icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

katus226
20. nov 2017

baby a vy citite "kopance"? ja len akoby bublinky a po sladkom akoby take rychle prevalovanie...

martinkamm
20. nov 2017

@katus226 ja som na tom rovnako tiez ziadne kopance nevidim necitim riadne len take mini pidi

heregova
20. nov 2017

Ja mavam vecer hlavne diskoteku v bruchu😂Sa tam pretaca,prevracia,ale zatial kopance nie su

jaruska13
20. nov 2017

Ja už tiež cítim pohyby 🙂 a je to super pocit. Najviac večer v pokoji, keď si ľahnem a natiahnem sa tak vtedy 😉

janja2502
20. nov 2017

aj ja hlavne vecer. A uz su poriadne silne. Aj ich vidno.

misenka777
20. nov 2017

Ahojte ako tu čítam tak citite už pohyby kedy v apríli máte termín? Ja mam termín 29.4.2018 ale mam pocit že pohyby necitim je to možné?

dagmarbarjakova
Odpoveď bola odstránená
mariap24
20. nov 2017

No uz take kopanceky a po sladkom ich tiez citim 😊 tie rano citim najviac 😊 stale rano 😃 a dnes som sedela na posteli a taky jemny kopancek 😊
@misenka777 aj ja mam taky termin. A neboj sa to este vobec nemusis citit. Kazdy to vnima inak. Niekto to spozba hned ze je to uz babatko ina neskor. Coskoro to budes mat aj ty 😊

misenka777
20. nov 2017

@mariap24 tak to je super že máme rovnaký termín... No je to moje prve takže asi to neviem ešte rozoznať ale už sa teším na to ked to budem cítiť.

vaneska
20. nov 2017

@misenka777
@mariap24 aj ja mam termin 29.4 😀 ale ja tiez este nic necitim. Len asi 2x som citila nieco take cudne, strasne jemne, ani som to nevedela popisat... Jak ked sumia bublinky z flase 😂 ale bolo to len na par sekund. Ale mala je o 2 tyzdne mensia, tak mozno aj preto.

misenka777
20. nov 2017

@vaneska parada a ty už aj vieš čo to bude? A už mate aj bruško?

vaneska
20. nov 2017

@misenka777 ja som bola na amniocenteze cize ked mi volali vysledky z tej rychlej diagnostiky mi povedali aj pohlavie 😊

heregova
20. nov 2017

@vaneska moj prvorodeny je 29.4.:)

vaneska
20. nov 2017

@misenka777 a mam aj brusko, donedavna som nemala, ale uz vyskocilo. Az mam pocit ze trosku moc

vaneska
20. nov 2017

@heregova takze maly bycek 😉 da sa s tou povahou aj pracovat? 😂 lebo tatino mojej malej je byk a to je teda fakt ze tvrda hlava.
Inak dnes som bola na poradni a mame malo plodovej vody + mohutnu placentu. Uz som myslela ze vsetko tazke je za nami 😕 takze mi robili odbery na druhy scrining (som zvedava aka lahodka vyjde tentokrat z neho) a ze ked budem mat vysledky z genetiky, mam ist na morfologicky ultrazvuk na Kramare. Tak som zvedava....

misenka777
20. nov 2017

@vaneska a kolko si už pribrala aj ja mam bruško ale len take malé aj to iba večer ked sa cez den najem.

vaneska
20. nov 2017

@misenka777 ja som pred otehotnim mala 55,aj na prvej poradni som tolko mala, potom som schudla na 53 a nevedela som pribrat a az teraz som pribrala na 57,5...cize ak to beriem od pociatocnej vahy, tak 2,5kg. Len ja som nizka, mam 159cm

heregova
20. nov 2017

@vaneska no je tvrdohlavejsi ako baran popravde,casto jedovaty,neda sa s nim pohnut,vzdy ale musi byt nejaka dohoda,no na druhej strane je sikovny,ked ma dobru naladu,je to uzasne zvedave dieta,ktore sa nehanbi a ma radi ludi,je spolocensky a ked je sam,dost sa nudi..druhe bude baran,uz teraz sa bojim😂

