Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
Mne sestricka kazala v klude sediet a nakoniec mi este aj poradnu spravili pocas cakania 😮 a jedna tak odisla z cakarne, ale mala doprovod
Ja mám vypiť doma glukózu a prísť po 2 hodinách na krv. Tiež nechápem význam toho vyšetrenia.
Mňa čaká glukóza zajtra, tak som zvedava ako to bude prebiehať u nás. Ja idem priamo do labaku, dúfam, že to zvládneme 😉
Ja som to absolvovala pred Vianocami.Prisla som rano vzali mi krv a doniesla som moc,dali mi to vypit a po hodine zasa vzali krv a moc a po dvoch hodinach opat.Cize u nas som davala moc aj krv 3krat.
@jannny333 ide o tehotenskú cukrovku... ak sa prejaví po odbere, riešia liečbu ako pri diabetikoch.. a keďže sa pri tehu cukrovke rodia veľké detičky, tým pádom pôrod je vyvolávaný skôr..ja mám také info o tejto glukóze a pijem ju už 3x.. odber krvi z prsta po dvoch hodinách od vypitia...
Babulky chcem sa opýtať, už 3 týždeň každé ráno vraciam a ukrutne ma boli žalúdok . Už mám nenávisť k jedlu a schudla som 3kg/ do teraz mám len 2kg naviac. Mám to začať riešiť u lekára? Bojím sa o drobčeka a na poradňu idem až 17.1
@aduska_ba skus zajtra zavolat lekarke. Ja by som to urobila tak. Co citam, tak pokial aj nepriberes ale babo prosperuje ako ma a dostava vsetky ziviny, tak to ze nepriberes nejak moc neni asi az tak zle. Ved sa spytaj lekarky. Ja som napriklad tiez najprv len chudla, a zrazu v decembri mi vyskocilo aj brusko a aj som zrazu mala k pociatocnej váhe + 10kg, až sa toho desim 😀
ahojte baby, včera mi doktor povedal, že mám na tento týždeň strašne veľké brucho, že ako keby som čakala dve. Mám 11kg navyše už - keď som otehotnela som mal 45kg. A brucho mám strašne napnuté, bolí ma to neskutočne. Mám seknuté pod lopatkou ( to som mala aj pri prvých deťoch) a plus ma strašne bolí pod rebrami na pravej strane, až ma to páli. Strašná bolesť.
Možno sa opýtam hovadinu, ale je možné že by doki nevidel že by boli dve?? takto: ja mám prvých chalanov z prvého vzťahu - jednovaječné dvojičky a priateľ je z jednovaječných dvojičiek. bola som aj na 3D sono pred mesiacom.
Ahojte, uz vyberate kociky? alebo ich uz mate? dajte nejake inspiracie 🙂
@zuicy toto je nas vozovy park 🙂 oba su dvojkombinacie.Cerveny dala dcerka pre braceka kedze to je jej dostala k Vianociam k reborn babikam a ten vyssi sme kupili novy za facku a neodolali a je suuuper vysoky 🙂
@zuicy ano to je pravda. Ja som pri synovi dostala dobre poradene. Kupili sme za 100e kocik z bazarika a po 6 mesiacoch sme sli do noveho sportoveho. Vela kamaratok co sme podobne rodili kupili drahe 3kombinacie a potom este sportaky kupovali. Ja asi len spekulujem. Lebo na malo sportakoch sa da otocit dieta v protismere,s tym nie som tak zmierena. Ale isto by som nesla do noveho. Potom ma nebude mrziet ak bude treba sportak kupovat.
My už máme objednaný ABC design viper 2018 🙂
@martinkamm zdravím 🙂 čítam v diskusii, že termín máš 6.4 a rodiť chceš v BN 🙂 Tak možno sa tam vidíme 🙂 Ja mám rovnaký termín a tiež chcem rodiť tam 🙂

@yennn mne dovolili len preto lebo som mala doprovod. Ze mozem si ist sadnut niekam a ked, tak pit len cistu vodu. Ale hej, co citam tak kazda to mala nejak inak. Ja nejak nechapem tie glukozove testy, kde to maju baby vypit este doma a prist az po tych 2 hodinach. Ved tam uz fakt nie je co s cim porovnat