Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@jaruska13 tak potom im ide len o to, aby sme dosli napite 😀 ozaj, dostala si aj vymenny listok? Lebo mam trosku dopetenu sestricku a doktor mi dal iba spravu ked som tam bola kde je ze doporucuje morfologicky, mam sa dostavit tam a tam, telefonne cislo na objednanie mi tam dal ale zvysok mi mala dat sestricka aj s receptami a nejak pozeram ze vymenny listok nemam, hlavne ze som objednana na zajtra
Dakujem za odpovede, asi sa najem a napijem a ked pridem,tak sa opytam sestricky :D este 1 otazka, pocas velkeho morfo okolo 20 tt lekar pozera len brusko ci aj zo spodu (nech tam zas nesedim polonaha zbytocne :D )?
@zuicy mna uz pozeral aj odspodu a ze to uz bude stale az do konca tehu, kvoli kontrole, ci sa neotvarame...
@vaneska nemala som žiaden lístok, tehotenska knižka a vysledky z testov krvi.
@zuicy mne len bruško, idem ešte raz pretože naš drobec sa neotočil chrbtom, tak nemá vyšetrenú chrbticu a obličky a to sme tam stravili pol dňa, dvakrát nas doktor poslal sa prejsť, aby zmenil polohu a nepodarilo sa. A na druhý deň u mojej doktorky celý čas bol otočený chrbátikom a vytrčal nám zadok 😉😉😉 od teraz nám už ukazuje kto tu velí 😜😜😜
Tak som.dnes bola na morfo aj v poradni..vsetko ok,babika zdrava vdakabohu..ale zas bola len ritkou dole,uz mam aj v knizke zapisane ,,koncom panvovym,,...Vravel dr,ze este sa moze otocit ale ze aby som pocitala aj s tym ze nie..pytala som sa ci sa potom.dopredu planuje cisarsky a on ze nie,ze toto bude pekny porod aj ked pojde zadockom,aby som sa nebala,len ze byva dlhsi ten porod....😨no ma nepotesil..dufam ze sa umudri to male a otoci sa ako treba.
@janinamojka neboj sa,aj tyzden pred porodom sa moze otocit,aj ja mam zatial KP
@heregova dufam ze ano..Neviem.co spekuluje krpec maly😝
@janinamojka ved este je malicke, mala som za to, ze v tomto obdobi sa babeno otaca ako sa mu zachce, ci mylim sa?
@yennn tiez som.si to myslela..ale pred mesiacom tak bolo,aj teraz tak bolo..ono sa kruti ale ze zakazdym zaujme tuto polohu..uz mi to aj do tehot.knizky poznacili...😖
@betarka25 ja somsom tak bola som na morfo a mala som potom poradnu..a som myslela ze uz moj dr.nebude robit sono a on tiez pozeral babu...
Lekar mi vravel aby som nelezala vobec na chrbte ale na boku ze by sa malo aj babo otocit..ale ja na chrbte vobec nespavam..Nasla som tu rozne nazory a povestne cvicenie,,macaci chrbat,,tiez lekari nedoporucuju..a vraj ak je babatko takto tak ze vie preco,ze bud je mala pupocna snura,atd..ale odporuca sa chodit vela a prirodzenou gravitaciou sa vraj otoci same..no a tam bude asi problem preco to moje sedi v maternici,lebo ja chodit nevladzem,uz ked kusok prejdem alebo stojim,tak ma bolia krize aj spodok brucha..tak ani tak,ani tak...😒
@janinamojka aj vo mne sedí babo, ale aj pri dcérke keď som bola tehotná to tak bolo a tri týždne pred pôrodom sa otočila, tak verím že aj teraz sa otočí.
@jaruska13 tak dufajme ze to tak bude...znepokojuje ma to,ze sa uz tym lekari aj v tomto tyzdni.tak podrobne zaoberaju,ved to by stacilo riesit posledny mesiac snad...hmm..
@janinamojka nič nám ani ine neostáva 😉 moja lekárka, len sa opýtala či bol v takej polohe aj na morfo usg a bol v takej polohe tiež, inak nič.
Juj ďakujem za rady . Tak včera sme teda boli na tom 4D a bolo to krásne 😍 Manžel bol dojatý a rovno na tom 4D mi spravil aj morfo. Nás chlapček je v poriadku ❤️... ale mne zistil v 22tt že sa mi o centimeter skrátil krčok 😩Tak mám od včera kludovy režim čo znamená, že musím ležať. A som rada že ma nedal rovno do nemocky, ale že môžem byť doma , len dúfam , že sa mi to nezhorší a že mi na ďalšej poradni nepovie že do nemocky...Ach jaj 😭
@jaruska13 toto iste sa aj moj lekar pytal 🙂 a ze ako boli otocene prve dve deti...
@betarka25 drzim.palce,hlavne treba lezat,ziadne pecenie predvianocne a upratovanie teraz🙂
@martinkamm super 👏👏👏👏 😘😘😘
@martinkamm Tak to je Krasne😍...blahozelam😊
@jaruska13 ja som sa ho tak dolakala...mal byt na rannej...ked sme sli s Ely rano pozerat,ci nam Mikulas nieco priniesol citila som jeho vonavku,hovorim este,ze ako sa dnes do roboty vyvonal...a my prideme do obyvky,tam balicky od Mikulasa a do toho kyticove boxy pre mna a dcerku s krabickami.Ona otvori a vravi pozri mami aky krasny privesok s mojim pismenkom...otvor si aj ty urcite tam bude ,,slubak,,ako to ona nazyva...otvorim a prazdne...hovorim jej asi zart🙂a on vyjde spoza mna z izby vyfinteny,hudbaa v pozadi,skoro som chytila infarkt ako som sa ho zlakla🙂klakol si a poziadal nas o ruku...pre mna naaajkrajsi Mikulas♡

A mali ste niektorá morfo spojené v jeden deň aj so 4D? Mna tak sestrička objednala že to budem mat v rámci jednej poradne, Iked mám trochu obavy, aby to nebolo veľa ultrazvukov naraz a nápor na malého organizmus...