icon

Češky v Žilině nebo někde na Slovensku

saallen
31. jan 2012

baby už tu žiji 3 roky aráda bych se s někým takovým seznamila. 😀

mataharyy
22. júl 2012

@saallen No doufáme 😉

saallen
autor
22. júl 2012

@mataharyy urcite ano

lehys
23. júl 2012

ja bych mojeho do CR nedostala ani parem volu...on by tam nikdy nezil, to jsem si jista :(

mataharyy
23. júl 2012

@lehys No my jsme se v Čechách poznali a vesměs odejít byl můj nápad, takže není o čem, pokud bude práce, tak tam zůstaneme 🙂

Jináč holky @saallen @voskovaeva @annie321 @teras a ostatní, nejeli jste teď někdy do Čech, nevíte zda kontrolují ve vlacích pas?? Pač mi odjíždí brácha do anglie a hrozně dlouho ho neuvidím, ale když budeme čekat než nám vydají pas, tak ho prošvihneme, tak zvažuji, že to ještě zkusím projet s českým rodným listem, jen nevím zda kontrolují...? 😅

saallen
autor
23. júl 2012

@mataharyy tak ja kdyz jsem tam naposled jela,tak to byl myslim duben? A pasy nekontrolovali,ale nahoda je blbec,zvlaste kdyz je ten novy zakon.

mataharyy
23. júl 2012

@saallen No právě bojím se skrz ten nový zákon... Leda to zkusit tak že jsem ho zapomněli doma... 😅

saallen
autor
23. júl 2012

@lehys no to nemas buh vi co.my jsme se s muzem poznali v cechach,aj jsme tam spolu nejaky cas bydleli,ale nakonec jsme sli sem.a zase,me sice rodina chybi,ale nemenila bych.jsem rada ze jsme tady.

saallen
autor
23. júl 2012

@mataharyy ja jsem s malym jezdila tak ze jsem mela pas manzela,protoze on tam mel maleho zapsaneho a ja mela zase zapsaneho muze v obcance,tak jsem taky doufala,ze kdyby nahodou tak to nejak okecam.ale tak zase do cech jezdim celkem pravidelne a od te doby co se zrusili kontroly na hranicich,tak uprimne ani na zadnou nahodnou jsem nenatrefila,tak by to melo byt v pohode.pri nejhorsim te za hranice nepusti.

mataharyy
23. júl 2012

@saallen No nevím, zase nemůžou mě nepustit domů, ale můžou nás zadržet 😅

saallen
autor
23. júl 2012

@mataharyy ne co jsem slysela bez dokladu tdm nepusti.ale nevim ja jsem to fakt jeste nezazila.a vy jste detem nechavali delat pasy?

mataharyy
23. júl 2012

@saallen Ne, staršího mám v pase zapsaného a mladšího už ne, nebyli jsme v Čechách a teď mi ho ani nezapíšou a manžel je taky v pase nemá... No když budu mít rodný list, tak hádám by mě pustili... 😅

saallen
autor
23. júl 2012

@mataharyy vsak uvidis🙂

mataharyy
23. júl 2012

@saallen No právě, jen nevím či se bát, nebo ne... 😀

saallen
autor
23. júl 2012

@mataharyy asi ani ne,rikam ja jsem tak jezdila s malym stale a nikdy zadna kontrola nebyla.

mataharyy
23. júl 2012

@saallen Já jsem tak taky jezdila, jen ten nový zákon je na ... Tak skrz to se trochu obávám 😅 Ale co, nějak to bude

saallen
autor
23. júl 2012

@mataharyy myslim si ze kvuli novemu zakonu nebudou delat na hranicich nejake velke halo,kdyz do ted na to kaslali.

mataharyy
23. júl 2012

@saallen budu v to doufat 😀

lehys
23. júl 2012

@mataharyy no my jezdimeautem 😨 ale nemyslim, ze by z toho delali velkou vedu...rekni, ze ti ten pas nestihli udelat a kdyz budes mit rodny list, tak pohoda...ja bych teda jela 😅

lehys
23. júl 2012

muj je Slovak s velkym S...se divim, ze je vubec se mnou, ale on rika, Morovak na pul Slovak :D
ja si tu pomalicky zvykam, ale kdyz prijedu k nasim a sem s moji rodinou, nebo jdu ven s kamarady, tak se citim moc dobre....to mi tu trosku chybi ☹

mataharyy
23. júl 2012

@lehys jo taky pojedeme, hádám to v případě nouze okecáme 😎

mataharyy
23. júl 2012

No já tu jsem od 9.1.2009 a je tu pár lidí co mi budou scházet, ale nebýt toho že se to tak narychlo sype, tak bych to oslavovala. Nemám to tu moc v oblibě a přesně jak píšeš, schází mi rodina, kamarádi... Takže vlastně jsem ráda, i když se mi do toho stěhování a velkých změn moc nechce, až sedne prach, budu šťastnější 😅

saallen
autor
23. júl 2012

@mataharyy ja od 13.1.2009:-)

mataharyy
23. júl 2012

@saallen To byl potom dobrý rok... Do dnes si to pamatuji, v Praze sněhová pohroma, všichni nadávali, že lépe jsme si to načasovat nemohli 😀

saallen
autor
23. júl 2012

@mataharyy presne tak a v te zaplave snehu behat po uradech.no neco uzasneho!🙂

lehys
23. júl 2012

me klepna i ja jsem tu od ledna 2009 :D teda na karticce povoleni k pobytu mam kveten 2009, ale tu jsme si vyridila az jsem zacala pracovat 😉

voskovaeva
24. júl 2012

@mataharyy my jsme byli ale autem a nekontrolovali taky jsme zvazovala no nakonec jsme jim nechala ty pasy udelat , ale spis by ti mozna proslo kdyby ti ho ejn do pasu vepsali udelaji ti to na pockani a zapaltis menej

saallen
autor
24. júl 2012

@lehys jak to tak vypada tak rok 2009 byl plodny!🙂a nejsem si jista ale v karticce na pobyt mam myslim az unor

mataharyy
24. júl 2012

@voskovaeva Ono už nelze dítě zapsat do pasu... Tak je to jedno lístky jsou na sobotu a budeme doufat 😉
@saallen Já mám kartičku k pobytu až od června, či července 2010 😉

saallen
autor
24. júl 2012

@mataharyy fuha si s tym nespechala,co?

mataharyy
24. júl 2012

@saallen Ne, do té doby jsem jí nepotřebovala 😀