icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

janinamojka
10. nov 2017

@sharpey ked mi.ho dal.lekar tak som.ho.mala.brat dva krat denne aj teraz si tak.davam..

sharpey
10. nov 2017

@janinamojka ja beriem tie tabletove

sharpey
10. nov 2017
janinamojka
10. nov 2017

@sharpey take mam aj ja rovnake..

sharpey
10. nov 2017

@janinamojka super tak ich budem brat dva krát denne

sharpey
13. nov 2017

Budeme mať dievčatko 🙂

heregova
13. nov 2017

@sharpey jeeej,gratulujem❤️

sharpey
13. nov 2017

@heregova tuším my sme sa o tom bavili 🙂 a nakoniec je to tak 🙂

martinkamm
13. nov 2017

Tak babule uz mame po poradni ...cakame chlapca...dcerka bude sklamana ale uz nic nenarobime 🙂trosku som smutna aj ja ale hlavne nech je zdrave....este ako naschval mi aj testy na downov syndrom vysli 1:280 ze si mozem dat odbery urobit za 350eur alebo amnio ale to neodppruca lebo tam je riziko potratu 1:100 tak netusim co budem robit.Ci zit v strachu do porodu al.nasetrit a ist na odber al.jednoducho verit ze miminko je zdrave :(

mariap24
13. nov 2017

@martinkamm gratulujem 😊 no ved si zvykne na braceka a bude nanho pysna 😊 a neodporucam ti ist na amnio ver ze vsetko bude v poriadku aj ja tomu verim 😊 a je zdrave. Tie testy len poukazuju ale nie je to 100%.

tamarka9
13. nov 2017

@martinkamm ahoj,ja som riešila pred týždňom to isté,riziko 1:330. Amnio som hneď zamietla, ale dali mi chrobáka do hlavy, zistila som,že nezvládnem na to nemyslieť celý čas a tak som sa rozhodla pre tie testy. Pýtala som si od svokry aj našich predčasný darček na Vianoce, ti prispeli niečo a zvyšok sme doplatili my. Ide o veľa peňazí, no žiť v pochybnosti by tiež asi babu nerobilo dobre. Prajem veľa šťastia!

heregova
13. nov 2017

@martinkamm ved to je super,ze budete mat parik❤️Chlapcekovia su super,z malej bude velka sestricka..co sa tyka tych testov,verim,ze vsetko je ok,je to len predpoklad,matematicky vypocet..verim,ze si z toho mimo,ja by som na amnio tiez nesla,ale na trisomy ano..350€ nie je zase az taka horibilna suma..drzim palce

heregova
13. nov 2017

@sharpey ja si velmi zelam dievcatko,ale ak bude chalan,sklamana isto nebudem,budu partaci❤️Morfo mame az o dva tyzdne,tam sa isto dozvieme,poradnu mam teraz vo stvrtok,ale pri tom jej divnom sone nepredpokladam,ze sa nieco dozviem😂

martinkamm
13. nov 2017

@heregova lekar mi hovoril ze to moze skreslovat aj vel ze mam 34 a rozne ine faktory tak uvidime

mariap24
13. nov 2017

@heregova ja tiez idem teraz vo stvrtok na poradnu 🙂 a chcela by ssom vediet ci chlapcek alebo dievcatko. Keby nevidel tak nevadi. Ale pozeram ze ty si uz 19sty t.

heregova
13. nov 2017

@mariap24 ano,v stredu zacinam 20tt..len ma take divne sono,vzdy vsetko vidi,sle to pohlavie snad nikdy,vzdy je nieco zle,bud babo zle otocene,dobre to nie je vidiet,alebo ja neviem..skoda slov😂

vaneska
13. nov 2017

@martinkamm skus byt kludna, ako ti pisali baby, je to len matematicky vypocet. Ja by som pri tvojom cisle ani nezvazovala amnio. Viem o com hovorim pretoze ja som ju absolvovala minuly tyzden v stredu. Ja som ale mala cislo na downa 1:2. Amnio mi ukazalo ze babo je zdrave, telefonovali mi to v piatok. Este si ale pockam na konecne vysledky ale uz sa tesim na moje male dievcatko, lebo aj to mi povedali. Inak ak by si sa pre amnio rozhodla, tak to zase neni az tak strasne. Strach z toho zakroku bol 1000x horsi ako zakrok samotny. Ale ako hovorim, ja by som mozno s takym cislom nic neriesila. Skor skus morfologicky ultrazvuk ak ho mozes uz teraz niekedy absolvovat. Drzim palce🙂

