icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

sharpey
22. nov 2017

@misenka777 každá má iné a keď ste prvorodicka tak je to úplne normálne ja som mala tiež pri prvom také malinke 🙂 nebojte sa ešte sa budete čudovať ako vám porastie :D

sharpey
22. nov 2017

@janinamojka ano kôpka už a každým dňom lepšie... A hlavne keď sa nejem sladkého :D a tiež občas také skubanie cítim ako by s pupocnou šnúrou :D

spajky
22. nov 2017

@misenka777 ahoj je to prve tehu mne nebolo do 5mes skoro ani vidno ze som tehu pri prvom a prve pohyby som citila az 24tt zato teraz pri tretom uz od 2m pomaly vidno ze som tehu

janinamojka
22. nov 2017

@misenka777 ale.toto je tvoje prve babatko nie?Vtedy to vidiet neskor,niektore stihlucke baby takmer brusko ani nemaju,len.pred koncom vyskoci.Bud rada,ja sa uz prevalujem ako tulen v noci na posteli😉

sharpey
22. nov 2017

@janinamojka ja tiez sa prevalujem ako tuleň a malému keď obuvam topánky alebo dvíham po ňom tak ufff :D

spajky
22. nov 2017

@sharpey
@janinamojka jaaaj baby a to sme v polke co bude ku koncu a uz teraz fucim stukam 😀

janinamojka
22. nov 2017

@sharpey no presne..aj sa hanbim,ked kus prejdem a fucim akoby som bezala..

jaruska13
22. nov 2017

@sharpey
@spajky
@janinamojka ja mám tiež taký pocit, že sa už teraz neunesiem 🙂 a to je iba polovica, do konca to bude zábava. Ja si pripadám ako obrica.

janinamojka
22. nov 2017

@spajky to nas uz iba prekladat budu z bodu A do bodu B 🙂 🙂

sharpey
22. nov 2017

@spajky
@janinamojka to teda :D a muž ide ako strela stále mu pripomínam že mám batoh pred sebou nech spomalí 😀

janinamojka
22. nov 2017

@sharpey ja som.tak s detmi isla minule do skoly.Kratka cesticka,dcera starsia sa rozculovala,ze co sa smochcem,ze zdrziavam a zameska kvoli mne!!A ja som lapala po dychu..som myslela ze ju rozdrapim 🙂

spajky
22. nov 2017

@jaruska13
@janinamojka
@sharpey no ako hroch sa citim ale taky co by stale iba spal chodim spat jak babtko o 8 ma odvali este pred detmi je to hruza nic nevladzem

jaruska13
22. nov 2017

najhoršie je ísť hore kopcom a schody to je zaberak 😉

janinamojka
22. nov 2017

@spajky ja som uz teraz v pyzame ..a deti tu este behaju,odpadnem.mrtva o osmej..Keby som mohla tak spim aj cez den..

sharpey
22. nov 2017

@janinamojka
@spajky presne tak každé ráno to mam keď idem do skolky :D vlecieme sa ako hrosice :D

sharpey
22. nov 2017

@janinamojka ano ja tiez a už o 9 spim ako bábätko :D

spajky
22. nov 2017

@sharpey no pridem zo skolky a musim si polezat pol hodku som jak keby som si dala tatransku turu 😀

sharpey
22. nov 2017

@spajky haha ja tiež urobím si jest a kukám na bednu potom okolo 12 zistím že mi treba variť a zasa sadnem a ku večeru sa sťažujem že som si nepopratala taká som lenivá :D

vaneska
22. nov 2017

@misenka777 ja mam taketo a myslela som si ze je uz dost velke 😂 ale zase my sme prvorodicky. Baby co uz raz alebo viackrat rodili maju skor aj brusko a aj skor citia pohyby. A zase zalezi aj na stavbe tela, na vyske a pod, takze klud. Pokial lekar nehovori ze je nieco zle, tak nie je. Ja som sa doteraz stazovala ze nepriberam, doktorka sa na mne uz smiala a bum, dobehla som co som schudla a uz aj pribrala 😂

janinamojka
22. nov 2017

@sharpey este dobre ze mame aspon tie deti uz,tak aspon nieco musime urobit..lebo ja by som asi ani prstom nehla,iba jedla a spala dookola🙂

sharpey
22. nov 2017

@vaneska tiež som hovorila ze nepriberam nepriberam a teraz bruško cici rici :D

sharpey
22. nov 2017

@janinamojka ano nejako takto :D pri synovi som vážne nič nerobila iba ležala :D

janinamojka
22. nov 2017

@sharpey ved toto..to rici🙂 🙂

spajky
22. nov 2017

@sharpey si ma presne opisala lehnim naraz kukam 11:00 mala dojde hladna zo skoly uvarim lahnem a potom zas o 14: 00 kurna chlap dojde bordel jak .... tak za hodinu upracem jak strela 😀

vaneska
22. nov 2017

@sharpey ach jooo, to cici je kapitola sama o sebe 😂 neskutocne ma bolia od zaciatku tehotenstva a viem ze to bude len horsie a horsie

sharpey
22. nov 2017

@spajky :D tak nejak aj mne ide deň hrozne :D a to som si hovorila ze ako náhle budem na pn budem prátat, variť :D a ono ešte horšie je ako som chodila do práce 😅

sharpey
22. nov 2017

@vaneska tak dneska mňa podhebali a smiali že ako sa mi nalievaju :D cez bundu mi tak vidno ze až :/ :D

vaneska
22. nov 2017

@sharpey 😂😂😂 vzdy som chcela umele, ale po tejto zivotnej skusenosti svoj plan asi prehodnotim. Mne uplne zavadzaju jak ma bolia.

janinamojka
22. nov 2017

@vaneska Toto jedine by mi.mohlo po porode ostat 🙂 🙂

sharpey
22. nov 2017

@vaneska hahaha tak nejako aj ja som chcela umelé pekne ako majú tie kačky :D (barbinky) :D ale už radšej nie malé mi stačili :D