Augustovky 2016
Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹
To je hrozne držím palce nech to dobre dopadne ja som potratila po prvom synovi a dúfam že to viac nezažijem. Je to ozaj strašne opatruj sa. ☹
Ved aj ja som v lete potratila, tak sa bojim, ze sa to zas stane. ale ine ako lezat a uzivat lieky sa uz neda. Male musi bojovat. Nastastie mam super manzela a rodinu, ktori mi pomahaju s dcerkou lebo inak neviem ako by somzvladla ju a domacnost z gauca.
Ahojte, obidvom Vám naozaj držím palce, ja som si našla dve čiarky dva dni pred Štedrým dňom a zatiaľ s manželom predýchavame, lebo sme tretie neplánovali 😉
Jeeej tretie, blahozelam, si neviem ani predstavit, ale musi to byt krasne tolko deticiek.
niekto mi raz povedal, že len pri treťom sranda začína ... 😉 u nás to už teraz vyzerá ako v cirkuse 🙂
Vzdy som chcela 2 deticky,ale muz by privital aj 3. No uvidime,bola by som vdacna aj za 2 zdrave deticky.
Ahojte, pridávam sa k vám, tiež tretí krát sa teším a dúfam že vše dobré dopadne a tiež sme mali kiahne ale ja som ich na šťastie už prekonala, držím vám palce a veľa zdravia
@denisa1111 vitaj 🙂
@emode vďaka🙂
Ahojte,tak aj ja som si presne 23 tieho nasla dve kolajnicky.Ak vsetko bude o.k. cakame druhe babo.
Ahojte...pridavame sa k augustovým...po 5 mesiacoch snazenie sme v 9 tt. Strasne sa tesime s manzelom na nase prve babo.
Inak mne nič nieje ani zle ani nič. Až sa čudujem pri prvych dvoch my byvalo zle a teraz nič. Inak ešte to nikto nevie len ja a muž. 🙂

Ahoj blahozelam, a treba verit ze vsetko dobre dopadne 🙂. Aj v mojom pripade v to dufam, aj ja mam termin v auguste, ale uz lezim vyse tyzdna lebo krvacam a hrozi mi potrat. Je to strasne na psychiku, ale neda sa nic robit.