Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
Ahojte..mate niektora problemy s vytokom?V 5tt som zacala spinit,tmavo.hnedo..mala som duphaston ,preslo to..ale vytok ostal,klasika u mna..mala som nejake tabletky na vkladanie..teraz mi zacalo zas ale vacsinou rano ked vstanem,tak to mam silnejsie a je to take ako biela kava..bola som na gynde,meral mi ph,to bolo ok cize nic zapalove,baba ok,vsetko ok,ze po 13 tt ten vytok prelieci..ale ja sa bojiiiiim,porazit ma ide..
Uz som vsetko.mozne o tom citala,ze udajne v tomto tyzdni na konci 1 trimes.sa zacina vyvijat a ukladat placenta ze aj vtedy to byva...ale ja uz mam stres po tom.co sme sa bali v 5 tt ked som spinila.
@marcopollo ja som mala takisto nadchu a v lekarni midali quix - morsku sol, a po jednom dni preslo 🙂
@diuska86 ano ano myslim ten ultrazvuk u nas stoji nejakych 40 eur v kosiciach ale s dcerkou ked som chodila bola som v kazdom trimesti a bola som spokojna nie kvoli foto ci uz kvoli pohlaviu ale zato ze vsetko vysvetlil zrozumitelne co a kde moj gynekolog sa tiez tvari ze je majster sveta ale pritom je neskutocne hlupi zaujimaju ho len peniazky a antikoncepcia takze je to hrozne
@marcopollo presne ako pise @heregova. mne homeopatka, ku ktorej chodim uz roky, poradila rakytnikovy, prip. aj trnkovy sirup od Weledy a povinne 1-2 polievkove lyzice trstinovej melasy denne. rozmiesa sa v teplej vode a pije sa po duskoch. pomaly jej prichadzam na chut, ale ked si ju dam nalacno, o chvilu idem objimat misu, asi je tazka na zaludok
a este sa nahrievam infralampou 2-3 razy denne, ale iba tvar, cez brucho si prehodim paplon
@janinamojka a doktor nezobral vyter? ci caka do toho 13. tt? v tehotenstve je vraj biely kremovy vytok uplne normalny, pretoze sa meni ph, neznamena ziadny problem. a duphaston je kapitola sama o sebe - sposobuje aj spinenie, aj napr. hrudkovity vytok. pocula som to hovorit doktora na pohotovosti
@tinuuu zo zakona mas narok na 3x sono pocas tehotenstva,su lekari,ktori to robia automaticky na kazdej prehliadke,aj keby sa nemalo..v 12tt sa robi NT screening,cize sijove presvietenie aj na Dawna..ci uz to je platene,to ja neviem,my chodime vsetci do Procare a tam to mam v ramci poplatku,cize neplatim ani ten velky morfo,ktory stoji okolo 100eur..ale podla mna tento v 12tt by mal byt zadarmo zo zakona,ci mylim sa?
@katus226 pytal sa ci nemam nejake svrbenie atd..ale.nic..vsetko ok..vzal mi vyter a tam.mi robil nejaky test na ph,to bolo ok vsetko..tak.ja neviem...
@heregova pokial viem, ano ale nie všetky lekari su vybavený tými prístrojmi ktoré su schopné to vyšetrenie urobiť, napr. moja gyn sa tvari že to robi, aj mi to pri prvom synovi spravila, napriek tomu, že som vedela, že nie je v zozname lakárov, ktorí majú oprávnenie či licenciu na SVK toto vyšetrenie vykonávať, fakt to prebehlo za 2 minuty, preto som si po vlastnej osi našla odbornika a tam to fakt stalo za to, nastastie sa vysledky zhodli, resp. moja mi len povedala že je všetko OK, Cunderlik mi dal 2 harky kde su popisane všetky pravdepodobnosti, atd, čiže uplne iny pristup, všetko, ale pokial viem, vela lekarov posiela tehulky na toto vystrenie mimo svojej ambulancie, kamoska chodi tiez sukromnikom kde plati nehorazne prachy ale jej povedali že toto vyšetrenie proste nerobia
@diuska86 chapem,jasne...no my nehorazne peniaze nastastie neplatime,lebo mm to ma ako benefit z prace a mame rodinny balik aj na mna aj na maleho,ale v ramci toho mame vsetkych lekarov..ako neviem si predstavit platit 200eur len za gynekologa..manzel na nas doplaca tusim 250 eur na rok,ale to mame vsetko a neobmedzeny pocet deti..ma to aj svoje nevyhody,ale aj svoje vyhody,ale aspon viem,ze toto nerobi kazdy gynekolog,som myslela,ze to je nejak povinne a musia to robit
tak babulky hlasime sa po dalsom sone, babenko je zdrave, hybalo sa ostosest, tak sme sa nasmiali. Babulko nase male krasne. o 3 tyzdne zasa odbery a kontrola, uz teraz sa velmi tesim.
@martinkamm supeeer,ja mam az o 4 poobede poradnu a predtym ekg,tak potom dam hlasenie😂
@heregova nech ti to vsetko dobre dopadne 🙂ja som mala nejaku bakteriu vraj v moci tak musim doniest aj moc o 3tyzdne ale ze to bude ok ze to bude len zo vzduchu nieco lebo zapal ani nic ine nemam🙂ale tie pohyby miminka to bolo cosi prekraaaasne bambulko malinke...dole hlavickou je a vacsinou nam vytrcalo chrbatik a len rucicky a nozicky sa hmyrili do toho🙂
@martinkamm ahoj,tak som tiez dopadla dobre,vsetko je nastastie ok,iba mi navysila duphaston,lebo ma pobolieva na pravej strane,tak ze pre istotu..do dalsej poradne daleko,snad to rychlo zbehne🙂drzte sa
A ja si kocky lezkam.v nemocnici..cez vikend spinenie mala som duphaston vcera to uz bolo celkom fajn a dnes rano som.slabo zakrvacala..ale len tak jednorazovo ale bola to krv..tak ma lekat poslal lezkat vraj pre istotu...😵

@yennn ja chodim stale do bazena a v pohode ;)