Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@solinkarka No je to Keblov, ale to je časť Svederníka, ale to skoro nikto nepozná, ale ty možno áno🙂smer na Bytču po starej ceste...
no ja mam 25 😀
@angelin84
ja by som si tiez nevsimla ze som tehu aaale ....zacalo ma pobolievat v podbrusku (odkedy sa narodila mala a ja som ju kojila tak akoby som podbrusko ani nemala a teraz take tahanie bolenie tam mam) vecer som totalne unavena...a mala sa z nicoho niec odstavila...tak sa mi to nezdalo a povedala som si ked si spravim test zato nic nedam 🙂
@angelin84 ja som zas opacny smer...KNM :D
@neurologia Presne tak, som taká unavená, že by som spala deň aj noc🙂 a aj ten podbrušok, akoby som tam mala mravce, alebo čo 😅
@solinkarka Aha, ja že si zo Soliniek🙂či tam teraz bývate?ako bývate s manželom som myslela...nevykám🙂
@angelin84 ano 22rokov som byvala na Solinkach ale teraz byvame u svokrovcov :D
@solinkarka tak rozmýšľam, že ja zo Soliniek poznám jednu jedinú osobu...takže malá pravdepodobnosť, že by si poznala😝
@angelin84 no daj.. koho?
@solinkarka Romanku Janešíkovú?alebo Janišíkovú... 😅
@angelin84 ak ma brata Jozefa tak poznam 🙂
@solinkarka nie, sestru Líviu🙂
@angelin84 tak potom neviem 🙂
vitajte nove tehulka a prajem pekne nicim nerusene tehulkovanie...leto na velke brucho je celkom fajn, ako uz pisali ostatne, hlavne s tym obliekanmim je to lepsie...netreba sa naobliekat a nosit cizmy... 😉 a vzime este ked je poladovica, alebo kalamita a ponahlat sa na porod...nic moc... 😅
ahojte babulky, mne vyšiel pozitívny testík ešte 21.11., termín mám 1.8.2011. minulý týždeň v pondelok som na sone videla bublinku a najbližšie idem až 22.12.2010, tak dúfam že budem počuť srdiečko a budú krásne vianoce.
@solinkarka ovulku som mohla mat okolo 11.-13.11. ale v tom case som bola chora, takze babo sa zadarilo bude pred chorobou alebo hned po....tak dufam, ze po chorobe, lebo som brala nejake lieky 😒
@mersinka ja som mala ovu 13.11. len sme sa v tom case nejak moc extra nesnazili tak je mi to zahadou ze to vyslo 🙂 asi nie nadarmo sa hovori ze vinde to ked to budes najmänej cakat 🙂
no my sme sa tiez vopbec nesnazili, skor sme sa vyhybali " rizikovym dnom" tak je nam to zahadou..mozno zostale nejaky bludilec..ja neviem..... 😕 😅
@emily3
ak som to spravnepochpila aj ty si tehu ano? lebo v pase nic nemas tak preto sa pytam 😉
vyzera ze ano, ale si to este nedavam do pasu az ked to budem mat potvrdene dr. testy som mala take nejasne, straasne slaba ciarka....a este pockam ci bude babo ok ( prisla som o dve babatka v 5tt a jedno v 12tt tak som opatrnejsia. ) podla pm by som mala byt v 6tt
@emily3 aj ja si to dam do pasu najskor az ked mi to dr.potvrdi ale mozno tiez este potom pockam...
@neurologia a este nemozem tomu uverit, snaizm sa z toho spamatat...a asi ma dr. z toho vylieci ked na buduci piatok ho uvidim..a dufam ze to nebudu dvojicky 😅
ahojte baby...aj my sme v 5.tt...mám za sebou dva potraty (19.tt a 17.tt) , tak musíme ležať, musíme si dávať pozor!!! ale strašne sa tešíííííííííííííííííme!!! 🙂
baby, nemáte niektorá skúsenosti so Spasmopanom??? ďakujem!!!

@angelin84 anoprve a veelmi sa tesime obaja 🙂 mozem vediet odkial si presnejsie? 🙂