♥Augustové miláčiky 2010♥
Ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
Ahoj kočky,
lenad: to ma mrzí, ale malá určite ostane tam, kde má byť až do termínu 🙂 . Nemáš ani potuchy, kedy by Ťa mohli pustiť domov, že?
michaela: verím, že Ťa žerú mrle, keď chceš doma čo to pokukať a porobiť... tak nech TI to uteká..
My sme včera boli v Ikei, kúpila som pár vecičiek do detskej, ale čo som si robila nádej, že tam kúpim také tenučké (organzové) závesy, tak mali iba hnusne krikľavo ružové a zelené vôbec 😞 . A pritom super cena -6,90€, ale tú hrôzu som zobrať nemohla, drahý by ma s tým vyhodil... Dnes sa chystám upratať dom a požehliť vecičky pre malú, čo som včera zvešala 🙂 .
lenad: to ma mrzí, ale malá určite ostane tam, kde má byť až do termínu 🙂 . Nemáš ani potuchy, kedy by Ťa mohli pustiť domov, že?
michaela: verím, že Ťa žerú mrle, keď chceš doma čo to pokukať a porobiť... tak nech TI to uteká..
My sme včera boli v Ikei, kúpila som pár vecičiek do detskej, ale čo som si robila nádej, že tam kúpim také tenučké (organzové) závesy, tak mali iba hnusne krikľavo ružové a zelené vôbec 😞 . A pritom super cena -6,90€, ale tú hrôzu som zobrať nemohla, drahý by ma s tým vyhodil... Dnes sa chystám upratať dom a požehliť vecičky pre malú, čo som včera zvešala 🙂 .
Kočky, čo máte problémy, veľmi držím palec, aby ste to vydržali vrámci možností do termínov.. je super, že dnes už vedia odhaliť predčasný pôrod, cukrovku a podobné záležitosti tak skoro a miminká majú väčšiu šancu ostať v brušku v zdrví čo najdlhšie.
Ja som sa nakoniec rozhodla (dnes, či včera? 😃) že nebudem kupovať druhú šatku, ale kúpim nosítko od narodenia.. MM v šatke nosiť nebude a ja už jednu mám.. tak nech to máme trošku pestrešie.. len ešte musím vybrať farbu x-)
Ja som sa nakoniec rozhodla (dnes, či včera? 😃) že nebudem kupovať druhú šatku, ale kúpim nosítko od narodenia.. MM v šatke nosiť nebude a ja už jednu mám.. tak nech to máme trošku pestrešie.. len ešte musím vybrať farbu x-)
139fr. je pohoda to su lacné, oproti satkam co stoja aj 300fr. ja som mala pozicanu satku ale v lete mi v nej bolo teplo a vkuse ju odvazovat ked nastupujem do auta a na parkovisku zavazovat sa mi nechcelo, bola dlha vyse 4m a vlacilo sa mi to po zemi kym som ju zaviazala okolo seba no chcem nieco praktickejsie a toto je fakt super a kde to kupujes na Ebay? =-)
No hej.. ale 55 dolárov za poštu nedám 😃 Tie ceny, čo som tu dávala, sú v eurách.. šatku som si vybrala za 120€, Beco by ma vyšli cca 130, to už mám fakt za jedno 🙂 Myw, Beco nemá vo Švajčiarsku zastúpenie, takže by si mohla objednať tu www.becobabycarrier.co.uk len tam ešte nemajú najnovšie modely... asi si ešte chvíľku počkám a nechám si to poslať na Slovensko.
Trebulka, ja radšej málo ale dobré, ako veľa a o ničom 🙂 Hlavne viem, že toto naozaj využijem. x-)
Trebulka, ja radšej málo ale dobré, ako veľa a o ničom 🙂 Hlavne viem, že toto naozaj využijem. x-)
Mne sa paci tento http://www.becobabycarrier.co.uk/item.asp?id=54... ale aky je rozdiel medzi HUES a DUO? =-) :-N
bihan...ty davas take linky tu ze ja neviem potom odolat.....vyzera to uzasne a ja to chcem ked je to od narodenia..... 😃
ale zase tych 5 ma neodradi....inac mm ked nakupuje z Kitbagu z UK staci ze prihodi do kosika tie cervene snurky na boj proti AIDS tak hned je postovne gratis......darmo ze ma plny kosik ...za snurky sa nesmie uctovat postovne....
Začni písať odpoveď...

Odošli
No ja si tam hoci aj celý deň počkám na tie výsledky len nech viem na čom som. U mňa ešte nemôžu len na základe výslekov povedať či mám alebo nemám cukrovku. Lebo len nalačno som to mala zlé, tak teraz dám pozor čo dnes zjem.