mariap24
13. nov 2017

@heregova no sak toto 😃 babatko sa ti asi nechce este ukazat 😃 ktovie co si mysli mami este mas casu 😊 no a ja si myslim ze to nebude este vediet posudit najlepsie je az v tom 20tom t. Ja mam poradnu az v decembri. 😊 a brusko uz mas velke? 😊 ja som 16ty a uz mi vykuka 😊

mariap24
13. nov 2017

@heregova nie poradnu ale morfo mam v decembri 😊

heregova
13. nov 2017

@mariap24 nooo,za dva tyzdne uz sa musi ukazat,na morfo sa velmi tesim🙂ano,vecer uz mam velke brucho,kedze som druhorodicka,je vacsie ako v prvom tehu🙂tak si dams vediet potom,ako sme dopadli👍😊

jannyr
13. nov 2017

Ahojte. Ja uz mam za sebou genetiku a odber krvi na trisomy, kedže mi vyšlo 1:180 down. Uz čakám na výsledky. Tento týždeň klasická poradňa a budúci 4D sono... dr. na genetike povedala, ze staci trisomy v kombinacii so 4D na vylúčenie downa. Riziko som mala vyššie len koli veku 35.

vaneska
13. nov 2017

@jannyr drzim palce, vsetko bude ok 😉
@heregova ked si cakala prve, kedy si zacala citit pohyby? Ja sa uz neviem dockat 😁 aj ked my sme len 18tt a babo je asi na 16tt velke, tak neviem kolko sa este nacakam.

heregova
13. nov 2017

@vaneska ja neskoro,az v 21tt,teraz v 18tt prve a stale sa musim sustredit a napr.lezat dlhsie a cakat🙂

vaneska
13. nov 2017

@heregova jaaaaj, tak to sa asi este nacakam 😀 to asi aj zalezi od velkosti baba a nie od tyzdna tehotenstva. Som zvedava ci to aj rozoznam ked to pride

mariap24
13. nov 2017

@heregova ok tesim sa 😊

mariap24
13. nov 2017

@vaneska aj ja sa uz tesim na prve pohyby 😊 a ja mam babo vacsie o 2 cm 😊 ale nic nehovorila zeby to bolo zle len je vacsie 😊

vaneska
13. nov 2017

@mariap24 urcite to bude v pohode ked je vacsie, lebo uz by to asi inak riesili ☺️ takze neboj nic. Nooo, som zvedava kedy to nakoniec pride. Ale tak velmi na to cakam, ze urcite bude mala leniva a da o sebe vediet co najneskor 😂

jaruska13
13. nov 2017

Ahojte, ja tiež tak s tými pohybmi. Som v 19tt a musím ležať v pokoji a dlhšie, aby som niečo cítila. Dáva si na čas 😉 ale veľmi sa teším, ak to kopkanie príde v plnej paráde, a hlavne deti sa nemôžu dočkať ☺☺☺ a jasné, že aj ocino.

heregova
14. nov 2017

@mariap24
@vaneska baby,nebojte,uz sa to blizi a urcite to spoznate..este budete lutovat,ked bude kopat do vsetkych organov a hlavne v noci😂😂😂

martinkamm
14. nov 2017

@vaneska dakujem velmi pekne si zlata...neviem co urobit.Celu noc som nespala.Minule odbery som mala 1:590 a teraz odbery 1:260 aj meral babo a vsetko je ok ako ma.Len tvaricku nevidel kedze je chrbatikom otocene.Lekar mi povedal o moznostiach,amnio mi povedal ze by neriesil.Ze krv ak chcem ale ze ono tie cisla skresluju aj vekom aj roznymi inymi faktormi.Tak neviem co urobit :(