Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@mariap24 co sa tyka toho prudkeho postavenia sa, mavam aj ja taku ostru bolest, az ma zohne v pase. Sestra to mavala tiez, predpokladam ze je to normalne, ale teda uz davam pozor ako sa staviam z lahu ci sedu - sme tehotne tak asi obcas treba ubrat energiu 😉
Pokial ide o tie tlaky, tazko posudit, no z tvojho opisu by mohlo ist aj o tzv. tvrdnutie bruska - falosne stahy maternice. Samozrejme nechcem ta strasit, iba si to sleduj, ak by to nepreslo, radsej povedz gynekologovi. Drz sa
Babyyy, uz mi volali z genetiky. Vylucili sa vsetky postihnutia ktore sa v rychlej diagnostike testuju. Som bola tak mimo ze tusim vravela ze ich je 5, ja si pamatam downov syndrom, Edwarsov syndrom a patauov syndrom... Sanca ze sa v kompletnej diagnostike nieco objavi je 0,01%... Ja sa tak tesim, taky kamen mi padol zo srdca. A budem mat dievcatko 😊😊😊
@heregova dakujem, ja som sa tej geneticke tak rozplakala do telefonu. A to ma este vcera zarazila sestricka na gynekologii ked som tam volala kvôli tomu ci mi netreba posunut kvoli amniu kontrolu, tak sa ma opytala: vy ste boli na amniocenteze ked este nemate hotovy druhy scrining??? Skoro som padla na rit, sak oni vsetci ma do toho tlacili a nikto nechcel cakat... Ale uz je to jedno, vysledky potvrdili v co som cely cas verila 😊 ale tie stresy a strach, to bolo hrozne. Ja sa tak tesim
@janja2502
@jaruska13
@tamarka9 dakujem dievcata ♥️ naozaj som sa bala, aj ked som si hovorila vnutorne ze babo je urcite zdrave, stale som mala pred ocami len to blbe cislo 1:2...nedalo sa na to nemysliet. Pockam si este na tie kompletne vysledky nech ich mam cierne na bielom 😊 a uz sa budem len tesit a cakat kedy pride malinka medzi nas. Termin mame 29.4
Ahojte tehuľky poraďte kedy sa môže ísť na 4D???? Aby som to nepresvihla 😀 a este jedna otazocka na prietokoch čo sa všetko zisťuje? Som prvorodička a už som si prešla aj zlým tak sa už vypytujem na všetko 🙂
Ženy neviem z čoho mňa boli práva strana zadnice boli mňa aj celá tá noha práva... A hlavne večer... Môžu to byť kŕčové žily? Ale nevidno ich tak pochybujem?
@sharpey mna to tak boli okolo bedrov klbu a ide do celej nohy,v noci ked lezim..ukrutna bolest,potom sa len otacam..a po novom zas uz zo dva dni,ked idem,takto po dome to nie,ale dlhsie kusok po meste,tak ma boli pravy bok ani ist neviem tak ma picha...ako niekedy ked sme na tv behavali a pichalo vas pri behu,tak mna teraz..uvidim,ide vikend,budem oddychovat viac,dufam ze to prejde..Alebo to je z chrbta,lebo ked sedim aj vzadu to citim..sa mi ozyvaju vsetky problemy s chrbtom asi..
@janinamojka ja som mala tiez take ale mna bolel lavy bok ale dost. Az som musela zastavit a predychat a uz mi to preslo. Neviem cim to bolo
@mariap24 presne take,zo dva dni to asi trva..musim.uplne zastat alebo uplne spomalit a akonahle zastanem tak to prejde...
@mariap24
@janinamojka aha no asi tlači nerv a ibalgin gél môžem natierat gélom?
@janinamojka som myslela ze to len mne. A som na marodke tak sa az tak vela nehybem tak muz mi hovoril ze to nemam kondiciu. Ale to nie je tym lebo tak ako pises to neze som bezala normalne pomalicky som chodila. A to iba kus som presla a tak tie bolesti. Uvidis prejde ti to 😊
@sharpey neviem,asi je tam.pisane ze sa nema pouzivat...ale ja som sa tiez uz natrela,no co ma clovek skapat bolestou??'''
@mariap24 inak aj ja som na rizikovom,mala som problemy prve mesiace tak som.mala iba lezat,sediet,oddychovat...a teraz to stacilo ze som z busu vstala a par metrov presla a koniec..take pichanie na pravej strane ze ani krok spravit..Mozno ozaj aj tym ze nie som v pohybe ako predtym,ta chrbtica tlaci vsade a na chrbat je najhorsie sedenie,lezanie,skratka ked clovek nic nerobi...ale akonahle zastanem,tak nic,neboli..zacala som si magnezko zase davat,hadam to prestane..
@janinamojka veď to.. Hrozne to boli veď si myslím že to neuskodi ako tabletka
@sharpey pozri letacik poriadne..Ale najhorsie a najrizikovejsie su tie prve tyzdne..skus aj magnezko si dat,zvysit davky..mozno by aj to pomohlo..
@janinamojka magnézium dávam na večer môžem ho dva krát denne? Aj železo jem

@mariap24 od rana mi je tak neviem s čoho to je 😕