icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

martinkamm
20. sep 2017

@yennn tieto stavy poznam veeelmi dobre:(clovek sa naje aby mu nebolo tazko a ptm mu je aj tak rovnako ak nie horsie...som uz zufala

katus226
20. sep 2017

@yennn @martinkamm asi len skusat, co vam najlepsie zabera. mne uz v poslednych dnoch nevolnosti prechadzaju, ale napr. vcera poobede ma napinalo ostosest, stacilo zacitit chladnicku... celkom dobre mi teraz zabera kysla kapusta. zazvoroveho caju sa bojim vela pit. mäso tiez nemozem ani citit, ani vajicka, smrdia mi. vraj sa tak telo podvedome brani potencialnym zdrojom bakterii (salmonela a pod.). a v zelenine je paradoxne vela chemie z postrekov, ani to telo nechce...
uff niekolko tyzdnov mi bolo dobre len mimo bytu, najlepsie vonku. pridem domov a hned zas nevolnosti
existuju homeopatika, ktore pomahaju na nevolnost - len pozor, pri nich sa nesmie mentol (napr. zubna pasta) a kofein

heregova
20. sep 2017

Boze baby,ja to iste,doobeda este ok,snazim sa vsetko porobit a byt s malym. Poobede uz zacinam zomierat a vecer odpadavam..je mi zle ci som hladna alebo najedena..vraj bielkoviny viac pomahaju,ale u mna je to jedno..je uplne fuk,co zjem..uz chcem,aby to skoncilo..ja si dam cerstvu matu,aj ked len slaby caj,lebo mata by sa moc nemala,ale trosku pomoze,skusila som aj antimetil,ale vobec nepomohlo..nebojte baby,uz sa to blizi ku koncu,aj ked pri prvom tehu mi to preslo az v 16tt:(drzte sa

janinamojka
20. sep 2017

A ja iba tlacim a tlacim..lebo inak mi je zle a potom.mi je zase zle..a uz o tej 16'00 to zacne,zima hrozna,ten blby pocit v ustach aj v zaludku..ale matovy caj aj ja si kusok davam aj harmancek..A mate niektora problemy s upchatym nosom?A ziadne spreje tehu nemozu ,dali mi v lekarni taky bylinkovy bordel a z toho ma tak stipe nos ze to sa neda pouzivat..

zuicy
20. sep 2017

Ahojte 🙂 nemáte náhodou niektorá skúsenosti alebo ste nepočuli o prípadoch keď mala zena predelenu maternicu prípadne rovno 2 maternice? Včera ma totiž lekár šokoval práve takýmto podozrením, vidí 2 dutinky na sone, ale plod je len v jednej. Vraj práve tá "pseudo dutinka" spôsobuje, ze neustale spinim :(

heregova
20. sep 2017

@janinamojka ja mam upchaty nos,davat si mozes morsku vodu,ja to nejak neriesim,tym,ze som astmaticka,som celkom na to zvyknuta😂

katus226
20. sep 2017

@janinamojka ja mam teraz nadchu, som prechladnuta. ale zatial sa to da. vraj pomaha slana voda v spreji. nic kupovane by som si dlhodobo nedavala. aj mimo tehotenstva take spreje po tyzdni uzivania mozu sposobit totalne upchatie a nasledne treba prepichovat dutiny

este k tym nevolnostiam - pomaha mi voda s citronom, aj citronova vona

janinamojka
20. sep 2017

@heregova ved ja som tiez alergicka silna ale mala.som.pokoj ale neviem ani spat s tymto.Ako si lahnem tak.mi stiahne nos ze neviem dychat..akoby toho malo bolo este aj toto🙄

heregova
20. sep 2017

@janinamojka no potom jedine naparovanie si silicami,alebo zvlhcovac vzduchu,my to pouzivame aj teraz,maly je chory..este je super nakrajana cibula k posteli,ta uvolnuje dutiny..sice smrdi cela izba,ale pomaha

janinamojka
20. sep 2017

@katus226 no to za tie spreje to viem..kym mi nezistili alergie tak som ficala na Olynte az som uz bez neho nevedela fungovat,normalne som bola zavisla na nom..Nikdy viac..

janinamojka
21. sep 2017

Tak klasika dnes...od tretej som hore a teraz by som uz spalaaaaa....a treba k detom vstat,do skoly pripravit atd..😴

yennn
21. sep 2017

@janinamojka ja mam nadchu uz mesiac, sa smejem ze na co je to moje telo asi alergicke 🤰😎

janinamojka
21. sep 2017

@yennn toto je hrozne co tieto nase baby s nami vystrajaju..to len dufam ze toto moje nebude taky sibnuty pubertiak ako moja pubertalna dcera..ma zas z rana dostala do vyvrtky😒

heregova
21. sep 2017

@janinamojka 😂😂co urobila?

