icon

Češky v Žilině nebo někde na Slovensku

saallen
31. jan 2012

baby už tu žiji 3 roky aráda bych se s někým takovým seznamila. 😀

voskovaeva
4. okt 2012

ahojte baby tak jak je 🙂 co mate nove???ja si s malou jeste uzivam pekne dni jsem stale v lufte 😎

saallen
autor
5. okt 2012

@voskovaeva tak to je parad,ja jsem momentalne v ČR u rodiny tak mi je dobre a pristi tyden ve stredu planuji navrat zpatky domu,... 🙂uz i na to se tesim, vcera jsem akurat dostala prvni MS od kyretu,mesic presne na den,.4.9.byl zakrok a vcera 4.10.uz dosla mrcha,tak to mne ujistuje ,ze je vsechno v poradku. 🙂

mataharyy
15. okt 2012

@saallen tak to je ta lepší dobrá zpráva, po těch smutných 😉 Tak držím palce, ať se podaří co nejdříve a vše zdárně dopadne 😉

saallen
autor
17. okt 2012

@mataharyy dekuji 🙂 a jak se mas?nejake novinky?

mataharyy
17. okt 2012

@saallen no novinek spoustu, pronajali jsme si byt, hádám nejpozději sedmého se dovíme zda budeme mít holčičku, nebo kluka do sbírky... A tak 🙂

saallen
autor
17. okt 2012

@mataharyy tak to preji hodne stesti.a vy cekate?kdy??to mi nejak uniklo,a za to se omlouvam :-/

mataharyy
17. okt 2012

@saallen No já ti ani nevím zda jsem to tu psala 😅 Termín mám 18.3. zatím 🙂

saallen
autor
17. okt 2012

@mataharyy asi ne to bych si pamatovala,🙂,ja mela termin 17.3. ☹

saallen
autor
17. okt 2012

@mataharyy hlavne at jste zdravi.

mataharyy
15. nov 2012

Ahoj holky,
omlouvám se, ale máme toho nějak moc. 🙂 Jak se máte, co děláte v tomto čase už skoro předvánočním 😎

raduz06
15. nov 2012

Ahoj holky, pridavam se k vam, jsem z Prahy a ziju u Pezinka uz skoro 4,5 roku.Nestihla jsem precist celou diskuzi, je tu nekdo, kdo se chce vratit nazpatek do CR a manzel treba nechce?Jak jste si tady zvykly?Jak vas prijali ostatni lidi?Nasly jste si dost znamych-kamadek, nechybi vam vase rodina? Ja si tu trochu pripadam stale jak martan z Marsu, doted se mi lidi divi, ze jsem se prestehovala🙂Tak budu rada za par postrehu.Mejte se pekne.

mataharyy
15. nov 2012

@raduz06 Vítej 🙂 No já už jsem zase v Praze a jsem ráda 😎 Kamarádky jsem měla tři (doslova), z toho jedna byla z Prahy 😀

raduz06
16. nov 2012

Tak to uprimne zavidim ten navrat do Prahy...memu manzelovi se nechce, opravili jsme tu barak, ale bydlime s tchanem a jeho pritelkyni a necitim se tu dobre a Praha mi chybi (i kdyz jsem bydlela na okraji Prahy v baraku se zahradou-kousek od lesa, hned u pole 🙂) Manzelovi se do Prahy chtelo?Ja doufam, ze se proste taky vratim, koreny tu zapoustet fakt nechci.Tak uzivej opet prazskeho zivota a mej se moc pekne.

saallen
autor
18. nov 2012

@mataharyy ahoj tak co Praha? A co uz vite co cekate?a jinak tak celkovo jak je opet v cechach?ja uz mam darecky prakticky nakoupene,tak uz jen drobnosti.

saallen
autor
18. nov 2012

@raduz06 ahoj ,vitej mezi nami, 🙂ja jsem asi opacny pripad jako ty,ja si ttj zvykla a nemenila bych.mama mi sice casto chybi,hlavne ted kdyz mam maleho,ale da se to zvladnout.kamaradky mam taky.,tak si neztezuju. A muj muz kdybych se rozhodla ze chci zpet do cech ,tak by sel klidne uz raz kvuli mne do cech sel,tak si myslim,ze by s tim preblem nemel.

