icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

jaruska13
6. nov 2017

Hups, ja tiež len tri kila hore a som v 18tt. Ja pre zmenu sa asi týždeň budím okolo tretej na wc a už do rána nezaspím a prehadzujem sa. Pohyby tiež sú len slabulinke a tiež to nie jednoznačne, už by som to babuľo chcela cítiť, aby som bola kľudnejšia, že je všetko ok.

mariap24
6. nov 2017

@miirka25 to presne aj ja 🙂 dnes sme boli s muzom v restauracii a ked som zacala jest tak som nevedela prestat 😃 som si chcela dat prestavku no nemohla som tak mi chutilo. Som este chcela jednu porciu 😃 no a minule som sa chcela zapnut do nohavic ktore mi boli stale volne ale uz som ich nezapla 😊 tak pojdu zatial ku sestre 😊

mariap24
6. nov 2017

A tiez ked sa zobudim na wc uz tazko mi zaspat. A potom mi je zle sa prehadzujem. Som myslela ze mi nevolnosti presli. No ale zas sa objavili len take slabsie.

janinamojka
7. nov 2017

@mariap24 aj tebe je zle??mne bolo uz lepsie a teraz posledny tyzden asi zas nanovo celodenne nevolnosti..nie take brutalne ako predtym ale zas..ale zjedla by som aj za troch keby som mohla😉

miirka25
7. nov 2017

@mariap24 ja mám ráno brucho normálne, že to neni na mne ešte videť, ale po obede čo dokážem zjesť aj tri obedy vyzerám ako pred pôrodom... :D a hlavne som stááááále hladná. Najem sa a za 10min hlad. A to mám tak stále. V piatok idem na poradnu to musím dokimu povedať, lebo ma potom bolia z toho rebrá :D a tiež v noci keď sa zobudím mi dlhšie trvá lež zaspím

miirka25
7. nov 2017

@nikusska26 ja mám mať ževraj dievčatko, ale teda takto aby som bývala pri babe hladná, to snáď nieje možné. Pri dvojičkách som pribrala 12kg a teraz?! :D som sama zvedava...

heregova
7. nov 2017

Ja mam baby kilo a pol navyse a to zajtra zacinam 19tt..no ale mna je dost aj bez toho😂Ja nedokazem vela jest,jem menej ako pred tehu,od obeda velmi malo,vecera max salat,konecne som dostala chut na zeleninu..nechutia mi mliecne,malo sladke,malo maso,naozaj jem len preto,aby som nebola hladna...zaujimave

janinamojka
7. nov 2017

@heregova ach....tisko zavidim😖

janinamojka
7. nov 2017

Ale pred tehu som bola take tintitko,vyse 50kg a 168 dlhe...aspon nie som teraz suchucka,nech ma ten chlap aj kus zeny pri sebe😉😝

vaneska
7. nov 2017

Baby, spavate na brusku este? Ja som vzdy vedela zaspat len tak ale teraz ked sa na brucho aj dam, tak mi zacne pracovat podvedomie a zacne mi to byt az neprijemne cize sa prehodim vzdy len na bok... A to este brusko skoro ani nemám, neviem jak budem spat ked budem mat velke brusinko 😀

martinkamm
7. nov 2017

ja v piatok zacinam 20tt a zatial nemam nic navyse ale len menej, tak uvidim co povie lekar, ale mna je aj tak dost🙂 aj pri malej som to mala tak ze som az pri konci pribrala. A o tom nespani ani nevravim, ked vstanem po polnoci aj dve tri hodky som hore co sa len prevalujem a neda sa mi zaspat :(hruza a des, pre mna by stacil spanok a noc 3hodinova 🙂

janja2502
7. nov 2017

no s tym spankom to mame podobne. Ani ja neviem zaspat ked sa zobudim v noci.

