Augustovky 2021
Ahojte je tu niekto somnou na úplnom začiatku tehotenstva ? ☺️
@ruzasipova už som si dala ale neviem čo má hodilo do predvolenej skupiny
Ahojte, tiež sa pridávam... Koniec augusta 2021
@katarinax ahoj ako sa cítiš prvé týždne??? Ja mám celé dni tlaky na spodu brucha už som ztoho nervózna.. ináč pohoda v kolkom TT si? Už si bola na sono?
@miskachrumka Ahoj, ja som tu na zaciatku tehu som v 5.tyzdni, dnes som bola na sono a reakciu srdca este nie je vidno. Mam o 3 tyzdne kontrolu,som z toho znepokojena.
@nanajam to verím .... Ja idem vo štvrtok na prvé sono
@nanajam ale tie tlaky má znepokojujú
ahojte. aj ja. sono mam az 7.1. pristahovala som sa do BA pred dvoma mesiacmi a nemam tu ziadneho gynekologa. Inak som na zaciatku 6tt tiež mám tlaky v podbrušku občas a zvýšené teploty.
@miskachrumka Aj ja to pocitujem v podbrusku, su to take chvilkove menstruacne bolesti.Deju sa zmeny v maternici, tak to pocitujeme.
Ďakujem babulky zajtra idem na prvé sono dúfam že bude všetko ok
@miskachrumka ahoj ja 🙂
@lenka1115 vitaj a ako sa cítiš? Už máš za sebou prvé sono?
@miskachrumka ahoj ještě nemám, popravdě správně bych měla být ve skupine septembrovky 2021 ale taka skupina zřejmě ještě neexistuje tak jsem vlezla aspoň do této skupiny jsem teď 4+0 nebo 4+1tt nevim přesně jak se to počíta. Duch na testu se mi objevil až 30.12.2020 a na Silvestra jsem si udělala digitalni test a tam pěkně ukazalo + a i tydny ve kterem jsem tak jsem mela krásny dárek pro manžela že do nového roku nás jde o jednoho víc 🙂 příšti týden bude mít manžel ranní tak se mi nedá jit na sono tak pujdu v tom týdnu mezi 11-15.1.2021 no a cítim se tak že už mi jemně začínaji nevolnosti a trochu nechutenství a trošku pobolivaji prsa ale břicho mě pobolívá i dole i okolo žaludku citim se tak nějak plně
Baby aj vy ste stále denne od rána do vecdra nafuknute ?? Aj keď papate málo či zdravo máte pocit že explodujete??
Baby ešte sa chcem opýtať viem bolesť pŕs je v tehu normálne ale mna od dnes rána vek boli v jednom prsniku na dotyk hrozna bolesť aj pri pohybe ináč neboli nemáte to niektorá?
@miskachrumka u mě se to každý den mění někdy bolí více podbruško někdy zase prsa někdy hlava, nevolnosti zatim skoro nemám ale když něco jím tak mi to chutna nebo skor nechutna uplně jinak než před těhu např ja miluju čokoladu s celymi ořechy a před 2 dny jsem si ji otevřela a už ten první řadek jsem musela do sebe nacpat na silu a to jindy behem chvilky padne cela 😀 no uvidime co nás čeká další dny a týdny, protože při předešlých 2 tehotenstvích jsem to prozvracela od začátku do porodu takže ještě neříkám hop dokud nepřeskočím 😀
Ahoj. Ja som tiež úplne na začiatku. Moje príznaky sú akurát večná únava a sem tam ma pichá v podbrušku raz na jednej a raz na druhej strane 😉 chuť na sladké sa tak isto vytratila 😊
@horskaholka tak super si ďalšia 🥰
@miskachrumka ale tiež to bude zrejme až september. A na kontrolu som objednaná az na piatok 😉
A sú tu mamičky čo mali aj dve sekcie?
@miskachrumka ja jsem teprve v 5tt + neco ale ja si jeste budu muset pockat minimalne do 3 mesice do te doby to ani nepoznam že bych přibrala no první 2 těhotenství když jsem celé prozvracela tak jsem moc nepřibírala ale teď to je takove divné cítim se tak plně i když jsem nenajezena a nevolnosti nejsou, jako vubec mi to nechybi a bylo by super kdybych aspon jedno těhotenství přešla bez ujmy 😀 ale někdy mě napadá jestli je s maličkým všechno ok, u nás to je zřejmě taky poslední těhotenství- pokud ho donosím, tak si to chci náležitě užít a kdyby to bylo děvčatko po tech našich dvou chlapečcich tak bych byla štěstím bez sebe ale ať to je cokoliv hlavně ať ho donosím a ať je zdravé, my si potom uděláme fotky bříška chvíli před porodem 🙂
@lenka1115 prsne to isté mám aj ja som stále plna a nafúknutá aj keď nič nejem nerozumejú tomu ...
@lenka1115 🤩🤩 máš pravdu hlavne nech si zdravé a nech to zvládneme ☺️
@miskachrumka sú som chcela napísať ... A ja sa cítim dnes ako bez života úplne ako by zo mňa niekto život ťahal nič ani dýchať sa mi nechce 😞
@miskachrumka já bych jen spala a spala ale při dětech 1 a 4 roky mužu snívat, manžel mi už chodi do práce tak jsem s chlapcemi většinou sama a furt chtěji ať je nosim nebo po mě lezou a skačou tak to je dost náročné ale zvládnu to, vic se bojim toho že jak nastoupi nevolnosti jak budu např.vařit protože to stači něco zacitit a už je zle, stejně tak cestovani autem třeba do města to bývalo pro mě utrpení a neskor potom brutálni paleni zahy.... Třeba i 8x za den ale všechno to stoji za to za ten uzlíček štěstí 🙂
@lenka1115 fúha ... Tak to áno ... Ale naťahovať by si sa veľmi nemala ja už mám veľkých chlapcov tvoria sú vlastný program ... Takže mám skôr pokoj tiež manžel pracuje už a od zajtra idem aj ja do roboty len ja nechápem ako to idem zvládnuť ak budem taká istá ako dnes ani žiť sa mi nechce
@lenka1115 a si aj na FB?
Ahojte. Idem sa k vám pridať 👋 podla kalkulacky som v 12tt. 29 idem na sono . Som tak nervozna ze ani spať neviem ,snaď bude všetko v poriadku🙏 už som si prežila jeden zamlknuty potrat a tiez jeden spontany 😓takze strach je velky

@miskachrumka Vypln si v profile, v ktorom tt si a samo ta to zaradi do oredvolenej skupiny na august 2021.