂
@nikus14 ahoj bola som ale objednala ma na zajtra bo dnes mala plno :/
@solinkarka - škoda, som sa tešila, že hodíš foto bublinky 🙂
@romea no tak snad zajtra🙂 aspon som si kupila nejake vitaminky 🙂
@solinkarka - len pekne papaj vitamíny, nech je bublinka rastie 🙂
@romea aj tak neviem ake...tak som kupila kys.listovu a B12
@solinkarka - kys.listová je veľmi dôležitá, no mohla si si kúpiť nejaké ktoré okrem kys. listovej obsahujú aj iné vitamíny E, C, Fe....ale to nevadí, papaj veľa ovocia a zeleniny a určite mu nebude nič chýbať 🙂
Jeeeej Augustovky 2011 takto pred rokom som bola na tom tak isto ako vy 🙂 Teraz sa mi babika krasna spinka v postielke 🙂 Prajem Vám nadherne tehulkovanie vybrali ste si super mesiac 😀
@romea no ved jasne 🙂 som si este kupila 10ks kiwi bo som dostala chut nan :D
@solinkarka mrzi ma to myslela som si ze nam povies ze si uz videla dnes bublinku 🙂 ale zajtra uz uvidis 😉
@rebeka25 no neviem ci je super rodit v 30st. horucavach :D
@nikus14 ak ma zas neobjedna na stredu na sono bo on nema :(
@solinkarka jaj...on nema sono v ordinacii?? tak dufam ze ti spravi este zajtra aby si nechodila 3 dni v kuse tam
@nikus14 no nema :( tiez neviem na co som myslela ked som sa k nemu prihlasovala :( ja si myslim ze on ma objedna az za nejaky tyzden-dva na to sono, rovno uz na srdiecko..ale ja tak dlho nechcem cakat 🙂
@solinkarka to ti verim ze nechces tak dlho cakat lebo mne minuly pondelok nic nevidel na sone a teraz som objednana 9.12 a uz sa neviem dockat kedy uvidim uz bublinku.
@nikus14 ty mas uz aspon termin kedy mas prist 🙂..to je vo stvrtok ze? 🙂
@solinkarka hej vo stvrtok idem 🙂
ahojte, tak ma objednal az na buduci piatok aby bolo nieco vidiet, to by som mala byt na konci 7tt....dufam ze to vydrzim do vtedy....
@nikus14 dufam ze aj ja do vtedy budem vidiet 🙂 ale hlavne nech to viem aspon do Vianoc lebo to chceme oznamit na stedry den :D
@emily3 ahoj..a pocitas si to podla PM tie tyzdne?
@solinkarka podla pm...a nepredpokladam ze by dr. menil termin...aj predosle teho mi pocital podla pm...a v podsdtate je to jedno kedy sa narodi, hlavne nech je vsetko ok a narodi sa v pravy cas.....aj tak ten termin je priblizny, moze sa stat ze to stihne este v juli 😉
@emily3 no neviem ci je dobre to pocitat podla PM, skor by som povedala ze podla ovu lebo ta moze byt aj neskor ako napriklad u mna..podla PM mam termin inak ako podla ovu
@solinkarka ked vies kedy si mala ovulku tak dobre, da sa to presnejsie vypocitat......vsak uvidis u dr ako ti povie... 😉
ja mavam pravidelny cyklus a vychadza mi to podla toho...dve deti sa narodili presne na vypocitany termin podla pm...padol ich datum a my sme utekali do porodnice....a dve sa narodili skor...
@solinkarka Ahoj, ty si mala ovulku 13.11. ze? Potom Ti ale termin porodu vychadza az na 7.8.2011.
http://www.pregnology.com/due-date.php?cycle=28...
@ninan2 jedna baba mi to vyratala na fertilityfriend , tam kde sa robia tie grafy z BT
inak teraz je to najmenej dolezita info, lebo sa to upravi pocas tehu..teraz je dolezite aby fazulky vydrzali na svojom mieste a rastli a boli zdrave.... 😉

@evitka82 drž sa a palčeky tiež tuho držím..🙂