mataharyy
18. nov 2012

@raduz06 no manžel vlastně pořádně nikdy nechtěl z Prahy, šel více méně kvůli mě, bylo to v tu dobu určité vysvobození, takže s ohledem na situaci nebylo co řešit a on je rád 🙂
@saallen v Čechách paráda, akorát jsem se vrátila z kina, byla jsem na Rozbřesku 😀 A všeobecně je to tu fajn, vídám více rodinu, jsem ráda že jsme tu, aklimatizovala jsem se velmi rychle, až jsem to sama nečekala 😀 Taky se nám podařilo to že budeme prodávat dům, takže hádám bude už jen lépe 🙂
Jináč čekáme do třetice kluka, jak jsem říkala a předpokládala 😀

saallen
autor
18. nov 2012

@mataharyy taky se na to chystam jit do kina,tak snad se mi uz konecne podari. Tak to je super,penizky se vzdycky hodi. 🙂tak konecne kluk,manzel musi mit radost. 🙂

mataharyy
18. nov 2012

@saallen Ne konečně, ale zase 😀 😀 Doma máme už dva 🙂 Peníze nedostaneme, ale nebudeme platit hypotéku, je to nula k nule pojde, ale vracet už se tam nechceme, tak nač splácet hypotéku tam a tady tahat nájem 😅
Jináč do kina jdi, já jsem byla naposledy před čtyřmi lety a fakt je to fajn 😵

saallen
autor
19. nov 2012

@mataharyy 😀 tak dalsi chlap,mam v tom nejaky bordel,pze vim ze nekdo ma doma jen holcicky 😀
Hm,ale ako pises aj tak dobre,takze se uz na sk nechystate vratit
A do kína urcite pujdu,mam rada ty knihy,tak jsem zvedava jak uflali posledni cast 😉

mataharyy
19. nov 2012

@saallen ta se mi líbí asi nejvíc 😉

mataharyy
19. nov 2012

Jináč ne na, už se tam vracet nebudeme, tu je lépe, momentálně 😀

raduz06
19. nov 2012

@mataharyy zdravim...manzel je tedy slovak a nejdrive jste zili v Praze a pak jste odesli na SK a ted jste zase v Praze?Kazdopdne zavidim-ale preju...pokud je v pohode zenska, bude i cela rodina, takze to bude fajn.U nas pry pripada v uvahu vratit se tak v prubehu 6-8 let-kvuli penezum,ale ja bych sla nejradsi hned 😅 A gratuluji moc k chlapeckovi, bude to super 😉 Mej se zatim pekne

mataharyy
19. nov 2012

@raduz06 jo přesně tak, manžel je slovák, seznámili a žili jsme v Praze, pak jsme šli více méně kvůli práci na slovensko, žili jsme se svokrovcema, to bylo na bednu, pak jsme koupili dům, byli jsme tam tři a půl roku, no a teď už jsme od srpna zase v Praze a není už asi nic, co by mě donutilo vrátit se na slovenskou vesnici 😝 Teď se budeme snažit o finanční ustálení, něco se pokusíme naspořit a za dva tři roky se nám snad podaří vyřešit nějaké vlastní bydlení někde kousek za Prahou. Ale Slovensko už nepadá v úvahu, když z Prahy, tak leda na západ 😀 😀 😀

voskovaeva
7. dec 2012

Ahojte babulky tak ako sa mate co mate nove???uz sa tesite na vianoce 😉 Ja sa neviem dockat lebo zas pujdeme na moravu 😀 Darcekxy uz mate??Ja uz som mala chut aj stromcek postavit len chlap mi potukalna celo ci nejsem nemocna ze na Mikulasa a stromcek 😀 😀 😀

mataharyy
31. dec 2012

Ahoj, jen na skok jdu popřát hodně štěstí do roku 2013, ať se splní vaše přání a sny. Užíte si ten poslední den starého roku a do toho nového vstupte pravou nohou 😉

voskovaeva
7. jan 2013

@mataharyy aj tebe všechno dobre do Noveho roku 😉 snad z Novym rokem sa to tady vic rozproudi 🙂

czechzuzanaba
10. jan 2013

Caute baby, vam taky krasny novy rok!!! 🙂

saallen
autor
16. feb 2013

@mataharyy ahoj tak jak se mate? Co babanko este sa nepyta von?

mataharyy
16. feb 2013

@saallen Ahoj, tak ještě má měsíc čas, ale já už se těším až to budu mít za sebou, jsem úplně mimo, unavená, ve své podstatě nesoběstačná... Ale zas hádám ještě čtrnáct dní bych mohla/měla vydržet 😉 A co ty, jak se daří 🙂

saallen
autor
16. feb 2013

@mataharyy tak jasne ze ma jeste cas, ale tak clovek nikdy nevi 🙂hlavne at jate zdravi 🙂
Ja dobre, cekame v zari, tak se tesime....