icon

Češky v Žilině nebo někde na Slovensku

saallen
31. jan 2012

baby už tu žiji 3 roky aráda bych se s někým takovým seznamila. 😀

saallen
autor
9. feb 2012

@mataharyy fuha to co je tam za lidi?tak od tamtud bych asi utikala co by mi nohy stačily.Nemám ráda takové předsudky...taky ted bydlím na vesnici jenže ta má okolo 3000obyvatel...

@annie321z moravy? a odkud přesně já jsem odevšad a zároven odnikad ,ale jinak říkám že frýdek-Místek,to je asi můj že fakt domov.

annie321
9. feb 2012

Blízko Frýdku - Místku mám přestěhovanýho bráchu, ale jinak originál jsme z jižní Moravy, Vlkoš u Kyjova, okres Hodonín. A manžela mám z Prievidze - jak je ten svět malej 🙂

saallen
autor
9. feb 2012

@annie321 někdy bych řekla ,že je malej až moc.... 😀

saallen
autor
9. feb 2012

no nic baby ,ja se běžím najíst vklidu než se mi ten malej brouček vzbudí a pak se mu věnovat,jsem zvědavá s jakou náladou se vzbudí ......

czechzuzanaba
9. feb 2012

@klarabell Co se smejes...to myslim vazne...pudes taky??? 😀 Kdyz se nas domluvi 5, udelaji to v MC, bude to aj blizko. 🙂

mataharyy
9. feb 2012

@czechzuzanaba Škoda že to mám tak z ruky, sice já raději kickbox, ale klidně bych se přidala 😀

saallen
autor
9. feb 2012

@mataharyy
@czechzuzanaba
I já by jsem se k Vám přidala ,ale mám to zatím asi nejdál,......a jinak jak jste na tom dneska všechny přes den?co jste dělaly nedělaly? 🙂

czechzuzanaba
9. feb 2012

@saallen no toz co ti budu povidat, rano matersky centrum, po obede spanek. Ted se chystame na nakup. Nejmensi se dvakrat vy....., tak je spokojena 😀 a vetsi cuci na pohadky, no co se da jinyho v takovym pocasi delat, nevim 😅 Dosla nam fotokniha z happyfoto, mame ju jako darek pro tchyni, pekny je to. Doporucuju.

saallen
autor
9. feb 2012

@czechzuzanaba tak furt seš na tom líp než já...tam se ti v tom materskym centru decka aspon vyblaznej...muj prdoch se ted pujde hezky vyblaznit do vany s tatinkem ,pak pekne naveceret a spat....a to jak funguje to happyfoto?poprosim nejaky odkaz.mrknu na to. 🙂

czechzuzanaba
9. feb 2012

@saallen no me spala Julka po obede, tak ta spat tedka jenom tak nepude, to tak nejdrv v 10. v happyfoto tam maji kopu veci, nevim, co bys rada, podivej se na stranky. je to happyfoto tecka sk. No a delaji tam kalendare, ty sme si delali uz vloni, cele rodine k Vanocum 🙂 No a ted teda jsme zkusili tu knihu - je tam takovy program, nahazes si tam fotky, jaky chces, a treba i nejaky text a pozadi...Vypada to fakt pekne.
A zavidim vam tu vanu 😀

saallen
autor
9. feb 2012

dikes,mrknu na to.tak ten muj malej frajer spal taky na obed,tak uvidime jak budeme dneska bojovat se spanim.tam je spis vetsi problem v tom ze mi nechce spavat v postylce ale s nama v posteli.... 😀 v cechach se tomu rika kazis... 😀no co ale tak aspon nebude mit tak brzo sestricku...

