icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

solinkarka
6. dec 2010

@angelin84 anoprve a veelmi sa tesime obaja 🙂 mozem vediet odkial si presnejsie? 🙂

angelin84
6. dec 2010

@solinkarka No je to Keblov, ale to je časť Svederníka, ale to skoro nikto nepozná, ale ty možno áno🙂smer na Bytču po starej ceste...

neurologia
6. dec 2010

no ja mam 25 😀

@angelin84
ja by som si tiez nevsimla ze som tehu aaale ....zacalo ma pobolievat v podbrusku (odkedy sa narodila mala a ja som ju kojila tak akoby som podbrusko ani nemala a teraz take tahanie bolenie tam mam) vecer som totalne unavena...a mala sa z nicoho niec odstavila...tak sa mi to nezdalo a povedala som si ked si spravim test zato nic nedam 🙂

solinkarka
6. dec 2010

@angelin84 ja som zas opacny smer...KNM :D

angelin84
6. dec 2010

@neurologia Presne tak, som taká unavená, že by som spala deň aj noc🙂 a aj ten podbrušok, akoby som tam mala mravce, alebo čo 😅

angelin84
6. dec 2010

@solinkarka Aha, ja že si zo Soliniek🙂či tam teraz bývate?ako bývate s manželom som myslela...nevykám🙂

solinkarka
6. dec 2010

@angelin84 ano 22rokov som byvala na Solinkach ale teraz byvame u svokrovcov :D

angelin84
6. dec 2010

@solinkarka tak rozmýšľam, že ja zo Soliniek poznám jednu jedinú osobu...takže malá pravdepodobnosť, že by si poznala😝

solinkarka
6. dec 2010

@angelin84 no daj.. koho?

rebeka25
6. dec 2010

@lji upúlne s tebou suhlasim som rada ze som bola tehotna v lete 😎

angelin84
6. dec 2010

@solinkarka Romanku Janešíkovú?alebo Janišíkovú... 😅

solinkarka
6. dec 2010

@angelin84 ak ma brata Jozefa tak poznam 🙂

angelin84
6. dec 2010

@solinkarka nie, sestru Líviu🙂

solinkarka
6. dec 2010

@angelin84 tak potom neviem 🙂

emily3
6. dec 2010

vitajte nove tehulka a prajem pekne nicim nerusene tehulkovanie...leto na velke brucho je celkom fajn, ako uz pisali ostatne, hlavne s tym obliekanmim je to lepsie...netreba sa naobliekat a nosit cizmy... 😉 a vzime este ked je poladovica, alebo kalamita a ponahlat sa na porod...nic moc... 😅

katuskad
6. dec 2010

ahojte babulky, mne vyšiel pozitívny testík ešte 21.11., termín mám 1.8.2011. minulý týždeň v pondelok som na sone videla bublinku a najbližšie idem až 22.12.2010, tak dúfam že budem počuť srdiečko a budú krásne vianoce.

mersinka
6. dec 2010

@solinkarka ovulku som mohla mat okolo 11.-13.11. ale v tom case som bola chora, takze babo sa zadarilo bude pred chorobou alebo hned po....tak dufam, ze po chorobe, lebo som brala nejake lieky 😒

solinkarka
6. dec 2010

@mersinka ja som mala ovu 13.11. len sme sa v tom case nejak moc extra nesnazili tak je mi to zahadou ze to vyslo 🙂 asi nie nadarmo sa hovori ze vinde to ked to budes najmänej cakat 🙂

emily3
6. dec 2010

no my sme sa tiez vopbec nesnazili, skor sme sa vyhybali " rizikovym dnom" tak je nam to zahadou..mozno zostale nejaky bludilec..ja neviem..... 😕 😅

neurologia
6. dec 2010

@emily3
ak som to spravnepochpila aj ty si tehu ano? lebo v pase nic nemas tak preto sa pytam 😉

emily3
6. dec 2010

vyzera ze ano, ale si to este nedavam do pasu az ked to budem mat potvrdene dr. testy som mala take nejasne, straasne slaba ciarka....a este pockam ci bude babo ok ( prisla som o dve babatka v 5tt a jedno v 12tt tak som opatrnejsia. ) podla pm by som mala byt v 6tt

neurologia
6. dec 2010

@emily3 aj ja si to dam do pasu najskor az ked mi to dr.potvrdi ale mozno tiez este potom pockam...

emily3
6. dec 2010

@neurologia a este nemozem tomu uverit, snaizm sa z toho spamatat...a asi ma dr. z toho vylieci ked na buduci piatok ho uvidim..a dufam ze to nebudu dvojicky 😅

bubu4125
6. dec 2010

ahojte baby...aj my sme v 5.tt...mám za sebou dva potraty (19.tt a 17.tt) , tak musíme ležať, musíme si dávať pozor!!! ale strašne sa tešíííííííííííííííííme!!! 🙂

romea
6. dec 2010

@bubu4125 - gratulujéém 🙂 pekne lež a opatruj sa, my máme niečo podobné tiež za sebou 2 x , tak sme teraz na PN a dúfam, že to tentokrát bude ok

emily3
6. dec 2010

@bubu4125 drzim palce aby ste tentoraz dobojovali do konca...a aj ti zistili preco? da sa tomu vyhnut? alebo nevedia?

bubu4125
6. dec 2010

@romea ďakujem, tak si držme palce navzájom...už sa neviem dočkať!!!

bubu4125
6. dec 2010

@emily3 nie nezistili, lekár mi po viacerých vyšetreniach povedal, že som zdravá...tak mi odporúčali nejaké injekcie a serkláž....nakoľko som sa vždy začala otvárať...

bubu4125
6. dec 2010

baby, nemáte niektorá skúsenosti so Spasmopanom??? ďakujem!!!

emily3
6. dec 2010

@bubu4125 tak dufam ze pojdeme do stastneho konca vsetky a v auguste sa budeme tesit z nasich drobcekov... 😉