icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

dada200
29. okt 2017

Ahojte , v prvom rade vám všetkým srdečne gratulujeme k fazuľkam v brušku. Minulý rok o takomto čase som aj ja prežívala tieto krásne chvíle 😊. Mám aprílového synčeka. Dúfam,že vám nebude vadiť,že som sa vám sem votrela,ale chcela by som vám ponúknuť veci po mojom synovi,ktoré budem v dohľadnej dobe dávať na bazár. Mám toho naozaj veľa a niektoré veci sú nenosené. Všetko som kupovala nové a značkové ( H&M,Next,C&A) veľkosti 56,62,68 a ponali nám už aj 74 začína byť akurát. Kto by mal záujem kľudne mi napíšte správu. Pekný deň vám všetkým prajem. 🙂

katus226
29. okt 2017

@heregova veru mam doma aj ked len kupovanu, stava nenaduva?

heregova
29. okt 2017

@katus226 mna vacsinou stsva ina prezenie😂To uz asi zavisi od travenia tvojho,ved raz skus a uvidis,ak nie,tak potom vela vlakniny,vody,ovocie,zelenina

heregova
29. okt 2017

@yennn este ma napadli slivky,najlepsie su slivkove stavy alebo susene slivky,zopar dat vecer do vody a rano ich zjest a aj vypit tu vodu..

simmsi
30. okt 2017

Ahojte. Tak sa pripajam do Apriloviek. Dlho som cakala,aby bolo vsetko ok. Vychadza mi to na 13.teho aprila.
@vaneska Nechces skusit Grochala z Martina? Velmi dobry diagnostik,nemyslim ze by odmietol.

spajky
30. okt 2017

@vaneska ahoj nestresuj ja som mala pri synovy vsetky vysledky zas negativne aj sona a narodil sa s najtahsim stupnom razstepu chrbtice a dnes ma 5 a okrem slabsej lavej nozky je to zdrave dieta 🙂

heregova
30. okt 2017

@dada200 v prvom rade dakujeme a v druhom rade je predaj vo verejnych skupinach zakazany👍

janinamojka
30. okt 2017

Dnes som volala za vysledky z tripple..tak.ako som predpokladala,mam prist...citujem-nieco sa tam naslo.Viac neviem nic a najlepsie ze robia len pondelky,dnes to uz nestiham.obehat tak mozem tyzden cakat....

janinamojka
30. okt 2017

Najviac milujem.ten ton akym sa tam s clovekom bavia..ako keby sa jednalo o nic dokopy...

janinamojka
30. okt 2017

Lutujem.totalne ze som.sa vobec na tie testy dala..uz som si svoje prezila pri druhom synovi a teraz zase???Pri prvej dcere take testy neboli ,a mala som krasne spokojne tehotenstvo a uzasny porod a zdravu babu..

vaneska
30. okt 2017

@janinamojka budem na teba mysliet. Uvidis ze to bude dobre. Ty uz mas za sebou jednu skusenost kedy si si presne toto zazila a dopadlo to dobre, tak urcite to bude dobre aj teraz.
Co sa toho tonu tyka, dobre to poznam. Mam dobru gynekologicku a sestricka je tam tiez svetova ale ked mi prisla sms ze sa mam zastavit kvoli vysledkom krvi, tak som tam so strachom volala. A odpovede...aaale, nieco tam zle vyslo. Na downa vam vybehlo zle ciselko. 1:2...mne sa zrutil svet a ona mi to povedala stebotavym hlasom akoby mi predavala novy druh cerstveho peciva. Pre nich je to praca kedy si to asi ani neuvedomuju ked toto mozno denne oznamuju... Neboj, bude vsetko dobre. Ja sa zase odhodlavam uz objednat na tu amniocentezu, len musim nabrat odvahu. Mam kamosku ktora to absolvovala dobrovolne aj napriek vsetkym dobrym vysledkom, ta mi nerozumie a len rozprava jak prehanam a jak to nic neni...

janinamojka
30. okt 2017

@vaneska to nie na gynde ale tam na genetickej ambulancii...Ziadne vysvetlenie,upokojenie,nic...ved co,ved sa iba o zivotoch deticiek rozhoduje😖Len ten tyzden este vydrzat kym tam pojdem,ani neviem co zle vyskocilo,nic mi nepovedali,take ochotne ze az..Drzme si palce,musi to dobre dopadnut,nie je dovod na nic zle a musime mysliet pozitivne..Drzim aj tebe palce,ked budes mat nieco nove,daj vediet..

sharpey
30. okt 2017

@heregova presne to mi pomáha

jannyr
31. okt 2017

Ahojte. Mne tiež triple vyšiel na 1:180 down a raštep 1:13000 ... 8.11. Som objednaná na genetiku a sestrička sa ma pri objednávaní pýtala, či budem chcieť aj trisomy, tak som povedala, ze áno, že amnio nechcem. A v 20tt som objednaná ku dr. Grochalovi. Tak hádam to bude Ok....

janinamojka
31. okt 2017

@jannyr ale to mas celkom dobre cisla..ja som pri synovi mala velmi zle...tak som zvedava co bude teraz...idem vo svrtok na gyndu a v pondelok na genetiku ..

vaneska
31. okt 2017

@jannyr to mas naozaj velmi dobre cisla, urcite to bude dobre. Ja by som za take cisla dala vsetko... Mne trisomy neodporucali ani na genetike a ani moja gynekologicka a ta teda na mne mohla na tomto zarobit, sak vsade ma na to reklamu, aj na papuciach to ma 😀

janja2502
31. okt 2017

mam jednu otazku dievcata: Na tripple testy musim ist nalačno? Zabudla som sa spytat dr.

spajky
31. okt 2017

@janja2502 presne aj ja som zvedava sa mi zda ze nie ale pockam tiez na odpoved

vaneska
31. okt 2017

@janja2502
@spajky baby nemusíte, aspoň ja som nemusela byť nalačno. Mala som termín u lekárky 9:20h, pre istotu som si ale nedala nič ťažké na raňajky

heregova
31. okt 2017

@janja2502
@spajky nemusite,ja som sla az o 13:00,ale nejedla som nic tazke

yennn
31. okt 2017

Mne explicitne povedali ze "netreba prist nalacno" 😉

aduska_ba
autor
31. okt 2017

Babulky poraďte meno Timotej, Šimonko, Damián 🙂

spajky
31. okt 2017

@aduska_ba ja mam patrika a som velmi spokojna stym menom

martinkamm
31. okt 2017

@aduska_ba Timotej je velmi pekne ;) ja dufam ze budeme mat dievcatko pren uz mame vybrane meno Eliška 🙂

spajky
31. okt 2017

@martinkamm eliska sa paci aj mne moj favorit zatial

martinkamm
1. nov 2017

@spajky my uz mame slecnu na E Emily a toto vybrala prave ona ;)este mohlo byt Adelka al. Nelly ale ked je ona na E rozhodlo.meno Eliška. Budeme mat Ely a Eli 🙂teda ak to bude to dievcatko 🙂

heregova
1. nov 2017

@aduska_ba jmy sme sa uz doma bavili,ze ak by to bol chalan,bude Šimon😊Ale stale dufame v dievcatko🙂

spajky
1. nov 2017

@martinkamm sranda adelka a eliska su moji favoriti ale manzel ze ked tak radsej eliska

martinkamm
1. nov 2017

@spajky Eliška je take pekne...vsetkym sa paci uz len pockat co to bude 🙂

sharpey
1. nov 2017

Aj ja budem mat Eliška :D