Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@taanulkaa011 vela tam toho aj tak neubidie..potom na velke sono v 20tt alebo na 3D ho vezmi
@taanulkaa011 u doktorky vidavam, ze na poradnu zavolaju dovnutra aj partnera. moj chodi so mnou, ale cakava vonku, iba som mu fotecku ukazala. podla mna ked poprosis sestricku tak to bez problemov zariadi
@taanulkaa011 moj bol aj minule, nepustili ho. Teraz v 13tt pojdem, tiez chce ist a pojde. Kedze bude robit merania, bude to asi trochu dlgsie, poprosim aby ho vzali, ked nie tak nie ale aspon to skusime. Ja uvazujem ci bude ochotna mi vytlacit foto aj teraz, kedze potom vecer to chceme povedat malemu...
@janinamojka joj moja tak odpocivaj a opatruj sa. Drzim palce !❤
zeny ja som sa vcera tak nalakala... nestaci ze mam atb, este som musela zjest na obed maso a az do vecera mi bolo paradne zle a vracala som... ale bez hnacky, bez horucky, takze na otravu to nevidim, musela som si zaludok podrazdit jak ma bolel. bolel este aj rano, po suchari to preslo a teraz sa bojim nieco zjest 😖 s masom koncim, ani nan nemavam chut, telo vie preco!
@yennn dakujem..
@janinamojka tiez drzim palce,aby bolo vsetko v poriadku a aby si bola co najskor doma😘
@janinamojka to ma mrzi drzim palce nech je to len plany poplach mysli pozitivne
@janinamojka tiez drzim palce, nech ste obaja v poriadku. ale je fajn ze to doktori nepodcenuju a pre istotu ta dali lezat. oddych vzdy pomoze a doma sa clovek niekedy len tazko donuti oddychovat 🙂
Ja som bola na prvom sone nejak v 6tt a manzela mi zavolala lekarka dnu nech sa aj on pozrie ze je to taaam. Potom sme boli o cca tyzdne na srdiecko a Isiel somnou rovno dovnutra. je to od lekara asi len
Dakujem za podporu..citim sa fajn aj baba je v poriadku..davaju mi duphaston a ascorutin a musim lezat..dufam ze to dlho nepotrva...
@janinamojka prajem aj ja, nech ste čím skôr fit
My sme po poradni, 10+3, mame 4,2cm, vsetko Ok
O týžden a pol idem na nt ultrazvuk, aj s partnerom a ďalšiu poradňu až 2.11
Dievčatá, aj vy stale cez obed spíte ? 😁
Ahojte baby, cakam prve babatko. Som 10+3tt a mame sa dobre hlavne pokial papam hh, ked pride hlad je mi zle..Pani doktorka ma trochu vystrasila pri poradni, lebo v podstate ani neviem o com presne hovorila.Totiz operovali mi dvakrat srdiecko ako malickej a pani doktorka rozpravala,ze nevie ci vobec budem moct rodit v rodnom meste, ze mozno budem musiet ist do BA ,ze mozno budem potrebovat pomoc nejakym vakuom😲😨 fuu este som nestihla pogooglit o com vobec vravela ale dufam ze to nebude treba lebo ziadne tazkosti nemam som iba sledovana kardiologom od operacii..
kocky co vas bolel zaludok uz vam to preslo ja som 10+4 asi a teraz hlavne vecer po siedmej somuplna ko boli ma zaludok a som strasne slaba hned zapim a potom sa zobudim a celu noc sa len prehadzujem a prespoim max po hodine vkuse ☹
@spajky ja som 13+0 a uz sa to lepsi co sa tyka zaludka ale s tou nespavostou to mam rovnako...skoro zaspim a potom v noci chodim ako sova 🙂
Ahojte, mne tie nevoľnosti ako tak prešli, bolo horšie. Ale mňa nadúva a nejde to. Tiež chodím spať už o 99 a každe ráno, o 5:50 (neviem čo si tak telo zvyklo 😀 😀. Vidím, že ten čas trápi viaceré 😀 ) mám kŕče v bruchu a buď ma preženie alebo nie. Na veľkú potrebu idem jedine vtedy ☹ Už som si dávala aj vlákninu, tak nechápem. Brucho mám jak keby som priberala a pritom váha je skôr nižšia.
@mimkaa10 ja spim stale 😂 Moja hodinka je vzdy okolo 1, 2 poobede vtedy zaspim a zobudím sa ked pride priatel z prace a stale mam malo. Uz ma ide z toho poraziť 🙈
Baby nemate niektora problemy s mocenim, konkretne problem sa vycikat? Uz som si to vsimla par dni dozadu - nutkanie na cikanie, ked pridem na wecko, ocakavala by som kolko sa toho zo mna vyvali a nic - par kvapiek. Musim tam dlho sediet, aby som cosi vyzmykala zo seba. Pocitovo akoby som mala uzku trubicu, ktora nedovoli to vypustit vsetko naraz. Inak ziadne palenie ci rezanie pri cikani, co su prve priznaky zapalu moc.ciest....
Je to bezne? Ci mam problem?
@spajky mna bolel zaludok po zjedeni mäsa, vracala som ostosest a na druhy den som bola asi dost dehydrovana, odkvacla som v obchode a podho na pohotovost. polezala som si tri dni v nemocnici a odkedy mi dali prvu infuzku, uz mi nebolo ani raz zle. povedali mi ze mi cistymi infuzkami vyplachnu z tela ketolatky, z ktorych opät vznika nevolnost (cize zacarovany kruh). dovtedy som vracala kazdy den niekolkokrat a zaludok som mala jak na vode
@nitusiak na zapchu mi zabera Psyllium vecer a rano trocha teplej vody. a minule mi zabralo az maslo na ranajky. kedysi mi zaberal jogurt a kava rano
No mne už zle velmi nebýva, len tiež nespím v noci. A aby toho nebolo málo tak mam nádchu, mandle zapálene, kašeľ. Dr. mi dala atb.
Aj mne uz baby byva lepsie,ale vcera som chytila super nadchu,takze ledva dycham,nos mam uz zodraty:(
Ahojte som 12+3 od včera V noci som V klude cítila také pod brušku ťukanie na jednom mieste A do dnes sem tam cítim malé slabunke ťukanie V brušku môže to byť že make??? Či čreva :D čo myslíte 🙂
@sharpey lekar ti odborne povie ze babu najskor v 16.
-20..A ze toto je len pohyb criev.Ale ja som to moje uz tiez citila,aj vidim.na brusku na ktorej strane je maternica viac a v tom mieste ho citim..nie je to kopkanie ale skratka take ...ze citim ze sa to tam mrvi malicke.😝
Dnes mi bolo povedané, že mam pozerať rozprávky a nie akčné a sci-fi filmy,že bábätko už vníma okolie. Čo si o tom myslíte?
Tuším že mám určený dobrý týždeň ale mne sa zdá že nemala som také akčné čreva ešte pred pár dňami 🙂 ale raz bude aj kopnutie však že 🙂 už sa nevieme dočkať tak už všetko sledujeme :D
@yennn v 13 tyzdni nikto nevezme dovnutra ppdla mojich skusenosti ak sa v 13tom robi sono zospodu. Az okolo 20teho kedy uz sa cez brucho.

Ahojte kocky, tie co idete teraz na poradňu asi Nam bude lekár robit aj Sono, lebo minule mne konkrétne nerobil. Chcem sa spytat, ci plánujete niektoré zobrat priateľov/manželov so sebou sa pozrieť? Moj by strasne chcel len neviem ci nie je skoro a ci to lekár dovolí.