icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka tak to Ti vyratala zle, pretoze mne aj na FF vysiel datum 2.8.2011, a to som mala ovulku uz 9.11.

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 no ja neviem ako sa to pocita a ved to su len prepocty..doktor povie aj tak presnejsie

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka to hej len aby si nebola prekvapena ked Ti povie o tyzden menej, ako to mas vyratane.

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 nie nie ved aj tak mu poviem kedy bola ovu

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka nj... snad to bude brat do uvahy, doktori su vseliaki, idu hlavne podla tabuliek... Aby ta nestrasil ze je to mensie ako podla MS a pod... sa nenechaj 🙂

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 ved hej neboj 🙂

ninan2
6. dec 2010

@solinkarka no ale inak neviem co tam vyriesis bez sona... ved to teraz hlavne potrebujes.

solinkarka
6. dec 2010

@ninan2 no ved ja viem vsak ja pojdem na sono

rebeka25
6. dec 2010

@solinarka - hmm mne sa pacilo ze ked som mala najvacsie brusisko, tak som na seba natiahla len saty, neviem si predstavit, ze by som mala sa sukat do kabata alebo tak a HLAVNE na tie opuchnute nohy boli slapky najlepsie 😀 . Ja som leto stravila po krk v bazene (v tokm malom nafukovacom) vyzerala som sice ako hroch ale aspon mi bolo fajne a tlacila som jednu dynu za druhou.

solinkarka
6. dec 2010

@rebeka25 no ja si predstavujem leto ani neviem ako bo s velkym bruchom sa moc toho neda robit, snad len vegetit :D a napchavat sa meloonom 🙂 to ja mozem :D

lji
6. dec 2010

jej ahojte 🙂 už sú augustovky 2011? prajem vám všetkým čo najkrajšie tehotenstvo. 🙂 a čo sa týka tých výhod-ani si neviete predstaviť ako mi bolo fajn že som si nemusla obúvať botasky,topánky,čižmičky-vliezla som do žabiek a bolo dobre 😀 😀

mersinka
6. dec 2010

@solinkarka neboj nie je to take, zle, ja som praveze rada, ze aj druhe babo bude letne 😀 mas kopec cerstvej zeleniny, ovocia na trhu, nemusis riesit obliekanie, pancuchy, nohavice,bundy, presne ako baby pisu, dala som saty, slapky a pohodaaa....a do posledneho dna som fungovala aj s brusiskom uplne normal a to som prenasala 6 dni. Den pred porodom sme boli normalne v meste v podniku na vineu, upratovala som, varila...proste bezne veci 🙂 A takisto nemusis babo naobliekavat a riesit, ci je mu zima, kolko vrstiev dat...v tych riadnych horkach stacila plienka, lahke tricko alebo bodynko, pripadne nic a hotovo 😀
Po vlastnej skusenosti v tom vidim same vyhody 😀 😀 😀

solinkarka
6. dec 2010

@mersinka dakujem 🙂 no teraz mi to pripada take ze budem strasne nemotorna..ale je zas pravda s tym obliekanim 🙂 a kedy mas termin? uz si bola u dokyho?

mersinka
6. dec 2010

@solinkarka neboj, pokial nepriberies 100 kg 😀 a bude vsetko ok, tak budes fungovat normalne, nic strasne to nie je...ono sa to nezda, ale telo si postupne zvyka aj na zataz, aj na brucho, ved ho nemas hned, ale pekne postupne rastie a ty sa s nim stotoznujes a naucis sa s nim fungovat 😉
k dokimu idem bude zajtra alebo v stredu, zalezi od manzela, ci bude moct zajtra rano zostat s malou, lebo ju nemam kde nechat a nechcem ju tam brat, ked ma bude pozerat a vysetrovat 😖

angelin84
6. dec 2010

@solinkarka Dobrý deň, vidím, že aj ja som asi ďalšia, čo bude mať bábo v auguste...dnes som si robila testík a boli tam dve čiarky, len tá druhá bola trocha slabšia, ale bola🙂...a ak by som to počítala od dátumu poslednej menštruácie, tak to podľa tehu kalkulačky vychádza na 11. august a Vy?

solinkarka
6. dec 2010

@mersinka hmm ja som bola dnes s polovickou ale objednal ma na zajtra bo mal plno...ty vies kedy si mala asi ovulaciu?

solinkarka
6. dec 2010

@angelin84 ahoj jeeej konene nejaka zilincanka...vitaj medzi tehulkami dufam ze ciaroka bude uz len silniet 🙂

angelin84
6. dec 2010

@solinkarka Tak to dúfam aj ja, ešte som nebola u lekára, ešte počkám pár dní a potom si urobím znova, ale ja si myslím, že skôr by ukázal, že nie som, akože som🙂

solinkarka
6. dec 2010

@angelin84 ved uvidis ja som mala tiez len ducha ledva viditelneho a dnes uz mam jasne kolajnicky 🙂

angelin84
6. dec 2010

@solinkarka Tak potom je to o.k., ja som ani nedúfala, chodím každý mesiac na folikulometriu, ak sa to tak volá, lebo som mala zdravotné problémy, teda aby som vedela, kedy sa snažiť a tento mesiac som nebola, nakoľko už som bola z toho na nervy, že stále nič...a bum, dnes som to zistila...a Vy máte termín asi tak nejako ako ja, nakoľko by som mala byť teraz v 5tt...

neurologia
6. dec 2010

ahojte baby
ja budem asi tiez augustovka...v nedelu som si robila testik a ze su tam //?
u dokyho som este nebola dnes idem volat a spravit si termin....a ani nahodou neviem ktorom tt som... 😅

solinkarka
6. dec 2010

@angelin84 ty my vykas?:D

solinkarka
6. dec 2010

@neurologia jeej dalsia tehulka..pekne sa nam to tu rozrasta 🙂

angelin84
6. dec 2010

@solinkarka No nie som fajnová, len to ja si s každým, koho poznám len chvíľku, aby sa dotyčný neurazil, teraz nemyslím konkrétne Vás, to ja len zo zvyku🙂))

angelin84
6. dec 2010

@neurologia Tak si tu asi budeme všetky tykať🙂ak to nebude vadiť🙂)...aj ja som mala dnes ráno takúto slabú🙂

angelin84
6. dec 2010

@neurologia A chcela by som sa aj spýtať?ako sa "to" u Teba prejavuje?myslím tehu...lebo mne teda nič nie je, keby som to nedostala, ani na to neprídem, akurát mám také akoby kŕče v podbrušku, ale nie silné...

solinkarka
6. dec 2010

@angelin84 myslim ze take veci tu nikto neriesi aspon ja som sa s tym este nestretla 🙂 tu si vsetky tykame bez ohladu na vek 🙂

angelin84
6. dec 2010

@solinkarka Dobre teda, som poučená🙂...možno sme aj podobný ročník, ja som toť mala 26...

solinkarka
6. dec 2010

@angelin84 tak to len podobny..ja som mala zas teraz 23 ale neni to zas taky vekovy rozdiel 🙂

angelin84
6. dec 2010

@solinkarka samo 😉 a to budeš mať predpokladám prvé bábeno, však?