icon

Brezno a okolie

mishelin
9. feb 2008

je tu niekto z BR a blizkeho okolia? 😉

lubica69
1. mar 2009

ahoj babky
Ja len takto dnes na skok vás všetky pozdraviť
ako ste víkendovali???
Zajtra Paaaa 🙂 😎 😀

mishelin
autor
1. mar 2009

ahojte,aj ja len na skok,vikend ako vzdy nudny stereotyp,boli sme doma,riadili,varili prali a dokolecka to iste 😝 asi tu nikto teraz nebude,alebo snad hej 🙂

bibka333
1. mar 2009

ahoj babenky miska ty si riadna sikulka riadis vkuse 🙂

tina983
2. mar 2009

ahojte,nejako nemáme čas ako pozerám 🙂Miška ty máš doma armádu keď stále riadiš?Veď si aj trochu oddýchni cez víkend.

bibka333
2. mar 2009

ahojky co dnes porapate ja som teraz doma a po obede pojdeme trochu von tina chodis aj do brezna a ako casto

mishelin
autor
2. mar 2009

ja to kaslem dala som odoslar odpoved a ze nejde pridat 😠 a taaaky dlhy prispevok som pisala 😠
to asi preto lebo bibka pridala vtedy ked som ja chcela,urcite 😀

mishelin
autor
2. mar 2009

ja dnes aby ste vedli nerobim NIC,teda pere pracka,ja len povesam 😎 a navarim poobede ked s avrati muzik z BR,je z neho teraz student 🙂 😀

mishelin
autor
2. mar 2009

bibka si tu 🙂
a lubi teba tu dnes este nejak nebolo vidno 🙂

bibka333
2. mar 2009

som miska

bibka333
2. mar 2009

baby kde ste ? 😲

mishelin
autor
2. mar 2009

tu som len idem chovat maleho a dam ho spat

mishelin
autor
2. mar 2009

no uz som ho nachovala,este sa kus pomoce a dam ho spat 😎

bibka333
2. mar 2009

miska mala som hovor cez skype ale uz som tu 🙂

mishelin
autor
2. mar 2009

no ja som akurat vypla vysavac 😀 len tak kus kolo stola bolo omrviniek vela 😀

bibka333
2. mar 2009

ved si povedala ze dnes nerobkas nic 😀

bibka333
2. mar 2009

miska idem papa vecer

zuzlik08
2. mar 2009

no miska, ved to uz tolko neprehanaj, ty jedna zavislacka 😀 . bibka, uz nam prisli aj tie 2.-he satocky, su krasne, fakt ako nove, no a babenka mi poslala zadara k tomu aj take pekne body pre krasavicu a dvoje pancusiek. no fakt super. napisala som jej aj pochvalu na bielu listinu. to mame dnes zase pocasicko, uz som sa tesila na slniecko, ked vcera bolo tak krasne, a dnes zase nic 😠

lubica69
2. mar 2009

Ahoj babky
My sme dnes boli na chvíľu v BB

mishelin
autor
2. mar 2009

ja idem do bb zajtra,ale skoro rano kolko 6.00 so starkou na vysetrenia do nenm...tak sa mi necche pravdupovediac 😝 😅

zuzkap2
2. mar 2009

Ahojte, mima ja ako netehu sa vzdy objednavam lebo tam ma vela zien ,ale ked som bola tehu tak nie lebo vtedy to slo tychlo 😉
Miska viem si predstavit, ze sa ti nechce 😝 ja som bola vo stvrtok so svokrou od 7 do 16 v nemocnici a uz som toho mala plne zuby 🙄

lubica69
2. mar 2009

ahojte babky
No áno u doktorou to tak dlho všetko trvá A to nekonečné čakanie 😒
Miška tak držím palce nech to tam zvládnete a vydržíte
Zuzka a Dávidko už chodí do škôlky?
Ja stále váham Mne by malého vzali aj tu u nás ale bude mať len rok a 8 mesiacov tak neviem A ja by som aj druhé bábo chcela...Tak vôbec neviem

zuzkap2
2. mar 2009

lubica, Davidko chodi do skolky, len teraz maju prazdniny tak su doma

lubica69
2. mar 2009

a kde Zuzka U vás či v Br?

tina983
2. mar 2009

Čaute,Bibka aj teraz som náhodou v Br,budem u mami celý týždeň,lebo zajtra mám vodičák a vo štvrtok zase idem s malým k zubárke a aj tak sú v škôlke prázdniny tak sme tu.Ľubi stále ti tá škôlka nedá spávať? 🙂

lubica69
2. mar 2009

Áno Tinka nedá Máš pravdu 😒 Stále neviem čoa ako Ale asi to nechámtak a uvidím keď príde čas

bibka333
2. mar 2009

ahojte tinka tak vodicak a ked si v br mozez ma prist pozriet alebo mozme ist na kavu zuzlik cital som pochvalu na bb a lubi jemu bude super vo skolke ak tak ho skus dat na tie styri hod pisala si ze mas blizko skolku 🙂

lubica69
2. mar 2009

Áno ja viem Ale keď ja by som chcela druhé bábo a byť ďaľšie 3 roky doma Takže keď zaplatím škôlku z materskej mi neostane nič a to ak budem doma Neviem či chápete Keby sa bábo nepodarilo určite ho dám keď pôjdem do práce

lubica69
2. mar 2009

Príspevok na škôlku sa asi nedostáva,že?Asi lenmaterská do 3 roku veku dieťatkaale to musí byť štátna škôlka,že?Ja vôbeco tomto neviem

bibka333
2. mar 2009

no lubka mas pravdu prispevok na statnu skolku sa nedostava iba na sukromnu tak len s muzickom skusajte 🙂

tina983
3. mar 2009

Čaute baby,Bibka tak sa môžeme dohodnúť,Ľubka ak by išiel do štátnej tak by to nebolo až tak finančne náročné,keď išiel v septembri do škôlky Marek,tak som na prvom združení nechala nejakých 1500 korún,to bolo už aj s darom pre škôlku,to vraj musí byť a teraz nás to stojí nejakých 25 euro mesačne približne,takže si myslím,že to nieje nič hrozné. 🙂