icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

dana1972
6. dec 2010

@evitka82 drž sa a palčeky tiež tuho držím..🙂

emily3
6. dec 2010

ahojte tehulky..tak som sa rozhodla ze zavolam mojmu dr. a objednam sa..dufam ze to bude cim skor....pekneho mikulasa

nikus14
6. dec 2010

@solinkarka ahoj ako si dnes dopadla u lekara?? 🙂

romea
6. dec 2010

@evitka82 - tak držíme palce 🙂))

evitka82
6. dec 2010

@dana1972
@romea dakujem baby 😵

solinkarka
6. dec 2010

@nikus14 ahoj bola som ale objednala ma na zajtra bo dnes mala plno :/

romea
6. dec 2010

@solinkarka - škoda, som sa tešila, že hodíš foto bublinky 🙂

solinkarka
6. dec 2010

@romea no tak snad zajtra🙂 aspon som si kupila nejake vitaminky 🙂

romea
6. dec 2010

@solinkarka - len pekne papaj vitamíny, nech je bublinka rastie 🙂

solinkarka
6. dec 2010

@romea aj tak neviem ake...tak som kupila kys.listovu a B12

romea
6. dec 2010

@solinkarka - kys.listová je veľmi dôležitá, no mohla si si kúpiť nejaké ktoré okrem kys. listovej obsahujú aj iné vitamíny E, C, Fe....ale to nevadí, papaj veľa ovocia a zeleniny a určite mu nebude nič chýbať 🙂

rebeka25
6. dec 2010

Jeeeej Augustovky 2011 takto pred rokom som bola na tom tak isto ako vy 🙂 Teraz sa mi babika krasna spinka v postielke 🙂 Prajem Vám nadherne tehulkovanie vybrali ste si super mesiac 😀

solinkarka
6. dec 2010

@romea no ved jasne 🙂 som si este kupila 10ks kiwi bo som dostala chut nan :D

nikus14
6. dec 2010

@solinkarka mrzi ma to myslela som si ze nam povies ze si uz videla dnes bublinku 🙂 ale zajtra uz uvidis 😉

solinkarka
6. dec 2010

@rebeka25 no neviem ci je super rodit v 30st. horucavach :D

solinkarka
6. dec 2010

@nikus14 ak ma zas neobjedna na stredu na sono bo on nema :(

nikus14
6. dec 2010

@solinkarka jaj...on nema sono v ordinacii?? tak dufam ze ti spravi este zajtra aby si nechodila 3 dni v kuse tam

solinkarka
6. dec 2010

@nikus14 no nema :( tiez neviem na co som myslela ked som sa k nemu prihlasovala :( ja si myslim ze on ma objedna az za nejaky tyzden-dva na to sono, rovno uz na srdiecko..ale ja tak dlho nechcem cakat 🙂

nikus14
6. dec 2010

@solinkarka to ti verim ze nechces tak dlho cakat lebo mne minuly pondelok nic nevidel na sone a teraz som objednana 9.12 a uz sa neviem dockat kedy uvidim uz bublinku.

solinkarka
6. dec 2010

@nikus14 ty mas uz aspon termin kedy mas prist 🙂..to je vo stvrtok ze? 🙂

nikus14
6. dec 2010

@solinkarka hej vo stvrtok idem 🙂

emily3
6. dec 2010

ahojte, tak ma objednal az na buduci piatok aby bolo nieco vidiet, to by som mala byt na konci 7tt....dufam ze to vydrzim do vtedy....

solinkarka
6. dec 2010

@nikus14 dufam ze aj ja do vtedy budem vidiet 🙂 ale hlavne nech to viem aspon do Vianoc lebo to chceme oznamit na stedry den :D

solinkarka
6. dec 2010

@emily3 ahoj..a pocitas si to podla PM tie tyzdne?

emily3
6. dec 2010

@solinkarka podla pm...a nepredpokladam ze by dr. menil termin...aj predosle teho mi pocital podla pm...a v podsdtate je to jedno kedy sa narodi, hlavne nech je vsetko ok a narodi sa v pravy cas.....aj tak ten termin je priblizny, moze sa stat ze to stihne este v juli 😉

solinkarka
6. dec 2010

@emily3 no neviem ci je dobre to pocitat podla PM, skor by som povedala ze podla ovu lebo ta moze byt aj neskor ako napriklad u mna..podla PM mam termin inak ako podla ovu

emily3
6. dec 2010

@solinkarka ked vies kedy si mala ovulku tak dobre, da sa to presnejsie vypocitat......vsak uvidis u dr ako ti povie... 😉
ja mavam pravidelny cyklus a vychadza mi to podla toho...dve deti sa narodili presne na vypocitany termin podla pm...padol ich datum a my sme utekali do porodnice....a dve sa narodili skor...

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka Ahoj, ty si mala ovulku 13.11. ze? Potom Ti ale termin porodu vychadza az na 7.8.2011.
http://www.pregnology.com/due-date.php?cycle=28...

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 jedna baba mi to vyratala na fertilityfriend , tam kde sa robia tie grafy z BT

emily3
6. dec 2010

inak teraz je to najmenej dolezita info, lebo sa to upravi pocas tehu..teraz je dolezite aby fazulky vydrzali na svojom mieste a rastli a boli zdrave.... 😉