icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

taanulkaa011
19. sep 2017

Ahojte ja som zatial na nule s váhou, ale tiez len preto, že vobec nepociťujem hlad a ak mam nieco zjesť tak musim na silu. Vobec mi nic nechuti a žalúdok mam v hroznom stave. Dufam ze uz to čoskoro skončí. A uz sa neviem dockat ďalšej kontroly 👏 kedy mate vy? Ja 05.10.

heregova
19. sep 2017

@martinkamm vecer je to aj u mna hrozne😂😂pri prvom tehu som nemala brucho do 6 mesiaca a teraz uz v 12tt😂😂nunu,sle zlate brusenko

martinkamm
19. sep 2017

@taanulkaa011 ja som bola minuly tyzden na velke odbery a sono a teraz pojdem o tyzden 25.9 na sono...ze uz uvidime organy,tak sa tesim

heregova
19. sep 2017

@martinkamm ja idem tiez 25.9. Na sono😊

martinkamm
19. sep 2017

@heregova ja som mala pri prvej dcerke v 9.mesiaci brusko ako teraz nik tomu ani neveril.Teraz sa citim uz ako slon.

martinkamm
19. sep 2017

@heregova tak budeme v jeden den vidiet nase male-velke lasky ♡

katus226
19. sep 2017

@taanulkaa011 akoby som o sebe citala, tiez jem hlavne nasilu, aby zaludok nezostal prazdny a neprislo mi este viac zle 🙂 som v 12. tt
baby co ma ale trapi je ze odvcera som prechladnuta, boli ma hrdlo... moj mi doniesol pastilky pre tehotne Septilen, vzala som jednu a este teraz mam strpnuty jazyk (jeden z vedlajsich ucinkov, ze super). lutujem ze som si radsej nezarobila citricidal na kloktanie, ten mam doma. a to mam ist zajtra na poradnu, asi to budem musiet odlozit

diuska86
19. sep 2017

@katus226 cibulovy sirup alebo caj a florsalmin sprej na hrdlo, klokat so solou a morska sol do nosa, mna to chytilo pred mesiacom, tyzde som bola ko, mm nieco dovliekol z finska tak viem ako sa citis🙂

katus226
19. sep 2017

@diuska86 dakujem, dufam ze si uz zdrava, u nas je kazdy druhy prechladnuty. kloktam slanu vodu, nalievam sa roibos cajom s citronom a medom a skusim ten cibulovy sirup. homeopatka mi poradila aj rakytnikovy a trnkovy sirup od weledy a trstinovu melasu 1-2 lyzice denne. tu som mala raz v zivote, pamätam sa ze to bola cudna tmava lepiva hmota :D

diuska86
19. sep 2017

@katus226 hej hej uz som ok i ked pri synovi mi to dalo zabrat, teraz mi je zase stale na vracanie, som zvedava co pride potom, ci palenie zahy alebo co🙂

katus226
19. sep 2017

@diuska86 obdivujem vas vsetky, co uz deti mate, ako to dokazete zvladat 😲 ja mam nakazane lezat a aj predtym som bola rada ze zijem. no po vracani by malo dojst vraj obdobie obrovskeho mnozstva energie 😀

janinamojka
19. sep 2017

Ja uz nezvraciam..dobre mi sice nie je ale teda ze by nejaka energia...hmmm 🙄

diuska86
19. sep 2017

@katus226 no neviem pri prvom tehu to bolo od 2.trimestra obzerstvo a vkuse nejake zdravotne problemy🙂

jannyr
19. sep 2017

@janinamojka
@martinkamm ste má ukludnili, dakujem 😊😊😊 som rada, že nie som jediný dinosaurus v 12 tt.

jannyr
19. sep 2017

A to všetky ideme 25.9. k dr.

heregova
19. sep 2017

@katus226 je tazke,ked ti je zle a okolo pobehuje dvojrocne dieta😂Minule som vracala,maly stal pri mne,drzal ma za nohu a krical:mama nechce,mama nechce😂Potom sa postavil nad zachod a zacal kaslat,ze aj on bude vracat,zakyval papa a splachol😂Esteze moj muz moze mat aj homeoffice a fakt sa o maleho riadne stara,aj o mna,lebo zomieraaam

katus226
19. sep 2017

@heregova tie deti nemaju chybu 😀 pri tom zachode som si spomenula na pribeh, co koloval pred casom na facebooku, ako isiel otec s dcerkou na wc a musel ju vziat na panske 😂

janinamojka
20. sep 2017

@jannyr ja idem az 3.10.:-)

spajky
20. sep 2017

Ahojte ja idem 5.10 uz vraciam menej ale stalema strasne boli zaludok je mi zle a som slaba nic nevladzem a neda sa mi spat v noci ☹

janinamojka
20. sep 2017

@spajky kedy mas termin?Ani mne uz nie je tak zle,k veceru je to vzdy horsie,to mam uz zimnicu poobede a slaba som..

