ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
Dobré ránko 😉
@jankasramka môžu sa mu tlačiť ďalšie zúbky. Pozri hore 😉 Jurko bol minulý týždeň úplne hrozný. A horné ďasná mal navreté a opuchnuté. Ale neprerezal sa žiadny zub. 😝
@jankasramka dakujem a teebe krasne snicky
ahojte 🙂 tak ako sa dnes mate? nam nejde klasicky net, tak som len na modeme a neukazuje mi vista teplotu, tak ani neviem, ci je teplo, ci je mraz.... ale isto mrzne 🙂 ja som dnes len na klasickej kave s medom, ziadne fajnove kapucinko ☹ a na ranajky som mala mrkvu a jablko, za chvilu budem skoro ako Tamarka, ale co, ved skusit treba 🙂
@jankasramka ahojte...moja už chvala bohu nema,ale ked mal on bol až bordovy horel,bol malatny uplne,takže sa mu ani plakať nechcelo,dala som mu štvrťku diazepamu aby nemastali febrilne krče,paralenovy čípok a vhlhu vreckovku na ručičky čielko a nožičky
@kvietok121 diky moja
dobré ránko prajem ... ďakujem vám za poslanie žiadosti o priateľstvo, sa teším, ako budem lešovať po vašich profiloch a albumikoch ... pri poniektorých som ani nevedela, kto to je, ale potom mi došlo 😀
@evanns jeeeeeeeeeeeeej,ty si sikovna 🙂 a mala aka je v tom nadherna 🙂 beries aj zakazky? 😀 😀 😀
@seagull2404 diiiiky ale neberiem lebo jedna ciapocka mi trva aj mesiac kym ju dokoncim 😀 😀 😀
@evanns šikovnica jedna ... závidím ti tvoju kreativitu, výdrž, chuť a talent ... ja si neskutočne vážim ručné práce všetkého druhu, ale mám jednu zlú vlastnosť a to, že pri ničom dlho nevydržím a aj toho talentu je u mňa pomenej ... určite ťa to upokojuje ... ja som ak mladá plietla, svoj prvý sveter som si uplietla ako 10 ročná, normálne mi ho vtedy spolužiačky závideli 😕 moja mamka bola fantastická na ručné práce, dokázala urobiť aj z "ničoho" krásny käsok ... plietla, vyšívala, háčkovala, šila, z makramé robila rôzne závesy na stenu, maľovala ... babka bola tiež neskutočne šikovná a moje sesternice to zdedili po nej ... a ja som v týchto veciach taká "čierna ovca" 😵
Ahojte dobré ráno,
dnes sme po dlhšej dobe opäť ráno vstávali do školy a bolo to dosť náročné 😒
@liba78 no kto chcel poslal sa odvážil a pomeral a poslal IP 🙂 ako inak som ťa dlho nevidela...aj mne blbne MK a vtedy radšej vypnem PC a idem kuk TV,alebo spať...ani nám sa ešte neprerezal žiaden zúbok,ale už som bola v tom že nám výjdu..no nevadí...
@evanns šikulka 🙂 Ja som po Oliverkovom narodení začala vyšívať a držalo ma to dosť dlho,všetci odo mňa dostali jednoduché ale krásne vianočné obrusy,vyšila som zopár obrazov...a teraz mi to stojí v skrini 😲
@jankasramka dúfam že teplota klasla a aj teba zúbok prestal bolieť...kým narastú bolia,potom sa kazia a bolia 😢
@akika722 takže dnes je to už oveľa lepšie?
dobre ránko 🙂
@evanns šíkovná si velmi 🙂 ja by som na to hačkovani nemala nervy.ja som sa pred tehu naučila robiť gelové nechty cez net z you tube ale ked som otehotnela tak som už nevládala sedieť pri tom 2 hodiny a dosť mi laky smrdeli ☹ ale rada by som sa do toho znovu pustila ked nelinka bude vacsia 🙂 pridávam fotky-vačšinou umelý nechet s umelím prstom 😀 alebo moje prsty 🙂
super noc za nami 🙂 spala som 5 hod v kuse 🙂 malá papala až o 3:45 a potom o 7:15 🙂 naposledy som spala 5 hod v porodnici 😒
1.zubok už máme prerezaný 🙂 🙂 🙂 🙂
@jankasramka dobru noc 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kvietok121 dobre ranko, pekny dnik prajem ja idem prave buvat. pa.