Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
Ahojte. Mam otázku. Tie ktoré ste to uz absolvovali ako vlastne prebieha to interne vyšetrenie? Ja to mam rozdelene pred týždňom som bola na internom a mi brala krv. A teraz o týždeň idem zas na interné a neviem čo sa tam vysetruje. To mi budu rovbit ekg? A potom o týždeň som objednana na glukozu.
ono sa robi aj interne vysetrenie? mna poslali len na ekg. tlak mi meraju vzdy v poradni, takisto skontroluju moc a krv mi beru len ked treba nejake vysetrenie (glukoza, stitna atd.)
@bafka ja pojdem do BN len ak by bol malicky zle otoceny,ze treba cisarsky.Inak pojdem do TN;)
@miirka25 ano gynekolog ma tam poslal. Mi dal dve papieriky aj na interne aj na glukozu. Ktoré mam odovzdať tam kde pridem na dane vyšetrenie.
@yennn dakujem za odpoveď. Uvidim.ze ako to bude. Toho tyzdna tam oidem. A o týždeň mam.glukozu. neviem ako to zvladnem kedze som.teraz mala na lacno odber a uz na ceste tanm.mi bolo zle. Ale tak verim.ze bude dobre.
A tiež sa sost zadychavam ale to uz skor mam to zadychavanie. No a to aj vy uz mate take bolestive kopanceky? Alebo vcera sa mi.stalo.ked som umyvala riad tak ako keby mi babatko tlacilo na jednu stranu a uplne mi stvrdlo.brusko. to yz su asi tí "poslickovia" 🙂 aj u vas to tak je?
@mariap24 poslíčkovia - to sú tie falošné kontrakcie, tvrdnutie bruška, ano 🙂 Ale ten pocit čo máš nemusí byť tvrdnutie bruška, niekedy sa mimčo oprie nohami o jednu stranu, chrbátik a ritka zatlačí na druhú stranu a bruško sa napne. Ale vtedy cítiš, že to súvisí s tým pohybom bábätka. Tvrdnutie je také celoplošné stvrdnutie, akoby kŕč maternice ale v tejto chvíli asi by nemalo ešte bolieť
Ahojte dievcata,hladam mamicky,ktore maju planovany termin na cca polku aprila. Rada by som absolvovala v Ba obhliadku porodnice a mozno nejaku tu rychlu pripravu. Ma niekto zaujem?
@yennn
@mariap24 mne tvrdne brusko par razy za den, davam si pre istotu magnezium. Vzdy na par sekund stvrdne a obcas akurat vtedy, ked sa drobec prevali a zatlaci na spodok brucha. Dr povedal ze to maternica cvici, ze je to normalne. A v poslednych dnoch je vidiet riadne hrbolceky a rozozname kedy vytrci nozicku alebo chrbatik 😊 tiez sa mi az cele brucho napne ☺ mava lenivejsie aj aktivnejsie dni
Ahojte... baby čo už máte nakúpené ?
@miriss18 my uz vsetko 🙂 a aj poprane ja som mala vela veci po dcerke bielych a vela sme dostali.Tak som to len poprala po 68 velkost.Uz len dubacika sa dockat ♡
@martinkamm šikuľka mamina. Ja tiež pomalinky kupujem, ale prať sa chystám až v marci a kompetizovať. Ale základnú vybavičku už mám. Čo mi chýba deka do vajíčka. Baby a aké vložky kupujete do pôrodnice pre seba?
@jaruska13 ja som to chcela mat za sebou uz lebo planujem pracovat az do konca pokial sa bude dat a termin mam na 6.4 ale asi bude o tyzden skor, tak som to poprala, lebo musim urobit uzavierky a inventury a nechcem prat na poslednu chvilu.Do vajicka sme si kupili teraz v lidli co bola taka dekova zavinovacka 🙂 Vlozky som si kupila od jednej pani take gazove ako davaju v porodnici lebo mne aj pri malej najlepsie sadli, su vzdusnejsie, ale mam kupene aj take obyc z tesca maternity akesi.Jedine co mi uz chyba dokupit su vlozky do podprdy. Tie si davam aj teraz niekedy, lebo ked je vonku taka kosa a som s malou na sankovacke tak ma normalne az palia bradavky.
@miriss18 nám veľa podávala švagriná, za čo som jej veľmi vďačná, takže ja budem kupovať len také ako drogériu, podložku na prebaľovanie, kočík 😀 ten chceme ísť v pondelok pozrieť a aj objednať už. A mamina už pomaly perie doma, lebo my bývame v 1 iz.byte, tak nech mi to tu zatiaľ nezavadzia. A do pôrodnice nemám ešte nič nachystané, ale asi sa musím rozhýbať už.
@cleona ahoj,ja zvazujem Antolsku alebo Kramare. A tiez druhy porod ale pri prvom som chodila na taku par hodinovu pripravu a pacil sa mi nacvik dychania. To som.uz aj pozabudala. Vies nieco o tej obhliadke nemocnice?lebo na Kramaroch robi pripravu jedna pani psychologicka,to som.kedysi absolvovala a tiez fajn,len rodila som nakoniec na tej Antolskej,lenze neplanovane. Preto velmi.neviem ako to tam.chodi. Inak termin mam 15.4.,ale snad to.pride skor☺
@lucilla29 Neviem ako to chodi s prehliadkami priestorov na Antolskej. Tu sa tiez robi predporodna priprava, viem ze to v čase mojho prveho tehotenstva mala na starosti p. Jezikova. Ale to uz je 4,5 roka dozadu. Neviem ci sa nieco nezmenilo. A obhliadku porodnice som predtym nerobila takze netusim. Vraj je teraz Antolska zrekonstruovana odkedy som tam naposledy rodila ;)
@cleona Skusim tam zavolat najblizsie dni,ci ta p.Jezikova stale robi. Ak ano,skusim zistit co a ako. A co sa tyka poradne,tu som tam neabsolvovala,ale citala som,ze sa strasne dlho caka zakazdym. Ja si asi ale zazmluvnim niekoho,len stale neviem koho. Ty si chces zazmluvnovat?
Baby a čo používate na pranie pre malinké?ja rozmýšľam o kúpení Bupi pri dcérke som používala sa minula to čo my 😏
@lucilla29 ked by sa zorganizovala nejaka prehliadka priestorov, aj by som sa pridala. Len na predporodnu pripravu neplanujem ist. Kedze som si to uz zabsolvovala, nevidim v tom velky vyznam. S Dr. Dlhopolcekom som sa stretla osobne u neho v ordinacii na Antolskej. Bol velmi prijemny a ochotny. Je to taky nadmieru pozitivny a vysmiaty pan. Mam z neho pomerne dobry pocit. Este nemam nic podpisane, lebo to staci az ked k nemu zacnem chodit do poradne ten posledny mesiac.
Ahojte dievčatá ja by som len tak informačne chcela vedieť koľko ste už od začiatku tehu pribrali?
@misenka777 +3

@simmsi 3 kombinacia.. 930eur stoji...