Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@martinkamm blahozelam
@vaneska
@spajky dakujeeeem ja som tak strasne stastna, nieje naozaj nad milujuceho muza, ktory nas lubi,chrani,pomaha...aj ked som bola dlho slobodnou maminkou takmer 8rokov, oplatilo sa cakat na toho praveho. Sme stastni,lubime sa a nevieme sa dockat aj nasho druheho uzlicka 🙂budeme komplet rodinka
@martinkamm Waaau,ze aky romantik,poslem toho mojho taliana na zaskolenie😆😊😄
@helenina a nakoniec som zistila ze on to chcel spravit v nakupnom centre verejne, no chvalabohu, ze si to rozmyslel a dal na teplo domova 🙂
@martinkamm blahozelam..krasne😉😍
@martinkamm zavidim..😢v dobrom samozrejme....
@janinamojka dakujem velmi pekne
@martinkamm perfektneeeee, blahozelam 😍
@martinkamm jeeej,gratulujeeeem,to je nadherne
Ahojte baby, no čo ako sa máte??? pohyby cítite?? moja malá je akási lenivá :D sa jej nechce hýbať. Konečne idem po mesiaci v pondelok na kontrolu tak som zvedavá. A čo sa týka Vašej psychiky ako ste na tom?? ja som začala trpieť úzkosťou strašnou ale iba v noci a keď som sama. Je to strašné. A doki mi dal iba magnézium. Nemáte s tým niekto skúsenosť? Keď ma stihne úzkosť - tak sucho v ústach, zle sa mi dýcha, svalstvo stuhnuté strašne.
@miirka25 aj mne byva niekedy,,tazko,,ale.to je asi tazkou situaciou doma,som sama s detmi,muz v zahranici,na vsetko som sama..Ale nevladzem nic,chrbat ma boli,krize ma bolia,nevladzem stat lebo ma boli spodok brucha..a dr.mi.dal tiez len magnezko..Dnes som sa dala na vianocne upratovanie,mrvim sa od rana a nic za mnou nevidno,iba som narobila bordel a musela som si lahnut na kus lebo nevladzem....😔
@miirka25 ahojky ja som citila donedavna len take mrvenie, ale az tento tyzden zacali kopanceky a to uz doma slecnu 9rocnu mam, teraz to vyzera na synceka ale akysi je lenivy 🙂 mna trapi zasa v noci nespavost, zobudim sa po polnoci a prevalujem sa, co sa mi neda zaspat aj dve hodinky.
@janinamojka no ja mám tiež podobnú situáciu, dve deti doma, priateľ pracuje cca 120km a musí tam ostávať aj tri štyri dni. Zrazu z ničoho nič ma prepadne v noci úzkosť s tým že ho strašne potrebujem pri sebe, potrebujem pohladkať, spať pri ňom. Vždy keď ma to prepadne si voláme, aj o 3x za noc, chudák ani on sa nevyspí. Dnes ma to prepadlo 2x a strašné niečo. Ráno mi volal ako mi je , že on celú noc skoro nespal, lebo podvedome čakal na telefon. Teraz bola doma vyše týždňa a ani raz sa mi to nestalo. Vôbec neviem ako si si tým poradiť.
@martinkamm no keby mám problém iba so spánkom asi by som bola rada... 🙂
@miirka25 a ste tak uz dlho ze pracuje dalej?Mozno je to len o zvyku..ale v tehu su zeny uzkostlive,ja som.dnes rano plakala nad jednou reklamou...😲Moj pracuje v Nl a pride domov aj o tyzden,tento turnus bol prec 9tyzdnov!!!!Aj tazko povedat,nie to prezit...Ach..ale skus Sedatif,homeopatikum,mne to pomahalo ked som mala take zle stavy so starsim synom..
ahojte, tak si to predstavte - nabrala som odvahu zmenit doktora po tom, co ma stara dr akurat ignorovala a ked uz nieco zadrela, tak ma riadne vystrasila, nic nevysvetlila... dnes prvykrat poradna u noveho a najskor ostal v soku on a vzapäti ja: ta stara mi vobec neurobila kompletny ultrazvuk za II. trimester a pozabudlo sa aj na niektore krvne testy... u nej vzdy trval ultrazvuk len minutu-dve a pozerala ho na kazdej poradni. toho noveho skoro kleplo, on robi len tri, ale druhy trva skoro hodinu, lebo pozera komplet vsetko. poistovna preplaca len tri ultrazvuky v tehotenstve, takze teraz si idem zaplatit za II. trimester a potom mozno aj treti, ktovie... a rychlo mi idu dorabat krvne testy. ale nelutujem penazi, len nech sa uz nic nezanedba. taka som z toho rozhodena, tu staru by sme aj s mojim najradsej nakopali do riti...
dostane "super" recenziu a nech sa modli, aby bolo nase malicke v poriadku. joj take mam nervy...
@janinamojka jasné, fungujeme tak dlho a v pohode, veď to máme 1hodinu cesty. Ale teraz som uplne na nervy 🙂 ale ako hovorím iba v noci.. uvidím dnes v noci čo bude..
Dievcata mate niektora bolesti uplne na spodu v podbrusku a krizoch?Ja som to aj minule vravela svojmu dr.ale bolo to ok,iba magnezko mam,ale nemam pocit ze by mi to pomahalo nejako..
@janinamojka ja mam tiez,krize a spodok brucha,musis viac oddychovat
@janinamojka oddych je dôležitý veľmi , mne robí podbruško problém keď veľa chodím..ja tiež beriem jedno magnezko denne lebo v 15 TT som cítila ako mi tvrdne bruško tak mi dr odporúčal Magnerot...a včera večer ma veľmi pichalo pod rebrami, ale našťastie to prešlo
@heregova ved prave ze oddychujem,nic skoro nerobim...Toto som.nemala ani pri jednom.tehu,tak sa obavam...
@janinamojka kazde tehu je ine,ja mam tiez ine ako prve,casto ma vecer boli brucho,akoby som bola prejedena,pritom jem malo,vecer skoro vobec,ale napr.v piatok som velmi vela upratovala a teda vcera sa mi to vratilo..toto som pri malom nemala
@heregova boze uz to len asi dotiahnut do konca,nech to rychlo zbehne..ale na mna nieco aj lezie uz par dni,som si oscilo kupila ,cajikujem,ale totalne ma bolia vsetky klby a nohy hrozne..
Babule som zvedava ako zajtra dopadne poradna lebo mam pocit ze sa maly opacne otocil a je nozkami nadol,kopkanie citim dole.Uz teraz sa desim.Snad sa popretaca este 🙂
Mna tiez pobolievalo brusko. A dnes som mala taku silnu zavrať. Prislo mi zle tocilo sa mi v hlave som myslela ze opadnem tak som si rychlo sadla a preslo to pomalicky. Toto som mala teraz prvykrat. A to som sa normalne naranajkovala a vypila pohar caju. Aj vy ste mali uz take?
@martinkamm Ahoj. Mne doktor na poradni v 22 tt povedal, že pre dieťa je ešte skoro aby zaujalo polohu v maternici natrvalo, pretože má ešte v maternici dosť miesta a vyslovene mení svoju pozíciu aj niekoľko krát denne - má ešte dosť miesta na pohyb... takže si myslím , že už v 24tt bude v jednej polohe natrvalo- ale opravte ma kľudne ak sa mýlim , vychádzam z toho , čo mi povedal Dr. a som prvorodička 😉

@martinkamm kraaaasne 😍 gratulujem