mataharyy
9. feb 2012

No tak já mám děti nemocné a pro velký úspěch jsem i tak musela do školky pro věci, abych je dala vyprat, pač ve školce se objevili vši... Tak jsem šťastná a od samého štěstí mě svědí celá hlava 😖

czechzuzanaba
9. feb 2012

@saallen no s nama spala taky Julka odjakziva v posteli a hele, sestricku ma 😀

inffinity
9. feb 2012

fíí tu človek chvilu není a vyste se tak rozjeli 😀
my sme byli po obedě u kamarádky pro dedru, pak druhé kamarádce zanést oblečko po naší malé, další zas vzít po její malé pro naší malou, u sestry mého drahého pro vzorník vůní co mi měla vrátit 😀 celkem okruh no a už nechodíme skoro vůbec s kočárek a malá že chce do kočárku a že vůbec nechce boty 😀 tak se vozila kočka a usnula mi v 16hodin spala do 17ti a šla spát až ve 22h 😠 jinak bežne spávat nechodí a kolem půl osmé už spinkává..
jinak tu fotoknihu jsem vyhrála v jedné foto soutěži a je to šupa taky doporučuju!! stáhneš od nich program a dáš to tam vybereš si pozadí, natočíš fotku jak chceš no spouuuuuusta možností tam je, fakt si stačí pohrát a je to super..
a co se týká kamarádek já myslím že jsem docela zapadla i kamarádek tu mám kupu, když jdeme po měste zdravím se furt já a ne drahý a to je originál odtud 😀 😀 jen práce to bude něco, děs běs.. 😖

mataharyy
9. feb 2012

@inffinity No to je to, ono na lidi kašlat, všude je něco, ale ta práce mě tu fakt děsí... 🙄 A kdyby se něco podělalo a manžel přišel o místo tak jsme v solidní pr... 😖

saallen
autor
10. feb 2012

@czechzuzanaba to jde?u nás ani ne.prdoch je na mně neustále přilepenej,taková ritka moje. ale tak zatim ani nechceme.
@inffinity a na tu knihu jsme se ted divala tak uvidime asi nekomu mozna narozeniny zachvili bude mit tchyne tak mozna ji.

@mataharyy no a stou praci to snad bude lepsi za nejaky ten rok uvidime..

mataharyy
10. feb 2012

@saallen No moc si iluze nedělám... Ale tak stejně ráda bych šla do zpět do Prahy, i manžel je pro, jen to musíme vymyslet s bydlením, pokud by jsme měli někde platit byt za 15000,- plus poplatky a hypotéku tady, tak je to nereálné, takže se musíme domluvit s mámou, zda by byla sdílná 😅 a mohli by jsme si přestavět... 😵

saallen
autor
10. feb 2012

no to asi jo,ale tak jestli máš v pohode maminu tak si myslim že v tom asi nebude az tak velky problem.....

saallen
autor
10. feb 2012

@mataharyy a samozrejme sem ti tam k tomu prispevku zapomnela dat ze odpovedet ,boze....

mataharyy
10. feb 2012

@saallen No právě to je trochu složitější, máma je v některých věcech fajn, no v jiných s ní těžko jednat a toto je právě to odvětví kdy "těžko jednat" za tuto možnost s ní diskutuji už deset let a ještě to nevyšlo, tak hádám teď by mohla povolit... Ale je to jako s tím že tu bude dobrá práce... Trochu utopické... 😖 😢

saallen
autor
10. feb 2012

@mataharyy no tak to máš zase pravdu.ale jak rikam.Nejak bylo a nejak bude.ale v dnesni dobe je to sakra slozity.... 😢

4ocka
10. feb 2012

@saallen ahoj 🙂 z ktorej casty Ziliny si ? Ja som keeeeedysi daaaavno mala kamaratku vo Frydku 🙂 len uz som za tie roky aj zabudla ako sa vola 😀

saallen
autor
10. feb 2012

@4ocka ahoj nejsem primo ze ziliny,ale kousek pri žiline,Višňové

mataharyy
10. feb 2012

@saallen No složitý to bylo a bude v každý době, ono si nevybereme, třeba bojovat za své místo na světě 😀

saallen
autor
10. feb 2012

🙂

4ocka
10. feb 2012

@saallen joooj, tam som stravila studenstke casy 😀 spoluziacka mi byvala nedaleko kostola 😀 a ako sa ti tam paci?

saallen
autor
10. feb 2012

@4ocka ty v pohode ,je tu fajn klid,priroda,cisto,...do hor to nemam daleko,.... 🙂

saallen
autor
11. feb 2012

@mataharyy
@4ocka
@inffinity
@czechzuzanaba
@annie321

baby se mi zda že nám to tu nejak umrelo,.......jinak preji prijemny vikend 😉

4ocka
11. feb 2012

@saallen nevidela som spätnu väzbu v komunikacii,tak som dalej nepisala 😀