Babuľky zo Švajčiarska ozvite sa
Sťahujeme sa do švajčiarska, tak by sme potrebovali trošku poradiť 😉 sme vďačný za každú radu 😀
Ahojte baby, ja som tiez vo Svajci aj s mojim 2rocnym synom a zatial tu nikoho nepozname. Tak si hladam aspon takto nejaku virtualnu kamosku pre poradenie a tak... ozvite sa mi, prosim 🙂
@liana111 no bude to asi vsade rovnake, neviem... kedze je malo pracovnych miest a vela uchadzacov o pracu... a vobec, cudzinci to maju trochu tazsie ako domaci. aj na to dost pozeraju. niektori ale chcu zase lacne pracovne sily. myslim, ze niekde v restike casnicku alebo nieco take by si nasla. alebo vysoko kvalifikovani ludia tiez maju dobre sance...
@elephant no my akurát riešime ako to urobiť, ja chcem druhé dieťa a manžel teda chce aby sme do pôrodu ostali na SK, a kým bude mať malé aspoň 1 rok, mňa to neuveriteľne rozčuluje, dobre tehotenstvo, ok aj to prvé bolo zlé, rizikové, teraz v novembri sme o druhé prišli tak ok to tu prečkám ale prečo čakať do 1 roka to ma vytáča 🙂) ako dlho trvalo deťom kým sa naučili?? moja malá má 2,5 roka a kuká RTL v pohode ani ju neťukne že to nieje po slovensky 🙂 ale neopakuje
@bambi2 ja som mal nemčina na strednej 2 roky, ale vystriedali sa pri nás 3 profesori! tak ale základ mám 🙂) a rýchlo sa učím, ale musím byť vhodená 🙂 do prúdu 🙂

Pekne vitam....my byvame vo Svajci tak este raz pekne vitam..... 😵