martinkamm
20. sep 2017

@spajky toto mam aj ja uz mi prestalo byt zle ale tazko stale hlavne len ma napina z roznych pachov.a vecer lahnem a o polnoci sa zobudim ze som vyspata...no des

spajky
20. sep 2017

@janinamojka no 23.4 ja uz malo vraciam fakt ale som stale hladna a nemozem sa najest dosyta a som slaba ako caj

spajky
20. sep 2017

@martinkamm no ako vravis pachy su hrozne vsetko mi smrdi stale mam pocit ze je nevyvetrane a presne zaspim aj o 8 a potom sa vnoci zobudim a iba sa prehadzujem

janinamojka
20. sep 2017

@spajky my sme 15.4.A uz nejaky tyzden to citim ze to.ide k lepsiemu pomaly..tak za tyzden bude lepsie aj tebe 🙂.

janinamojka
20. sep 2017

@spajky Ale zacala som byt hladna ,stale..zacina to hranicit s obzerstvom😉aj som si povedala ze nejdem tolko jest ale ked nezjem tak.mi zacne byt zle..Vecer som unavena,idem spat o 20.00a budila som sa o polnoci s tym ze do druhej som bola hore..uz sa to.presunulo a cvirikam iba rano od pol tretej 🙂 🙂

sisa53
20. sep 2017

Ahojte, tak sa teda pridavam aj ja, zatial to vyzera na 10 tt, v piatok druha kontrola, som rada, ze brusko nevidno len mne :D som z toho bola na nervy, este nik nevie ze cakame babo, kedze v marci samovolny poptrat, ale pomaly sami zistia podla bruska:D

martinkamm
20. sep 2017

@spajky mne je vsetko strasne sladke...mineralku uz nemozem ani citit a minule som si cucla vineu a neksutocne sladke mi vysetko pride🙂 vsetko sa mi zda presladene 🙂 a ta nespavost je asi najhorsia a ptm clovek az po hodine dvoch zaspi a nadranom som uz o 5zasa hore🙂 ja som vdacna aspon za to, ze moja bambulka ma uz 9rokov a ked treba pomoze mi a stara sa 🙂lebo ked citam babulky ze maju male deticky a je im zle co bolo aj mne, tak si viem predstavit ake to musi byt tazke.

spajky
20. sep 2017

@martinkamm ani nehovor ja ma 7 r dceru trena sa sniu ucit a 5r syna ale tiez su uz samostatnejsi ale tak oprat upratat navarit musim aj ked ani to nevladzem ale manzel mi pomaha moc

yennn
20. sep 2017

Babulky tehulky hladulky - povedzte, co teda jete, aby vam nebolo tak zle. Mne je velmi zle, ked sa nenajem, ozaj nesmiem ostat hladna, potom aj hrozne boli zaludok. Najem sa zle je, nenajem sa, je este horsie. Nejake konkretne typy , nieco male zjete? Moje telo (alebo hlava) pyta hlavne sacharidy (idealne zemiaky na vsetky sposoby), na takuto stravu vobec nie som zvyknuta. Zelenina aj maso sa mi zadreli teraz vobec nemam na nic zdrave chut. Som celkom zufala. A co s tym zaludkom - mozme teraz pit nejaky zaludkovy caj, ktory neublizi? Viem ze s bylinkami opatrne.

martinkamm
20. sep 2017

@spajky ved to ze tie zakladne veci ostavaju...varit,prat,zehlit,upratat ale ako si napisala esteze mame aj polovicky...ale mne byva tazko hlavne poobede a navecer vtedy nesmiem ziadne smrady ani nic citit:(my sme kupili byt a prerobili a byvame v novom mne aj ten puch dreva linky neskutocne smrdi :(nadrapuje ma...uz nech to pominie vsetko :(