icon

Češky v Žilině nebo někde na Slovensku

saallen
31. jan 2012

baby už tu žiji 3 roky aráda bych se s někým takovým seznamila. 😀

mataharyy
11. feb 2012

@saallen Já mám na víkend doma manžela, tak tu máme boj o počítač 😀 Navíc jsou to jediné dny kdy můžu pořádně něco dělat, když jsem doma sama s dětmi, tak se špatně něco dělá 😅

inffinity
11. feb 2012

@saallen my se vikendikujeme bez netu 😀

annie321
11. feb 2012

@saallen Teď jsem si vzpomněla, že i já jsem měla spolužačku z Frýdku-Místku. Jmenovala se Adéla Vrublová - neříká Ti to něco? Taková malá, útlá blondýnka. A ze Žiliny mám teďka kolegyni v práci - fajn žába, to asi proto, že je ze Žiliny 😀

annie321
11. feb 2012

Já se snažím sedět na netu co nejmíň, protože potom nic nestihnu udělat - a teď jsem akurát douklízela a užívám sa zaslouženého volna.

saallen
autor
11. feb 2012

@annie321 tak to mi nic nerika,......tak ja na netu tak nejsem cely den,jen to mam vetsinou zapnuty a obcas si odbehnu......😀

annie321
11. feb 2012

No, šak dyťo jo - jenže z toho odběhnutí je potom někdy celá hodina 😎

saallen
autor
12. feb 2012

@annie321 hmmm,kez by vetsinou jen kdyz prdoch spi a nebo je doma manzel inac ne,a nebo v pripade ze se mi podari narazit na m,oji mamu,ta bydli az v pardubicich takze tu vidim raz do roka.. ☹

annie321
12. feb 2012

@saallen Tak na tyto zkušenosti já teprve čekám 🙂 Drobec se nám narodí 1.7., takže teďka dávám na rady všech mých kolegyň a kamarádek a snažím se co nejvíc odpočívat a nestresovat se 😀 Jinak doufám, že až se to narodí, tak to bude aspoň takový spachtoš jak já - jinak to bude asi o to náročnější, že jako mamička budu asi dost nevyspalá ☹

saallen
autor
12. feb 2012

@annie321 no tak to jo to odpocivej,kym sa da.ja sice od 6.mesice musela odpocivat povinne,lezet a nohy nahoru,ale v pohode . 🙂 a muj drobec nejradsi spi pres den v noci by nejradeji radil.... 😀

annie321
12. feb 2012

@saallen Tak to máš doma budoucího party makera 😀 Já doufám, že toto mi nehrozí - teďka jsem povinne druhý týden na PN a už se normálně začínám těšit do práce 😲

czechzuzanaba
12. feb 2012

Caute, tak my jsme dneska absolvovali prvni karneval. Julka sedela celou dobu na zidli a nehnula se. Ani se neusmala, nic. Ale pry se ji to libilo 🙂

saallen
autor
13. feb 2012

@czechzuzanaba je tak to je fajn.treba se jenom stydela... 😉 u nas byl letos taky karneval,jen my jsme byli zrovna nemocni takze z toho zase nic nebylo. ☹
@annie321 no asi po tatinkovi.... 🙂

annie321
13. feb 2012

My jsme dneska byli na morfologickém ultrazvuku a poprvé jsme viděli našeho prcka. 😀 Ještě sice nevíme úplně přesně, jestli čekáme holčičku nebo chlapečka, ale i tak to byl zajímavý pocit vidět toho dokonalýho malýho človíčka v mým břiše. A manžel byl poprvé se mnou a probrečel skoro celý ultrazvuk - prožíval to ještě víc než já 😅

saallen
autor
15. feb 2012

@mataharyy
@czechzuzanaba
@inffinity
baby mam takovy dotaz uz vam nabehla materska?chodila tak 13.a jeste nic. ☹

inffinity
15. feb 2012

@saallen RP už mám na účtě dávno ffff dávno od včera 😀

saallen
autor
15. feb 2012

@inffinity aha tak doufam ze uz dneska nabehne i me....lebo z toho zacinam byt na nervy,mam jet do cech a penize nikde,uz jsem mela jet dneska...fuuu,no tak zkusim vydrzet....a jakou mas banku?

inffinity
15. feb 2012

dexia po novom prima banka 😀 😀 😀 jak ti závidím že jedeš do ČR já až po velikonocích ☹ ale zas na dvy týdny 🙂

czechzuzanaba
15. feb 2012

@saallen me taky este nee, me ted teda chodi materska, rodicak ne.

saallen
autor
15. feb 2012

@inffinity no to ja jeste nevim jak dlouho se tam zdrzim,ale bez penez to nejde.hmmja tatrabanku,snad uz tam budou,jinak me slak trefi

@czechzuzanaba me rodicak se omlouvam,a jinak promin ale ted me to trochu uklidnilo ze aspon nejsem sam akomu jeste neprisli..

