Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@spajky ani ja nezvraciam ale stale mam krce v zaludku,brucho nafuknute jak.melon a v ustach stale taka divoka chut pokazeneho zaludka...
@spajky
@janinamojka nebojte baby,koniec sa blizi,mne to zacalo v 6tt a vlastne to uz mi je zle 6tyzdnov,uz to nejak dameeeeee❤️❤️Inak to,ze je nam zle,je stale dobre znamenie,verte mi,vieme,ze je vsetko v poriadku a babatko stale rastie..mam kamosku,uz ma rocneho syna,bolo jej zle 10tyzdnov,tak strasne vracala,ze 5 tyzdnov z toho prelezala v nemocnici..takze stale sme na tom dobre
@janinamojka skusim ale je to pre mna des, ja som taky milovnik ovocia a zeleniny a nedokazem k tomu pricuchnut, manzel je zo mna na prasky🙂
Ahojte, aj my sme aprílový 🙂 a je mi zle, buď ráno alebo celý deň. Raz mám na niečo chuť, uvarím a nemôžem to ani cítiť, stiahne mi hrdlo. Okrem toho neskutočná únava :( Nadúvalo ma a nedalo sa. Dnes, pri tomto počasí, mi akosik začala nádcha - z ničoho nič, tak čajikujem. Takže všetko dokopy, celé zle. Ale i napriek tomu som šťastná a tešíme sa 🙂
@diuska86 to casom ustupi..silit to nema zmysel na co,ked to ma ist von..a udajne telo tehotnej zeny si pyta presne to co potrebuje..ja som zacala tehu tym ze som ficala na stiplavych zavaranych paprikach,vobec ma nepalili a bolo.mi zle ked som ich nemala..papriky s chlebom s maslom,s pastiekou,s hlavnym jedlom,na ranajky,na veceru..pery som.mala vystipane dookola opuchnute ale mna to nestipalo..tak som fungovala asi do 5 tyzdna..v podstate tak som zistila.ze asi som tehotna😉potom som mala obdobie zavaranej cvikly...ani neviem kolko poharov som toho pojedla...Potom maso..nie hocijake ale hovadzie..na tom som ficala asi tyzden😉A pomedzi to mi.byvalo zle..ale.ked som to.nemala tak to mi bolo este horsie😉
@janinamojka inak s tou hovadzinou - to je jedine co ako tak zjem🙂) haluz
@diuska86 no vidis..tak predsa nieco.a hovadzie ma aj plno vitaminov a zivin tak asi to prave teraz babika potrebuje😉
ja som mala teraz obdobie paradajkovej polievky/omacky. ale surove paradajky ani za svet...
teraz som trocha na nervy, gynekolozka mi nasla nejake bakterie a pliesen ci co, beriem antibiotika a vkladacie tablety :( a do toho som uz od pondelka totalne prechladnuta, pridal sa uz aj ten tuna preberany upchaty nos. ale na bolest v krku zazracne zabralo kloktanie slanej vody 🙂 bolo by mi to jedno, vydrzim to, ale sa bojim o nase vytuzene babo, hlavne nech ono je v poriadku
@katus226 paradajkovu polievku a omacku som si aj ja davala asi dva tyzdne..😉
@janinamojka je to sranda, moj uz si musel mysliet, ze mi preskocilo :D nic ine som nechcela. koniec koncov, rajciny obsahuju vela kys. listovej, teda snad z nej nieco ostane aj po uvareni
@katus226 Aj ja a jedla som.ju cely den 🙂 tie nase babiky vedia co je dobre😉
@katus226 ale je toto sranda ze tehu ide na chut vyslovene taketo nieco..ja si ficim na hruskach teraz..a tiez som citala ze tehu by ich mali prave kvoli kys.listovej..Ono to nebude nahoda..
ja mam zemiakove obdobie, jedla by som zemiaky plnene so zemiakmi, natrete so zemiakmi a zapecene so zemiakmi 😂
Rozumej pecene v rure, zemiakova polievka, omacka, francuzske zemiaky, granatir.... Sim uprimne zdesena, nezvykla som sacharidy po 15tej a je tovidno aj na vahe 😠😲
@yennn tak zemiaky su teraz uplna mnamka...Aj obycajne varene so solou su delikatesa teraz😉
@janinamojka anooo🙊
Ahoj baby uz ste sa objednavali na prvy ultrazvuk v 12tyzdni ?
@spajky a ake mas, ked sa mozem spytat? mne predpisali gyno-pevaryl 50, ktory sa v prvom trimestri nesmie (iba ak vyslovene lekar rozhodne). podla jednej anglickej studie sa cca 1 % vstrebe systemovo do krvi a celkovo radia nezavadzat si ich prilis hlboko. inak ja sa uz roky bazenom z donutenia vyhybam, vzdy som si "doniesla" nejaku potvoru... jedine co znesiem je termalna voda
ahojte chcem sa opytať som nachladena tečie mi z nosa či možem nejake kvapky do nosa 🤒
@marcopollo morsku vodu a naparovat sa,vitamin C,rakytnik,inak nic do nosa,treba vydrzat a posilnovat imunitu
Babulky nechystate sa plavat v bazene ziadna?? Vsade citam ze je to najvhodnejsi druh pohybu pre tehulky, a pritom tak kontroverzna tema zjavne. Moja lekarka mi s usmevom odpovedala, ze vsetkym radi "plavat chodte do bazena kam sa chodi kupat hlavny hygienik mesta" 😎
Babo rad. Ja by som rada...

@janinamojka mne tiez stale