heregova
20. nov 2017

@vaneska boze,ty si vytrpis..ja zase problem s tlakom,zajtra idem odovzdat sterilny moc,ci v nom naozaj potvrdia bielkovinu,stale nepocujem na ucho v dosledku tehotenskej nadchy,mam teraz problemy so zaludkom,cez vikend som grcala a dnes mala hnacku a stale dokolaaaaa...uz som hrozne vycerpana,dnes som sa vazila a pribrala som ubohe kilo a pol a po dnesku neviem co bude:(drzim ti moc palce,my za tyzden morfo,tak sa modlim,aby vsetko bolo ok..daj vediet,ako si dopadla

vaneska
20. nov 2017

@heregova tak drzim palce aj ja tebe, vsetko bude uplne super 😉
No, mna tieto nove info uz uplne dorazili. Aj som sa potom zabudla opytat aka je mala uz velka a tiez som chcela vediet kedy mi uz zoberu moc, lebo cele tehotenstvo mi moc este neriesili. A kedze mi do spravy napisal dnes doktor ze mam ist na morfologicky na Kramare, aj s telefonnym cislom, tak asi pojdem uz tam a nebudem to riesit inde. Aj ked sama uz neviem co mam robit.

vaneska
20. nov 2017

@heregova inak prvy termin mi vyratali na 16.4 a to mal byt baran 😂ale si hovorim ze byk ci baran, to je asi jedno

heregova
20. nov 2017

@vaneska urcite chod na morfo,napriek problemom je to krasny zazitok a hlavne vela povie o stave babatka..nebrali ti moc??ja nosim na kazdu poradnu a tak mi zistili sj bielkovinu..ale viacere baby pisali,ze im moc v

heregova
20. nov 2017

@vaneska ze im moc nekontroluju a podla mna to je chyba a bielkoviny v moci,vysoky tlak a opuchy su uz nabeh na preeklampsiu a potom moze byt problem s oblickami

vaneska
20. nov 2017

@heregova nebrali mi ani raz. Ale mozno aj preto ze som mala vzdy velmi nizky tlak ked mi ho merali. Mozno mi vezmu vo vyssom tyzdni. Tak som sa na to chcela opytat, ale ked mi povedal to s tou vodou, tak proste som na vsetko ostatne zabudla.

mariap24
20. nov 2017

@vaneska nezavidim ti mas to tazke. Take spravy. Budem na teba mysliet. Ja som tiez mala taku vahu pred tehu ako ty ale ja som pribrala uz 7 kil 😃 kazdy mi hovori ze to na mne vidno ale nejak toho ani nezjem tak neviem. Aj brusko uz mam vacsie 😊 ale mas to ovela tazsie. Ja mam problem akurat s nosom a dost tazko sa mi dycha hlavne rano. Ale to nieje nic strasne oproti tomu co pisete vy :( myslim na vas aby ste vsetko mali v poriadku a verim ze vsetky babatka budu zdrave 😊

misenka777
21. nov 2017

@mariap24
@vaneska no tak to vam nezávidím ja zatiaľ nemam žiadne take problémy mala som v 13t. Som začala krvácať a skončila som v nemocnici ale to som si asi spôsobila sama v praci že som nieco zdvihla. Inak som v pohode aj ja som od zaciatku pribrala uz 5 kg. Ale moja vyska je 176cm takze to moc nie je vidieť i ked nikdy som nebola chuda pred tehu sa mi podarilo schudnúť 15kg tak teraz mozem znova naberať.

janja2502
21. nov 2017

Ja meriam 178 cm a uz som pribrala 2kg. Ide to pomaly, kedze mi je stale zle. A brucho mi uz vykuklo riadne a tie kopance, to je uz ako v 6 mesiaci :D

misenka777
21. nov 2017

@janja2502 ked uz tie kopance v kolkom si týždni?

lucinkab
21. nov 2017

ja už od 18tt citim pohyby, a od 19tt aj kopance 🙂 a tahanie ani nevravim ked sa tam nasklada ako by malo málo miesta 😀 ale rado sa najme toci a kruti kadejako 🙂

janja2502
21. nov 2017

@misenka777 v 19tt. Ale citila som ich uz od 16teho. Je to uz moje tretie tehu, tak uz viem co a ako 🙂