martinkamm
7. nov 2017

@janja2502 akoze je to hroza clovek sa len prevraca. Ja by som bola najradsej ked o takej dobe zistim ze je uz rano, lebo sa mi teda spat neda absolutne :(

jaruska13
7. nov 2017

@vaneska ja ti mám tiež tak, bola som zvyknutá spať na bruchu. Na poslednom USG babo bolo tiež na bruskušku, Dr. Sa hneď pýtala či spím rada na bruchu, že by som sa mala otáčať na bok. Teraz sa kontrolujem a hneď sa dám na bok ☺😉☺ myslím, že aj preto nemôžem v noci dobre spať. No čo už musíme vydržať 😉😉😉

vaneska
7. nov 2017

@jaruska13 ja som nespala normalne na bruchu odkedy som zistila ze som tehotna, cize som sa poriadne este nevyspala 😂 a vlastne sa nevyspim tak skoro ani ked sa babo narodi... To je zivot toto 😉

jaruska13
7. nov 2017

@vaneska ale je to krásne, naše radosti, aj starosti. Detičky sú rôzne, ja som pri prvom synovi nevedela, že ho máme 😉 ten furt spal a papal. Takže uvidíme 😉 čo nás čaká teraz po pôrode.

sharpey
7. nov 2017

Ženy aké mávate chute ktoré viete čo už budete mať? Píšem ako Tatár ospravedlňujem sa :D Dr mi ešte nevedel identifikovať čo mám ale cítim že bude dievčatko lebo pri chlapcovi mi bolo zle a iné chute boli 🙂

miirka25
7. nov 2017

@sharpey ahoj, ja som si myslela, že budem mať chalana a ono to dievča že bude 🙂 chute ako pri chalanovi, brucho do predu.. vôbec som nevracala, presne isté príznaky ako pri prvom tehu s dvojičkami - chlapci. Takže asi tak 🙂 ty máš aké teda chute?

sharpey
7. nov 2017

@miirka25 ahojky... Iné chute viac sladké...zle nebolo a dopredu bruško ako pri malom....

mariap24
7. nov 2017

@janinamojka ta sa mi to zas vratilo. Uz mi nebyvalo zle rano a teraz sa mi to vratilo len nie je mi zle az tak ako na zaciatku. Trosku mi pride nevolno aj cez den.

mariap24
7. nov 2017

A o tom spani na brusku co spominate 😊 som na tom tak isto. Nikdy som nespala na bruchu stale na boku no ale ked som zistila ze som tehu uz som sa nevyspala tak ako predtym 😃 celkovo neviem si najst dobru polohu ako inokedy 😊

miirka25
7. nov 2017

@sharpey no ja mám chuť na slané, mastné jedlá, hlavne zemiakovú kašu a mrkvový šalát, pizza, huspenina, tlačenka, MC Donald a brucho do predu a že to bude dievča.. tak neviem 🙂 pleť mám peknú... nevracala som ani raz

mariap24
7. nov 2017

@sharpey a ja tie chute vobec nechapem 😃 raz mi nechutilo sladke teraz ano. Ja vobec neviem co bude 😊 stale sa mi sniva ze chlapcek no uvidime 😃

sharpey
7. nov 2017

@miirka25
@mariap24 tak tak ja na všeličo ale pri malom mi sladké nechutilo teda....a teraz tiež pekná pleť a nezvracala som 🙂

sharpey
7. nov 2017

A už máte pohyby??? Ja niekedy cítim niečo ale stále to niesu kopance už zúfalo čakám :( smutná som z toho chcem mužovi dať ruku aby aj on citil

miirka25
7. nov 2017

@sharpey no ja na sladké teraz chuť moc nemám. Čokolády vôbec. Jedine čo môžem punčový rez.. a teda ovocie. Ale maso by som mohla jest stále, sunky, salámy a keby mám pri sebe zemiakovú kašu nonstop teplú tak aj tú :D tresku ešte :D

mykeila
7. nov 2017

@sharpey dsdďezezdź

miirka25
7. nov 2017

@sharpey ja už cca mesiac mám pohyby... ale teda dosť intenzívne, aj doktor mi povedal, že aké je akčné keď sme boli na sone. Malá je uložená na ľavej strane pri vaječníkoch dole. Vôbec ju nemám inde 🙂 furt iba tam.. teda aj keď sa niekedy posunie aj tak sa vždy na noc vráti na to isté miesto :D

sharpey
7. nov 2017

@miirka25 ja tiez také varené.... Kapustnica mi prišla na chut a veľa mandarínky 🙂 na kila ich jem... A polievky milujem tiež....

miirka25
7. nov 2017

@sharpey tak som zvedavá, či budeš mať chlapca alebo dievča, lebo relatívne chute máme rovnaké.