icon

Bratislavčanky z Petržky s dátumom pôrodu august 2013

sieratanka
6. dec 2012

Ahojte buduce mamicky, bola by som rada ak by sme sa aj stretavali vymienali skusenosti zaroven porovnavali rastuce bruska 😉

Strana
z2
lypka
6. dec 2012

ak nechceš len bratislavčanky, tak augustovky sú aj tu 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/termin-porodu-august-2013/

sieratanka
autor
6. dec 2012

Ahoj aj tam som,len som sa chcela casom aj stretnut s nejakymi tehulkami,z mojho okolia nikto mimco necaka ☹

zuzi0911
6. dec 2012

@sieratanka ja k vam nepatrim a ani nebudem.no gratulujem k rehu. 🙂

sieratanka
autor
6. dec 2012

@zuzi0911 dakujeme

kejkej
8. dec 2012

ahoj no dufam ze v stredu mi dr potvrdi tehu 🙂 a budem aj ja august 2013 a z petrzalky 😎
@sieratanka

sieratanka
autor
9. dec 2012

@kejkej drzim ti palceky 🙂

kejkej
9. dec 2012

@sieratanka dakujem 🙂

nefertitka
17. dec 2012

tak sa pridavam🙂 tiez z Petrzalky 😉

nefertitka
17. dec 2012

ako zatial zvladate tehotenstvo?

kejkej
17. dec 2012

@nefertitka no tak vseliako 😀 neak mam stale obavy ci je vsetko v poriadku a sledujem sa az az a ty ako?

nefertitka
17. dec 2012

@kejkej napodobne, ja som mala posledne tehu komplikovane a predtym 2 potraty, tak sa tiez sledujem a je mi stale zle od zaludka a kazda jedna vec z kozmetiky mi neskutocne pachne:( uz som z toho zufala

kejkej
17. dec 2012

@nefertitka mne zatial voni vsetko🙂
Trochu aj mne je zle od zaludka a stale som unavena:'(

nefertitka
18. dec 2012

@kejkej zavidm 😝

kejkej
18. dec 2012

no moc neni co, lebo ked ma chyti ta unava a do toho mi je cely den divne tak fuuuuuuu 😝

nefertitka
18. dec 2012

@kejkej aj ja som unavena, ale susedia ma stale v noci budia, takze je to divoke...mne je zasa zle:( celu noc sa budim a vyjedam soletky, aby ma zaludok nebolel, jezis tento otrasny prvy trimester, nech uz prejde

kejkej
18. dec 2012

no o susedoch mi nic nevrav...ja mam to iste..... cez vikend som 3x utekala hore spravit bu bu bu... 😀

nefertitka
20. dec 2012

@kejkej a pomohlo? 😝

kejkej
21. dec 2012

@nefertitka na chvilu 😒 ale to uz je fakt moc co swtvaraju.... a ako sa citis???????

lucka188
21. dec 2012

Ahojte, tak aj ja sa pripajam medzi petrzalcanky augustovky 🙂 Termin mam 18.8.

nefertitka
21. dec 2012

@kejkej strasne, vsetko mi smrdi, este aj byt, ked pridem z vonku a to mame cisto a upratane, ja neviem co tu citim, pomoc, uz nevladzem, z toho ma potom vkuse napina, co mam chodit so stipcom? 😖 a ty?
@lucka188 ahoj🙂 ty sa mas ako?

sisulqa
21. dec 2012

Ahojte pridavam sa aj ja, tiez z Petrzalky a v auguste ocakavame prveho potomka 🙂

nefertitka
21. dec 2012

@sisulqa ahoj🙂 a ako ti je?
mne je dnes tak zleeeeeeeee 😖 😖 😖

sisulqa
21. dec 2012

ach asi ta nepotesim, ale mne nieje nic, teda ked neratam bolest brucha, prs a neustalu unavu ani neviem ze som tehotna :D

lucka188
21. dec 2012

@nefertitka Ahoj ja som zatial vpohode, obcas mam take pocity ako ked si potrebujes odgrgnut, sem tam tlaky a mierne pobolievanie v podbrusku a bolest prs.. No a unava, ale zatial len taka mierna. Nevolnosti zatial len trochu ked som hladna 🙂

nefertitka
22. dec 2012

@sisulqa no ved ked je mne zle, nemusi byt aj tebe 😝 😀 ...tak to je super, nech ti to tak ostane, ja som pri prvom nemala nevolnosti vobec:(
tuto noc som sa 3x zobudila ze sa idem povracat, tak som pojedala piskoty

nefertitka
22. dec 2012

@lucka188 no ja ked som hladna, tak je to uplne ze zle

sisulqa
22. dec 2012

@nefertitka a bolo vsetko v poriadku? mam trosku obavy ze ked mi nic nieje, ze to je zle znamenie :/

nefertitka
22. dec 2012

@sisulqa nie je to zle znamenie, vsetko bolo v poriadku, trosku som vtedy spinila, ale dieta je tu 🙂

Dnes ma strasne boli hlava a chrbat este k tomu vsetkemu a ani tabletku si nemozem dat 😒

nefertitka
28. dec 2012

caute, tak ako?Jezisko chodil? 😝

kejkej
30. dec 2012

No ahojte🙂ahojte mna fazulka trapi :-P
Nevolonost, zavrate, vadia mi rozne pachy a tak....
A vy ako?

Strana
z2