Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@sharpey mne sestrička povedala, že ako druhorodička by som mohla pohyby cítiť skôr, ale nemusím. A asi o 2 dni ako som išla z poradne som začala cítiť. Aj priateľ už cítil, keď priložil ruku a isto to nie sú u mňa črevá 🙂 v piatok idem na poradňu, tak som zvedava čo ma nové čaká
@miirka25 my zatim nevieme čo čakáme 🙂 ale tiež jem vkuse a pri predošlých tehotenstvách som netrpela takou akútnou žravkou 😀 tak sama som zvedavá do akých výšav bude váha stúpať 🙂
@miirka25 kraaaasny kocik 🙂 moja dcerka miluje babiky a dostala pred 2rokmi od Jeziska reborn babiku a k nej som jej kupila aj normal kocik sice pouzivany ale vyzeral a vyzera ako novy, tak ho teraz vyuzijeme aj pri surodencovi 🙂ako povedala moja Ely, babiky musia urobit miesto sestricke 🙂
@miirka25 a tu je so svojimi dvoma babikami- Deniskom a Simonkou- boli jej velkym snom, klasicke kociky aj babiky uz niesu pre nu a je vysoka tak chodi na prechadzky sem tam so svojimi
@martinkamm strasne sa mi paci ze dcera sa este hra s babikou nasa uz straca upne zaujem a s kocikom hoci byvam na orave a na dedine u nas ani starsie dievcata ako 7r nechodia teda s babikou co je velka skoda ja sama som ako 10r este tisla babiky 😀
@spajky moja je uplne ako z inej planety, bude mat v marci 10 🙂 zboznuje babiky, plysaky a celkovo hracky...ona zasa neriesi veci ako jej spoluziaci ze chcu novy mobil a podobne, a som vdacna a velmi za to, a radsej ju budem podporovat v hrani sa s hrackami ako na mobile al.tablete...ona je taka hrava...a na surodenca sa neskutocne tesi...ako bude cesta copky a podobne, tuzi po sestricke 🙂
@spajky kraaasny
@martinkamm dik ten prvy velmi prakticky na dedinske chodniky kym babo potrebuje pekne hajat 🙂 a druhy imidzovka musi byt 😀 ja som ale pri dvoch detoch vystriedfala ak dobre ratam 10 kocikov 😀
@spajky ja mam taky po mojej sestre u nasich🙂 biely prutenny s fialovou strechou ja som s nim aj bola vonku ked som mala malu, je krasny a imidzovy🙂retro, aj teraz isto vyuzijeme, dietatko tam ma miesta na rozdavanie 🙂najvacsia vanicka na svete 🙂
kocky mna picne konecne som bola ako tak ok a od vcera vecera zas tazko na zaludku a vracanie uz aj ranajky su von a boli ma v podbrusku a krize mam pocit ze mi brucho roztrhne ☹
Baby, ste tu niektorá ktorá ste rodili prvý pôrod cisárskym a musíte aj tento druhý??? Alebo poprípade už máte 2 CR za sebou?
Baby, mam po amniocenteze... Drzte palce
@spajky je to mozne, aby sa to takto vratilo? lebo aj mne bolo posledne dva dni vselijako, po dlhej dobe bez nevolnosti opät vracanie. ale ak mas nejake velke bolesti brucha, krce, tak by som rozhodne zasla na pohotovost
takze dneska poradna, vsetko okej 🙂 prekvapilo ma, ze babo je o tyzden väcsie 😲 najskor bolo o tyzden mensie, potom "sklz" dohnalo a teraz aj predbehlo...
na krize mi teda velmi neporadila doktorka - vraj sa mam v zdravotnickych potrebach popytat na vhodnu masticku a vmasirovat... ze coo? pytam sa, ci mozem nejake cviky, co by mi pomohli - vycerpavajuca odpoved ze "pochybujem, ved najdite si na internete" 😒

Ja ho mam dole uloženého vraj a tiež ho tam cítim len Dr mi povedal ze ako ho môžem v 16 tt cítiť...dnes mám 18 tt a cítim stále viac niečo a niesom si istá či pohyby čriev alebo babo