Češky v Žilině nebo někde na Slovensku
baby už tu žiji 3 roky aráda bych se s někým takovým seznamila. 😀
@voskovaeva tak to je parad,ja jsem momentalne v ČR u rodiny tak mi je dobre a pristi tyden ve stredu planuji navrat zpatky domu,... 🙂uz i na to se tesim, vcera jsem akurat dostala prvni MS od kyretu,mesic presne na den,.4.9.byl zakrok a vcera 4.10.uz dosla mrcha,tak to mne ujistuje ,ze je vsechno v poradku. 🙂
Ahoj holky,
omlouvám se, ale máme toho nějak moc. 🙂 Jak se máte, co děláte v tomto čase už skoro předvánočním 😎
Ahoj holky, pridavam se k vam, jsem z Prahy a ziju u Pezinka uz skoro 4,5 roku.Nestihla jsem precist celou diskuzi, je tu nekdo, kdo se chce vratit nazpatek do CR a manzel treba nechce?Jak jste si tady zvykly?Jak vas prijali ostatni lidi?Nasly jste si dost znamych-kamadek, nechybi vam vase rodina? Ja si tu trochu pripadam stale jak martan z Marsu, doted se mi lidi divi, ze jsem se prestehovala🙂Tak budu rada za par postrehu.Mejte se pekne.
Tak to uprimne zavidim ten navrat do Prahy...memu manzelovi se nechce, opravili jsme tu barak, ale bydlime s tchanem a jeho pritelkyni a necitim se tu dobre a Praha mi chybi (i kdyz jsem bydlela na okraji Prahy v baraku se zahradou-kousek od lesa, hned u pole 🙂) Manzelovi se do Prahy chtelo?Ja doufam, ze se proste taky vratim, koreny tu zapoustet fakt nechci.Tak uzivej opet prazskeho zivota a mej se moc pekne.
@raduz06 ahoj ,vitej mezi nami, 🙂ja jsem asi opacny pripad jako ty,ja si ttj zvykla a nemenila bych.mama mi sice casto chybi,hlavne ted kdyz mam maleho,ale da se to zvladnout.kamaradky mam taky.,tak si neztezuju. A muj muz kdybych se rozhodla ze chci zpet do cech ,tak by sel klidne uz raz kvuli mne do cech sel,tak si myslim,ze by s tim preblem nemel.
@raduz06 no manžel vlastně pořádně nikdy nechtěl z Prahy, šel více méně kvůli mě, bylo to v tu dobu určité vysvobození, takže s ohledem na situaci nebylo co řešit a on je rád 🙂
@saallen v Čechách paráda, akorát jsem se vrátila z kina, byla jsem na Rozbřesku 😀 A všeobecně je to tu fajn, vídám více rodinu, jsem ráda že jsme tu, aklimatizovala jsem se velmi rychle, až jsem to sama nečekala 😀 Taky se nám podařilo to že budeme prodávat dům, takže hádám bude už jen lépe 🙂
Jináč čekáme do třetice kluka, jak jsem říkala a předpokládala 😀
@saallen Ne konečně, ale zase 😀 😀 Doma máme už dva 🙂 Peníze nedostaneme, ale nebudeme platit hypotéku, je to nula k nule pojde, ale vracet už se tam nechceme, tak nač splácet hypotéku tam a tady tahat nájem 😅
Jináč do kina jdi, já jsem byla naposledy před čtyřmi lety a fakt je to fajn 😵
Jináč ne na, už se tam vracet nebudeme, tu je lépe, momentálně 😀
@mataharyy zdravim...manzel je tedy slovak a nejdrive jste zili v Praze a pak jste odesli na SK a ted jste zase v Praze?Kazdopdne zavidim-ale preju...pokud je v pohode zenska, bude i cela rodina, takze to bude fajn.U nas pry pripada v uvahu vratit se tak v prubehu 6-8 let-kvuli penezum,ale ja bych sla nejradsi hned 😅 A gratuluji moc k chlapeckovi, bude to super 😉 Mej se zatim pekne
@raduz06 jo přesně tak, manžel je slovák, seznámili a žili jsme v Praze, pak jsme šli více méně kvůli práci na slovensko, žili jsme se svokrovcema, to bylo na bednu, pak jsme koupili dům, byli jsme tam tři a půl roku, no a teď už jsme od srpna zase v Praze a není už asi nic, co by mě donutilo vrátit se na slovenskou vesnici 😝 Teď se budeme snažit o finanční ustálení, něco se pokusíme naspořit a za dva tři roky se nám snad podaří vyřešit nějaké vlastní bydlení někde kousek za Prahou. Ale Slovensko už nepadá v úvahu, když z Prahy, tak leda na západ 😀 😀 😀
Ahojte babulky tak ako sa mate co mate nove???uz sa tesite na vianoce 😉 Ja sa neviem dockat lebo zas pujdeme na moravu 😀 Darcekxy uz mate??Ja uz som mala chut aj stromcek postavit len chlap mi potukalna celo ci nejsem nemocna ze na Mikulasa a stromcek 😀 😀 😀
Ahoj, jen na skok jdu popřát hodně štěstí do roku 2013, ať se splní vaše přání a sny. Užíte si ten poslední den starého roku a do toho nového vstupte pravou nohou 😉
@mataharyy aj tebe všechno dobre do Noveho roku 😉 snad z Novym rokem sa to tady vic rozproudi 🙂
Caute baby, vam taky krasny novy rok!!! 🙂

ahojte baby tak jak je 🙂 co mate nove???ja si s malou jeste uzivam pekne dni jsem stale v lufte 😎