saallen
autor
15. feb 2012

@inffinity
@czechzuzanaba krize zazehnana uz tam jsou,jak me spadl kamen ze srdce,tak ted uz mi nic nebrani v tom navstivit svuj rodny kraj.uz se tam tesim.a jeste mame s babami ze stredni slucak v sobotu tak o to se tesim vic.

czechzuzanaba
15. feb 2012

@saallen tak si to uzij! My jedem taky, asi druhy vikend v breznu. Ale jen na prodlouzeny vikend. Jak casto jezdite? My tak 4x do roka, mame to hodinku a pul cesty, tak to se da v pohode. 🙂

inffinity
15. feb 2012

@saallen super tak si to užij pořádně 🙂
@czechzuzanaba my jezdíme v březnu a říjnu pravidelně na bráškové narozky a na léto 100% zatím jsem byla každý rok měsíc. a pak někdy na vánoce.. a mezitím jezdí naši zase na narozky drahého a malé, a někdy nás přepadnou jen tak neohlášení na víkend to je vždy super jak mi někdo zazvoní a na otázku kdo je se ozve že bubáci 😝 nebo otevřu okno a tam naši.. by mě položilo kolikrát 😉 máme to 3hodiny cesty :-/ 210km

saallen
autor
15. feb 2012

@czechzuzanaba tak ja kazdy druhy mesic ale to jen ke svoji babicce protoze tu mam 100km odsud a protoze jezdim vlakem tak mi cesta trva tak ty 2hodiny.no a za maminkoujezdim tak jedenkrat do roka protoze ta bydli az u pardubic a to je sakra daleko a cesta trva minimalne 4hodiny tak je to celkem zaprah,ale vetsinou to delame taky tak ze se dohodneme a sejdeme se u babicky cela rodina na prodlouzene vikendy. 🙂

saallen
autor
15. feb 2012

No baby tak moje nadseni z cesty do ceyh prave vyprchalo,Zjistila jsem totiz ce v cadci musim prestoupit na nahradni autobusovou dopravu,ktera jede do Návsí a tam zase zpátky prestoupit na vlak do českyho tesina a tam jak vzdy prestoupit na vlak do frydku,na to uz jsem zvykla.,ale ta nahradni autobusova doprava me ted dostala uz jen kvuli tomu,ze stale chodime s kocarkem a ja jedu sama s prckem,tak to bude jeste jen boj.... 🙂

mataharyy
15. feb 2012

@saallen to je ta výluka z Čadce?? no mě trefí!!! Já mám koupené lístky na pátek ráno do prahy a paní říkala že z bohumína a ten vlak nemá bohumín v cestovním, ale jestli je to z čadce, jsem v háji... Taky jedeme s kočárkem a obrovským kufrem 🙄 No fakt toto není normální!!! Jináč je teda otazné či vůbec něco pojede, protože ten Saigon venku na klidu nepřidává a když máme jet v půl páté ráno 😅

saallen
autor
16. feb 2012

@mataharyy víš co radši si tam zavolej,.....ted nevim jak je to cislo,protoze ja jsem nakonec nejela,vlaky nejezdi a ani autobusova nahradni doparav nejezdi,vsechno je to uzavreny.takze sedim doma a cekam jestli se neco zmeni do soboty rana.protoze tamtudy nemas sancu se dostat.vscehny vlaky konci v cadci dal se nedostanes.ja jsem nasrana jak pes.

saallen
autor
16. feb 2012

@mataharyy predchvili jsem e vratila z nadrazi mela jsem jet ve 12:00,vsechno je zruseny.

saallen
autor
16. feb 2012

@mataharyy jaj jeste jedna vec do prahy se dá dostat pres horni lidec a puchov,zatim teda,ale jestli se bude dat dostat i zitra rano tak to nevim.pze snih ocividne padat nechce prestat

mataharyy
16. feb 2012

@saallen Nestraš, no ráno vyrazíme na vlak a do té Prahy mě odvezou, i kdyby kvůli nám měli vypravit drezínu 😝 😠 Tady zatím jezdí vše a podle informací z netu zatím nikde není psáno že by bylo něco zrušené... Tak uvidíme 😅
No teď jsem koukala a jedeme Turčianské Teplice - Martin - Vrútky - Žilina - Půchov - Horní Lideč - Vsetín - Valašské Meziříčí - Hranice na Moravě - Olomouc atd. no jak projedeme Olomoucem, tak máme snad vyhráno... A kde se to dá zjistit?? Já koukala na internet a tam není žádné info o výluce, takže by jsme se tomu i vyhnuli a ani tam není nic o rušení spojů, tak uvidíme... No jestli zůstaneme někde trčet, jsem v háji... 🙄

mataharyy
16. feb 2012

@saallen ha ha, tak jsem zvědavá http://www.cd.cz/cd-online/vyluky/ 😖