icon

Budúce mamičky zo Zvolena: Pridajte sa do diskusie

malalady
3. nov 2006

tak ak by sa tu zjavila nejaka mamicka aj zo Zvolena tak by mohla cmarnut 😀

Strana
z17
baby2310
25. okt 2010

Jéééj, dakujem Miška 😅 😅 😅

annie13
25. okt 2010

@baby2310 jezis baby ved dnes bolo to stretnutie preco si sa neozvala ja mam teraz tazke chvile ale bola by som sla
vsetko naj babulke 🙂

jamar
25. okt 2010

takisto som si na to spomenula az vecer ☹ mne by sa aj tak nedalo ale slubila som ze este dam vediet a nedala som.... my mame teraz s Nellkou tazke chvilky. V noci sa stale budi a ja som uz tyzden nespala. No a ked sa narodia steniatka nebudem dalsie 2 mesiace 😒
takisto prajem vsetko najlepsie malej bambulke.

jamar
25. okt 2010

@miskazv ano chodievam aj na hradzu. 🙂 a vacsinou so mnou chodi aj hneda sucka stafordsirskeho bulteriera. na vyzor vyzera bojovo ale je to len bojovnik o lasku ludi.🙂 a ked ide so mnou manzel tak ide okrem sucky s nami aj cierny psik takeho isteho plemena. takze podla psov ma pozna veeela ludi.🙂

miskazv
26. okt 2010

presne v tom to asi bude..takže už si ťa viem zaradiť..podľa psíka ťa poznám 🙂

zabullka
Odpoveď bola odstránená
michalag
3. nov 2010

halooooooooo kde ste kto?

baby2310
4. nov 2010

@annie13
Moja a ja neviem, túto správu som si vôbec nenašla, keď sa mi nikto neozval na facebooku, tak som to brala tak, že máte, samozrejme, svoje povinnosti ☹ sem som sa vôbec nekukla, lebo sa mi zdalo, že sem chodia už len budúce mamičky. Nevadí, tak po materskej to skúsime zopakovať, dobre? 😉
Keď sa ti detičky vyliečia, ty jani, to je v pohode, si mi písala, že asi nie, tak to som brala ako fakt 🙂

michalag
23. dec 2010

Šťastnéééé a veselééé Vianoce!!!!!!

jamar
1. jan 2011

Stastny Novy rok !!!! Nech vám tento nový rok prinesie splnenie najtajnejsich tuzob.

annie13
16. mar 2011

@baby2310 Bianke vsssssssssssssetko najlepsie k I narodeninkam

baby2310
16. mar 2011

@annie13 nápodobbbbbbbbbne 😀 jáj, takto pred rokom.... ja už po, ty ešte pred...až sa mi slzy tlačia do očúúú 😵 😵 😵 😵 😵

michalag
16. mar 2011

@baby2310 @annie13 babulkam vsetko vsetucko najsamlepsie k 1 rocku !!!!! 😵

baby2310
16. mar 2011

@michalag Ďakujem🙂)))))))))))))))))))))))))))))

michalag
16. jún 2011

@baby2310 Bianke Všetko najlepšie k meninám! 🙂 🙂 🙂

baby2310
16. jún 2011

@michalag dakujem moja veľmi pekne🙂))

jamar
17. jún 2011

aj ked oneskorene, ale predsa. Takisto prajeme Bianke vsetko najlepsie k meninam... A posielame malej krasavici cmuk na cielko. 🙂

michalag
23. feb 2012

@jamar pisala som uz vcera ale prispevok nezobralo 😕 😠 ... tak este raz
Nellke všetko najlepšie k včerajším 2 narodeninááám!!! 😵 😵 😵

jamar
29. feb 2012

@michalag Miska, dakujeme 🙂 ja nejak nemam cas sem ani chodit.

jamar
13. mar 2012

Nema niekto skusenosti so sukromnou materskou skolou Hviezdicka?

vlasatica20
13. mar 2012

@jamar ,
So skôlkou Hviezdicka nie,ale mam dobru skusenost so sukromnou skôlkou Slniecko 🙂 ,
naozaj môzem odporucit.
Velmi sa nam tam pacil pristup detickam,nasa ratoles tam chodila velmi rada 🙂 ,ma naozaj iba pekne spomieky

michalag
16. mar 2012

@annie13 @baby2310 Viki a Bianke prajeme všetko najlepšie k dnešným 2. narodeninááám!!! 😵 😵 😵

jamar
16. mar 2012

@vlasatica20 prosim ta, nemohla by si mi do IP poslat cenu za skolku Slniecko? a ty si tam malu/maleho davala az do 6 rokov?
Dakujem

jamar
16. mar 2012

@baby2310 Bianke takisto prajeme vsetko najlepsie.🙂

michalag
18. sep 2012

Nenájde sa tu nejaká tehulka zo ZV?

sally04
19. nov 2014

Ahojte mamicky, nechcete zalozit skupinu mamicky zo Zvolena?celkom mi to tu chyba hmm??som sice z Krupiny ale dost sa orientujem na Zvolen hmm?

veronique_1
5. feb 2015

Ahojte, chystame sa v lete na tyzden do Hrinovej. Viete mi, prosim, poradit zaujimavosti, ktore sa oplati ist pozriet tak v 50-70km okoli. Staci vymenovat napr. Zvolensky a Pusty hrad,...Podrobnosti si najdem na nete.

Strana
z17