Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@mimkaa10 moj o dcerku nikdy zaujem neprejavil a to sme boli spolu takmer 2 roky ale naublizoval sa.mi psychicky a fyzicky az az takze som rada ze je to tak ako to je.objednana som teraz na pondelok 21.8 a dufam ze mi cosi predpise od nevolnosti lebo je to naozaj niekedy velmi tazke na psychiku led clovek travi den na wc.s lavorom v rukach:(pri malej som ani nevedela ze ju cakam.
@aduska_ba smiem sa spytat kedy si mala naposledy ms?dakujem
@martinkamm 4.7 som mala posledný krát MS 🙂
@aduska_ba dakujem;)ja som zvedava uz na nasu fazulku.ja som mala poslednu MS 30.6 preto som sa pytala;aby som vedela kolko sme asi my ;)a v pondelok idem k lekarovi.
@mimkaa10 ahoj.ja mam dve deti,z toho jedneho 9rocneho chlapca a teraz cakam babu s novym partnerom..a tiez to bolo uz vselijake no ale tesim sa na malicke len keby mi nebolo zle😖
@aduska_ba mozno ano🙂
Baby,ja som sa prave vratila z pohotovosti,zacala som rano krvacat,nastastie to hned prestalo a bolo len spinenie..vsetko je zatial v poriadku,malicke ma 0,9 cm a zodpoveda 6+5tt..
Nasadili mi duphaston a kludovy rezim..minule tejotenstvo som mala uplne ok az na zvracanie..teraz ma boli stale zaludok a stalo sa toto..drzte mi palce,nech je vsetko ok..vo stvrtok idem k lekarke svojej
@heregova drzim palce,neboj sa hlavne,oddychuj,vsetko bude dobre.🙂
Gratulujeme Martinka😊Koľko meriate?
@lula313 dakujeme;) mame 11mm
@martinkamm ja som nevzdelana, ale preco su tam tie machulky dve? Hanbim sa spytat, ale babenko je ktora z nich? 😀
Jeeej, tak to už je ozaj fazulka😀
Yen to bude asi zltkovy vak
@yennn ja som to tiez nevedela nemusis sa bat 🙂vacsie je babatko a mensie zltkovy vak presne ako pise lula313 ;)
ahojte, pripájam sa. Sme síce iba v 7+2tt, ale vychádza nám to na apríl 🙂 inak naše prvé, takže stres, strach, radosť a pod. 🙂
Ahojte baby 🙂 aj ja sa pripájam. My sme 5+6 a je to naše prvé, vytúžené, po 3 rokoch snaženia. Dnes sme boli na kontrole, hcg 2175 a bolo vidieť už aj plodovy vak. 😍 Bublinka príde na svet cca 28.4.2018. 😇🙏👶
@yennn ahojky,no vcera som bola u lekara..celkom zaujimave,nasiel mi cystu na vajecniku,cize je dost mozne,ze v sobotu to krvacanie bolo aj z toho,malicke je skoro o tyzden vacsie,ale malo rychly tep,az 176..este mi bral aj na rozbor biely vytok,pritom nic ma nesvrbi ani nepali a po tomto mi zmeral tlak,ktory bol 157..takze sme to zaklincovali😂😂😂tak sa budem modlit,nech je vsetko v poriadku,lebo vcera toho bolo naozaj dost🙂 ty ako sa mas?
@heregova ahojky...aj mne nasiel na lavom vajecniku cystu.Co ti povedal?Mne povedal ze v tehu je to bezne a ze by sa mala sama vstrebat...ze keby ma ale velmi pichalo v lavom vajecniku tak mam prist.
@martinkamm no spytal sa ma,ze ci o tom viem,ja,ze nie,vobec..ze ju budeme len pozorovat,ze vstrebat sa moze,hlavne len,nech nepraskne v 1.trimestri,lebo operacia je vtedy riskantna,takze sa nestresovat,necvicit,nenamahat a oddychovat..cystu mam 1x,kukala som ako puk,no
@martinkamm tiez samozrejme povedal,ze keby som mala silne bolesti,krvacanie zase a pod.,hned na pohotovost
@heregova no sme na tom rovnako.Ja som tiez nikdy ziadnu cystu nemala :( musime verit ze to bude dobre

@martinkamm super, ze niekto s podobným osudom🙂
Tvoja dcérka sa stretáva s otcom ? Môj ex bol dlho nepríjemný, staval ma do laty hlavne kvôli stretávkam s malým, ked si zmyslel, museli sme... teraz je to lepšie. Dúfam, ze to tak aj ostane.
Aj mne býva zle. Toto som pri prvom vôbec nemala.
Kedy idete prvýkrát k lekárovi? Ja sa chystám v 8tt