janinamojka
21. sep 2017

@heregova no ona je neskutocna...Na vsetko ma odpoved ,,doooobreee,,...,,booozeee,,....no a coooo,,...a ked zacne ocami prevracat..!!😲Iba vyzaduje ale sama neurobi nic,ma svoj svet.Slahnut ma z nej ide..

janinamojka
21. sep 2017

@heregova fakt sa doba meni a ja som uz asi stara alebo co???😨ale ja ked som mala 12 tak som doma cucala s maminkou,piekla kolaciky,o siedmej pozrela deduska vecernicka a isla som spat!!a toto cudo moje???!!!!

spajky
21. sep 2017

@martinkamm a co mam po povedat ja chlap je stolar 🙂 mne strasne smrdi vsetko uhorky nemozem ani citit oie ky menin kazdu chvilu stale sa mi zda ze su napachnute uz no hruza

spajky
21. sep 2017

@janinamojka mna dokaze kvalitne vytocit moja 7 r desim sa co bude v 12 ☹

janinamojka
21. sep 2017

@spajky Neviem ta upokojit ci to bude lepsie..zacalo.to.ked mala 3,ale vtedy sa jej narodil brat tak ze ziarli sme mysleli..pretrvavalo to a v 6 nam povedali ze ma len obdobie vzdoru..ale trva to stale lebo teraz ma obdobie puberty..Akoze dokedy jej bude zasibkavat??😨😈

heregova
21. sep 2017

@janinamojka dokym nedospeje😂Aj mne sibalo,prestalo to,ked som dospela😂

sharpey
21. sep 2017

Ahojte mam 16 apríla termín 🙂 aj ja som aprilova 🙂

janinamojka
21. sep 2017

@sharpey blahozelam...ja som 15.4.:wink:

sharpey
21. sep 2017

@janinamojka aj ja blahoželám 🙂

janinamojka
21. sep 2017

Fuu,ako je mne dnes zle zas..ako pred par tyzdnami,nanovo akoby sa mi vsetko vratilo..ten pocit pokazeneho zaludka ,napina ma..bleee..pomoooc..uz som sa tesila ze je to za mnou pomalicky...

martinkamm
21. sep 2017

@janinamojka no moja 9rocna ma tiez podobne hlasky ale zasa som maximalne vdacna lebo vidi ked nevladzem uz vecer a poviem aj o 19 ci si nejdeme uz lahnut tak si lahneme a lezime, rozpravame sa a o 20 uz velakrat spime.Horsie ze ja sa o polnoci zobudim a podobne a som hore aj dve tri hodky kym znova zaspim 🙂

diuska86
21. sep 2017

Baby co mam jest ked mi je vkuse zle? Jedine co ako tak zjem su kupovane pagace, nulova nutricna hodnota, ked navarim nemozem to ani citit, z ovocia len broskyne, zo zeleniny len uhorky, nic sladke, ani cista voda mi nechuti, vcera som horko tazko zjedla hraskovu ryzu ktoru som vecer vyvracala. Ani kys. Listovu neviem prehltnut:(

anetkatb
21. sep 2017

@zuicy ja mám dve dutiny aj dva čipky. Ja som ale nesplnila, ale doktor má na to upozornil že tá druhá dutinka môže špiniť. Ja čakám už naše druhé. Prvé som mala sekciou práve kvôli vrodenej vaše maternice.

janinamojka
21. sep 2017

@diuska86 jedz aspon to.malo co dokazes do seba dat..skus aj susienky chrumat,take obyc.Bebe ak nezvladas sladke tak slane tycinky..Ja somsom par tyzdnov jedla na ranajky iba hrianku s maslom,bez cesnaku..lebo take vyrazne chute mi vadia stale..kys.listovu si davaj aspon vo forme vitaminiv,Femibion napr..podstatne je aby si jedla aspon nieco,casom to bude fajn..mne uz bolo lepsie a dnes akoby som sa vratila o tri tyzdne dozadu,total zle,ma napinalo doobedu..

janinamojka
21. sep 2017

@diuska86 viem ze susienky nie su ktovie ake zdrave ale ja chrumam tie bebe dobre rano,po kusku..len aby som prekonala ten hnusny pocit..a hrozno mi posledne robi celkom fajn..

anetkatb
21. sep 2017

"vrodenej vade maternice"