Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@tamarka9 vsetko mam ok,aj sono aj tripple..nedam si ziadne amnio!!!! 🙂 🙂 🙂 take bolo krasne uz dnes ked som ho videla,uz take baculate...🙂
@martinkamm ja som v 17+4 a tiež ešte necítim pohyby. Dúfam že to začne každú chvíľu, aby som bola pokojnejšia.
@janinamojka ja zrovna idem z poradne, krvne vysledky tripple mam negativne (to mi strasne odlahlo, mimochodom som tu najstarsia rodicka v skupinke 😎), ale aj tak povedala doktorka ze mam na tu genetiku zajst, pre istotu kvoli veku... Tak idem buduci tyzden. Na amnio ma teraz uz nepresvedci nikto a neviem ake argumenty by musela mat, aby ma presvedcila na zaplatenie trisomy testov, ked tieto mi vysli v poriadku...
Dnes mali byt vysledky a este nie su..od minuleho utorka,ma asi porazi:(
@yennn Ja.mama 36 a uz ma automaticky hadzu do skupiny rizikove..Tak si dopadla asi rovnako ako.ja,vsetky testy ok a aj tak ta tlacia na genetiku..pytala som sa sestricky ze tam budu akurat zistovat nejake ochorenia v rodine ci bolo atd...idem tam.v pondelok ale na ziadne ine vysetrenia uz nejdem,som rozhodnuta..Sono ok,tripple ok,..nejdem.Drzim palce aj tebe,som.rada ze ste dobre dopadli.
@heregova mne brali.krv v stredu a vysledky som.mala az v pondelok..zajtra uz hadam budes mat tiez..neboj.
@janinamojka lenze to bolo este minuly utorok,nie tento:(
@janinamojka ahoj 😊 tak vidis, vsetko je v poriadku, som ti to pisala.
Ja som dnes bola v Kochu podpisat papiere na amniocentezu, idem buducu stredu, o 7mej tam mam byt, tak potom si mozes na mna spomenut. Strach mam stale velky ale doktor na mna posobil dost milo, tak aspon z toho nebudem nervozna ked uz zo vsetkeho ostatneho som.
@heregova jaaj...tak.to.neviem..tak mozno vas tam.maju vela.A u vas sa vola na genetiku ci na gyndu za vysledky??skus priamo.na genetiku volat..
@vaneska tak.ides predsa...budem isto na teba mysliet a drzat vam.palce,neboj sa dobre to dopadne..podla mna taky zbytocny poplach ako u mna pred rokmi pri synovi..
@janinamojka idem lebo som skusala vsetko. S Holanom sa mi spojit nepodarilo ani na tom cisle co si mi poslala, ani na mail mi neodpovedali, ale skusila som mudr. Slezaka, on tiez robi morfologicke ultrazvuky, bol velmi mily. Sam mi zavolal po 20tej vecer uz lebo ked som volala tak to bolo nevhod a vysvetlil mi preco na amnio ist. Ze on by mi nevedel v mojom tt s urcitostou povedat ze babo je ok kedze ja som mala merania vsetky dobre, ze problem som mala v krvnych vysledkoch a preto mi amnio odporuca a ked budem po nej a v spravnom tt, mozem prist na morfologicky k nemu. U Cunderlika mi sestricka nepovedala nic take, som zostala sklamana z toho telefonatu. Vravel mi ale aj Slezak a aj teraz doktor co mi bude robit amnio ze lieky co som brala od zaciatku tehotenstva vysledok krvi ovplyvnit natolko nemohli, ale kombinacia toho + mi nesedia 2 tt a este som mala kasel zhorseny, tak to vsetko dokopy to mohlo ovplyvnit. Len nechce nikto cakat do dalsieho scriningu a vlastne ja uz tiez chcem vediet na com sme. Aj ked verim ze babatko je v poriadku a len sa s nami od zaciatku zahrava nejaku svoju prvu detsku hru 😁
@janinamojka gynekologicka,zajtra,ze mi bude volat,tak snad uz budu,neviem,preco mam taky strach,nechapem,asi uz starnem😂
@heregova aaaale,ved si este mladucka..Len tie testy zneistia kazdeho,ved ine nepocuvame.iba to je zle a.tamto je rizikove a kde je vlastny pocit hmm???a ten ti v kutiku duse potisku hovori ze je vsetko.v najlepsom poriadku 🙂
@vaneska isto to bude dobre vsetko..ale aspom.budes mat istotu a budes to mat potvrdene odbornikom.
@janinamojka ale hej,myslim pozitivne😂Nemam na vyber,no 32 uz mladucka nie je,ale tak ok,40 este nemam😂😂
@heregova pcccc..ja mam 36 a gynekolog to sfukol ked som mu povedala.ze som uz stara 🙂 🙂
Pekne ranko prajem.
Mali ste ,alebo mate niektora tmavohnedy vytok???
Vcera doobeda som zistila ,ze mam vytok,s bolestami v podbrusku,hlavne nalavo,nausiu...tak som cela vyplasena utekala k doktorovi.Pan doktor skontroloval co mohol,predpisal mi ascorutin a progesteron..Nejak mu nebolo do reci,len odporucal zdrzat sa sexu a nechal ma na pn...
Spravil aj poradnu ,3x sa ma pytal,ci chcem aj geneticke testy vzhladom k tomu,ze ma 35,odmietla som...vsetky vysledky su uplne v poriadku. ..Na co sa mam stresovat..
Pri troch tehotenstvach bolo vsetko super,tak teraz neviem co mam ocakavat...
Potvrdil mi na 100%chlapceka,tak sa strasne bojim ze by sme mohli o neho prist...vytok slabne ,ale brusko pobolieva...
Drzte palceky😚
@helenina to si zacala asi spinit. Ja som spinila prve cele 3 mesiace. Brala som ascorutin a duphaston. Odpocivaj, nenamahaj sa... Ked sa ti nieco nebude pozdavat zbehni na pohotovost. Hlavne sa treba vela pytat ak sa ti nieco nezda. Mohol sa ti vytvorit hematom alebo neviem co. Mne na zaciatku praskali nejake vlasocnice na placente a potom som mala hematom. Teraz je to vsetko v poriadku. Budes aj ty a babo ok, drzim palce
@helenina kvoli babatku teraz lez... Ja som bola moc v pohybe vzdy, cvicila som, dlhe prechadzky so psom a zrazu spinenie a zostala som mesiace skoro iba v leziacej podobe. Pnku som si nevzala, robim z domu ale viacmenej som len sedela alebo lezala, von som sla obcas, so psom na 10 minut, ked mi bolo lepsie max na polhodku a vsetko sa upravilo. Stoji to za to 😉
Ked si bola vycestovana, mohlo to aj toto sposobit, preto mozno aj bolesti bruska lebo si sa viac namahala. Takze ked budes oddychovat, zmizne aj to.

@spajky neboj nič,kamoška mala placentu dokonca cez kŕčom asi do 23tt a potom ako začalo poriadne rast bruško,pomaly sa výšivka vyššie a vyššie. Takže žiadne obavy,dobre bude,len dodržiavaj pokyny lekára 😉