Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@katus226 ja som na tom rovnako tiez ziadne kopance nevidim necitim riadne len take mini pidi
Ja mavam vecer hlavne diskoteku v bruchu😂Sa tam pretaca,prevracia,ale zatial kopance nie su
Ja už tiež cítim pohyby 🙂 a je to super pocit. Najviac večer v pokoji, keď si ľahnem a natiahnem sa tak vtedy 😉
aj ja hlavne vecer. A uz su poriadne silne. Aj ich vidno.
Ahojte ako tu čítam tak citite už pohyby kedy v apríli máte termín? Ja mam termín 29.4.2018 ale mam pocit že pohyby necitim je to možné?
No uz take kopanceky a po sladkom ich tiez citim 😊 tie rano citim najviac 😊 stale rano 😃 a dnes som sedela na posteli a taky jemny kopancek 😊
@misenka777 aj ja mam taky termin. A neboj sa to este vobec nemusis citit. Kazdy to vnima inak. Niekto to spozba hned ze je to uz babatko ina neskor. Coskoro to budes mat aj ty 😊
@mariap24 tak to je super že máme rovnaký termín... No je to moje prve takže asi to neviem ešte rozoznať ale už sa teším na to ked to budem cítiť.
@misenka777
@mariap24 aj ja mam termin 29.4 😀 ale ja tiez este nic necitim. Len asi 2x som citila nieco take cudne, strasne jemne, ani som to nevedela popisat... Jak ked sumia bublinky z flase 😂 ale bolo to len na par sekund. Ale mala je o 2 tyzdne mensia, tak mozno aj preto.
@vaneska parada a ty už aj vieš čo to bude? A už mate aj bruško?
@misenka777 ja som bola na amniocenteze cize ked mi volali vysledky z tej rychlej diagnostiky mi povedali aj pohlavie 😊
@misenka777 a mam aj brusko, donedavna som nemala, ale uz vyskocilo. Az mam pocit ze trosku moc
@heregova takze maly bycek 😉 da sa s tou povahou aj pracovat? 😂 lebo tatino mojej malej je byk a to je teda fakt ze tvrda hlava.
Inak dnes som bola na poradni a mame malo plodovej vody + mohutnu placentu. Uz som myslela ze vsetko tazke je za nami 😕 takze mi robili odbery na druhy scrining (som zvedava aka lahodka vyjde tentokrat z neho) a ze ked budem mat vysledky z genetiky, mam ist na morfologicky ultrazvuk na Kramare. Tak som zvedava....
@vaneska a kolko si už pribrala aj ja mam bruško ale len take malé aj to iba večer ked sa cez den najem.
@misenka777 ja som pred otehotnim mala 55,aj na prvej poradni som tolko mala, potom som schudla na 53 a nevedela som pribrat a az teraz som pribrala na 57,5...cize ak to beriem od pociatocnej vahy, tak 2,5kg. Len ja som nizka, mam 159cm
@vaneska no je tvrdohlavejsi ako baran popravde,casto jedovaty,neda sa s nim pohnut,vzdy ale musi byt nejaka dohoda,no na druhej strane je sikovny,ked ma dobru naladu,je to uzasne zvedave dieta,ktore sa nehanbi a ma radi ludi,je spolocensky a ked je sam,dost sa nudi..druhe bude baran,uz teraz sa bojim😂
@vaneska boze,ty si vytrpis..ja zase problem s tlakom,zajtra idem odovzdat sterilny moc,ci v nom naozaj potvrdia bielkovinu,stale nepocujem na ucho v dosledku tehotenskej nadchy,mam teraz problemy so zaludkom,cez vikend som grcala a dnes mala hnacku a stale dokolaaaaa...uz som hrozne vycerpana,dnes som sa vazila a pribrala som ubohe kilo a pol a po dnesku neviem co bude:(drzim ti moc palce,my za tyzden morfo,tak sa modlim,aby vsetko bolo ok..daj vediet,ako si dopadla
@heregova tak drzim palce aj ja tebe, vsetko bude uplne super 😉
No, mna tieto nove info uz uplne dorazili. Aj som sa potom zabudla opytat aka je mala uz velka a tiez som chcela vediet kedy mi uz zoberu moc, lebo cele tehotenstvo mi moc este neriesili. A kedze mi do spravy napisal dnes doktor ze mam ist na morfologicky na Kramare, aj s telefonnym cislom, tak asi pojdem uz tam a nebudem to riesit inde. Aj ked sama uz neviem co mam robit.
@vaneska nezavidim ti mas to tazke. Take spravy. Budem na teba mysliet. Ja som tiez mala taku vahu pred tehu ako ty ale ja som pribrala uz 7 kil 😃 kazdy mi hovori ze to na mne vidno ale nejak toho ani nezjem tak neviem. Aj brusko uz mam vacsie 😊 ale mas to ovela tazsie. Ja mam problem akurat s nosom a dost tazko sa mi dycha hlavne rano. Ale to nieje nic strasne oproti tomu co pisete vy :( myslim na vas aby ste vsetko mali v poriadku a verim ze vsetky babatka budu zdrave 😊
@mariap24
@vaneska no tak to vam nezávidím ja zatiaľ nemam žiadne take problémy mala som v 13t. Som začala krvácať a skončila som v nemocnici ale to som si asi spôsobila sama v praci že som nieco zdvihla. Inak som v pohode aj ja som od zaciatku pribrala uz 5 kg. Ale moja vyska je 176cm takze to moc nie je vidieť i ked nikdy som nebola chuda pred tehu sa mi podarilo schudnúť 15kg tak teraz mozem znova naberať.
Ja meriam 178 cm a uz som pribrala 2kg. Ide to pomaly, kedze mi je stale zle. A brucho mi uz vykuklo riadne a tie kopance, to je uz ako v 6 mesiaci :D
@janja2502 ked uz tie kopance v kolkom si týždni?
ja už od 18tt citim pohyby, a od 19tt aj kopance 🙂 a tahanie ani nevravim ked sa tam nasklada ako by malo málo miesta 😀 ale rado sa najme toci a kruti kadejako 🙂
@misenka777 v 19tt. Ale citila som ich uz od 16teho. Je to uz moje tretie tehu, tak uz viem co a ako 🙂

baby a vy citite "kopance"? ja len akoby bublinky a po sladkom akoby take rychle prevalovanie...